maanantai 26. tammikuuta 2009

Kissakuvahaaste-kippo


Meiltähän näitä kissakuvia löytyy joka lähtöön, siis eikun osallistumaan.
Kuvassa on Risto, Smirren ensimmäisestä pentueesta. Riston mielestä salaatti-kulho oli tarkoitettu nukkumista eikä mitään muuta varten.
Nykyään Risto on jo kissojen taivaassa jäätyään tiellä auton alle. Surullinen tapaus, mutta näitä vahinkoja sattuu, jos ei halua kahlita kissaansa valjaiden vangiksi. Minusta kissan pitää saada kulkea vapaana saalistamassa. Se on täyttä kissan elämää.

8 kommenttia:

 1. Ihana kuva Ristosta ja kaunis kissa on ollut. Olen samaa mieltä, että kissan kuuluu olla vapaa, vaikka vaarat sitä uhkaavat. Oma kissani jäi viimeviikolla auton alle. Suru on vielä pinnassa.

  VastaaPoista
 2. Tuo salaattikulho ON ihan selvästi tarkoitettu Ristolle!Niin on sopivan kokoinen=D
  Kaunis raitakissa on Risto-poika ollut.

  VastaaPoista
 3. Hauska kuva! Nauroin söpölle pennulle kunnes luin tekstin - surullinen kohtalo oli Ristolla. Itse olen eri mieltä tuosta kissojen vapaana pitämisestä - lapsena yhden kissan auton alle ja toisen ilvekselle menettäneenä. Eikö kissasi ansaitsisi esim. pihatarhaa? Kyllä kissa nauttii valjaissa ulkoilustakin! Mutta en tuon enempää puutu, eipä asia minulle kuulu.

  VastaaPoista
 4. Täällä maalla kissojen on hyvä päästä metsiin ja aittoihin vapaana rymyämään. Välillä vaan kolli-kissat eksyvät kosioretkillään tielle ja silloin on vaara aina olemassa. Ovatpahan kumminkin saaneet elää onnellisen kissan-elämän niin kauan kuin sitä on kestänytkin.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuva!. Tuli vaan niin haikea olo kuin luin Riston tarinan.

  VastaaPoista
 6. kiva kun kävit kylässä!
  ihanat sivut nämäkin! olen täällä ihan ekaa kertaa :)

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana Risto!
  Meilläkin poitsu jäi jokin aika sitten auton alle. Kamala ikävä sitä on vieläkin, mutta en soimaa itseäni siitä että sai ulkona kulkea. Se siitä nautti kuitenkin! <3

  VastaaPoista