perjantai 26. heinäkuuta 2024

Iso Pikku Myy


Kerrankin ostin netistä valmiin ohjeen, tämä on Kasiulkowen Pikku Myy. En nyt kuitenkaan ole aivan tyytyväinen. Pää on aivan suhteettoman suuri verrattuna muuhun vartaloon. Kokoakin tällä on vähän yli 30 cm. Taidan tehdä uuden omilla ohjeilla. Kasvot tällä on kuitenkin hyvät, vaikkakin vaikeat tehdä, sen osan otan jatkoon.


Toinen hyvä että tällä on riisuttavissa oleva mekko. Ei siis tarkoitettu ihan pienille lapsille mekon nappien takia. Hiukset tein oman mallin mukaan koska en tykkää että " päänahka" pilkottaa lankojen välistä. Mainiot minusta nuo hänen jalkansa. 

Ensimmäinen pehmo nyt tehtynä joulumyyjäisiin. Täytyy vaan kehitellä nyt oma malli Pikku Myystä.


 

maanantai 22. heinäkuuta 2024

Reklamaatiota Novitalle


Tämä Novitan House raitalanka on minusta niin kaunista että minäkin innostuin ostamaan vaikka entisetkin sukkalangat ovat kutomatta. Ostin kaksi kerää että varmasti saan raidat samoille kohdille, mutta mitenkäs kävikään. Toisessa kerässä värjäysvirhe ja ihan erilainen raita kesken kaiken. Kyllä harmittaa. Laitoin Novitalle viestiä kuvan kanssa, mutta tuskinpa sieltä mitään kuuluu.


                                                 

Purin harmitusta lykkäämällä rollaattorilla  matonpätkän tuonne parin kilometrin päähän pesupaikalle. Kyllähän näissä maisemisa kelpaa mattoja hinkata. Isoja mattoja ei rollaattorilla saa kuljetettua enkä niitä kyllä märkänä jaksaisi enää nostellakkaan. Kunhan lumet tulee talvella niin pöllytän niitä hangessa, se saa riittää nykyään.

On tämä vaan ihanaa kun on kesä ja lämmintä. Istuin pitkät ajat rannalla juoden eväskahvia ja nauttien näistä maisemista.


keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

7 veljestä



7 veljestä ja yksi kissa.  Jokohan nyt Pesoset piisais ja voisin aloittaa jotain muuta. Pikku Myy pyörii nyt ajatuksissani. Niin on ollut kiirettä näitten kanssa ettei mattopyykille edes ole ehtinyt. Eipä nyt sais pyykkiä kuivaksikaan kun joka päivä sataa. Ihanat on olleet ilmat, ei liian kuumaa vaan justiinsa sopivaa.


Porraspielessäni kasvaa näin ihana istutus . Kylvin suureen ruukkuun sekoituksen jossa oli ainakin koristekurpitsaa, köynnöskrassia ja päivänsineä. Joku niistä kukkii aina vuorollaan, nyt kurpitsa. 

Taustalla pois muuttaneelta naapurilta lahjaksi saatu viinimarjapensas. Vuokrapihaan kun ei oikein voi mitään istuttaa niin marjapensaatkin ovat suurissa styroksipurkeissa. Taidan saada satoakin, 12 mustaviinimarjaa ja kaksi punaista marjaa.  toivottavasti ensi kesänä vähän enemmän.

Laiskanlaisesti on tullut blogia päivitettyä, kesällä kun on mukavampi oleilla pihalla. Jospa sitten syksymmällä vähän ahkerammin. Hyvää kesänjatkoa kaikille.