torstai 6. elokuuta 2009

Kissoja taas

Kaupasta oli taas kissat loppuneet, joten väkersin pari lisää. Nämä saa kyllä olla viimeiset, aika päästä tekemään jotain uutta. Tämä on kyllä hyvä malli käyttää kaikki lyhyetkin langanloput, tuleepahan raitoja enemmän.

Maija löysi itsellensä oman pienen korin, johon ei muilla ole asiaa. Juuri sopivan kokoinen pienikokoisimmalle Maijalle.

Wiljar näyttää tässä loman vietto mallia. Näin sitä pitää osata ottaa rennosti ja nauttia kesästä ja lämmöstä. Aika paljon olen minäkin tässä asennossa nyt ollut, mutta on muutama mattokin tullut pestyä siinä välissä. Jaksaapahan paremmin levätä, kun välillä tekee jotain raskasta.


Tässä sitten koko sisarusparvi. Kaikki nukkuivat niin suloisesti, vaan kun kuulivat kameran räpsähdyksen, aukesivat silmät välittömästi. Meillä tätä vilinää ja vilskettä piisaa, niin että alkaa yö-unet häiriintyä. Kyllä ne silti on niin ihania.3 kommenttia:

 1. Kyllä kissakuvia on mukava katsella.
  Löytyy täältä aina muutakin mukavaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanaakin ihanampi blogi. Ja sattumalta vielä eksyin tänne :D Ihan tippa linssissä katselin noita kissanpentu kuvia. Nuo punaiset poikakissat olivat juuri kuin entinen kissani, mihin lie katosi 3.v sitten ja vieläkin elättelen toiveita että kyllä se sieltä vielä kotiin palaa...
  Täytyy kyllä myöntää että olet harvinaisen taitava käsistäsi :]

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sinulla ja ihania kissakuvia!!! Johan tässä pentukuume nousee, vaikka meidän Mörkö ei ole vielä vuottakaan ja menee käyttäytymiseltään ihan pennusta vielä =)

  VastaaPoista