lauantai 15. elokuuta 2009

Uuteen kotiin

Tänään sitten Viiru ja Pesonen lähtivät uuteen kotiinsa. Parin tunnin päästä jo soitin ja tarkistin miten pojat pärjää. Tietenkin arastelivat, mutta kerma oli jo maittanut, samoin herkku-ruoka.Äkkiä ne varmaan kotiutuvat kun ovat sentään kaksistaan ja samassa perheessä on jo iso-veli Reiska. Siinä on Reiska vielä kovilla näiden pikku-hirviöiden kynsissä. Kyllä minulla kumminkin on niitä jo ikävä.

Nyt ei sitten tule enää näitä kuvia, missä punaiset pojat ovat keskenään.
Emo kissa on vähän ihmeissään. Välillä naukuu ja etsii, mutta on sitten aivan tyytyväinen, kun saa kaksi pentua luokseen. Olen jo aikaisemminkin huomannut, että sillä ei ole laskupäätä. Kun pennut olivat ihan pieniä, emo raahasi kolme pentua uuteen pesään ja jätti neljännen oman onnensa nojaan. Samoin se yritti omia naapurin pientä kissanpentua kun luuli senkin kuuluvan meidän porukkaan.

Annoin koko poppoon aamulla riehua ulkona pihalla ja siinähän homma olikin, että sain kerättyä ne takaisin sisälle. Ovat jo aika vikkeliä piiloutumaan pensaisiin ja koloihin. Tässä sitten nukutaankin väsyneinä viimeistä kertaa koossa koko pentue. Taidan pitää itse loput kaksi pentua, kun ei Maijalle ole löytynyt hyvää kotia. Nyt täytyy vaan keretä emo leikkauttaan, ennen kuin taas on pentuja tulossa.

5 kommenttia:

 1. Voi niin on nyt pari sun pikkukisuleista muuttanut,mutta varmaan hyvässä kodissa ovat. Niin minäkin aikoinaan huomasin ettei emokisu osaa laskea kuinka monta pentua pitäis olla:D Kun ei tämä meidän isäntäkään,kerran unohti yhden lapsen kylille ja mä kotona ihmettelemään,että missäs tää lapsukainen on!? Niin hän sanoi vaan,ai niin sekin ja lähti kovaa kyytiä hakemaan:D Meillä tosiaan oli hieno reissu Strömsöön. Kohta sieltä taas tulee ohjelma ja odotan innolla,että katson sitä nyt aivan eri silmin,kun on paikan päällä käyty. Meillä alkaa meidän oma käsityönäyttely Kauhavalla syyskuulla ja minäkin kasaan sinne töitäni. Se kestää kuukauden, Seinäjoen käsityömessujen yli.

  VastaaPoista
 2. Ei sitten millään meinaa päästä laittaan kommenttia, tää hyppii ja pomppii ja väliin heittää koko sivulta pois... Ihmeesti temppuaa mulla nyt tää blogi homma kaiken kaikkiaankin, monesti oon täälläkin käynyt, mutta ei pelitä niin ei pelitä. Nyt antaa sentään kirjoittaa ;) Kissa hommeleita sulla näköjään ollut. ;) Ihania "vauvelia" ja kiva kun on uusia kotia niille löytynyt ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun läysit pennuille hyvän kodin! Varmasti on alkuun ikävä vaikka varmaan on helpotus kun vipeltäjiä on kaksi vähemmän huolehdittavana...

  VastaaPoista
 4. Siis, miten noista on voinut luopua. Ymmärrän kyllä, että liika on liikaa, mutta on ne niin suloisia.

  VastaaPoista
 5. Voi mitä ihania IHANIA kisuja! Ja tosi kivoja nuo virkkaamasikin kissat.

  VastaaPoista