keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Ukkosta ilmassa


Ukkonen paukutteli tänään oikein kunnolla, tuli niin yllättäen että oikein säikäytti.  Oman kylän face-sivuilla oli kyläläisten ottamia kuvia ja ovat niin hienoja että haluan näyttää teillekin.

Tämän todella kauniin kuvan julkaisi Kari Valkonen



Toinen missä näkyy kuinka punainen oli taivaanranta ukkosen jälkeen. Kuvan julkaisi Briitta Hannele.  Toivottavasti kumpikaan ei pahastu vaikka julkaisinkin kuvat täällä.

maanantai 3. kesäkuuta 2024

Pesosen poikia


Nyt on Pesosia useammallekin halukkaalle. Kerran kun langat esille kaivaa niin samalla vaivalla tekee useammankin.

Jonkun verran on ukoissa eroja, malli etsii vielä lopullista muotoaan. Nämä on tehty villalangoista, sopivia värejä kun sattui löytymään kotoa.


Ohje ? Toki, toki, tästä vaan ei muut saa selvää kuin minä itse ja se piisaa minulle. Enempää en viitsi vaivaa nähdä ja tässä on ne tärkeimmät silmukkamäärät ettei tarvitse joka kerta purkaa.


Missä Pesosia, siellä tietenkin kissojakin, kahta eri kokoa. Kirkkaan vihreää lankaa on vaikea löytää joten näittenkin housujan värit vähän vaihtelee.


Välillä luonto tulee liiankin lähelle. Yhtenä iltana suuri kokoinen orava syöksyi sisälle. Kissa kun sen huomasi niin siitähän riemu syntyi. Mentiin ylös ja alas ja alas ja ylös ja pudoteltiin tavaroita kilpaa. Meno oli kuin parhaimmassakin huvipuistossa. Lopulta sain kissan teljettyä vessaan ja kaikki räppänät auki. Jossain vaiheessa orava tajusi häipyä pihalle takaisin.

Juhliminen on rankkaa puuhaa helteellä ja niin oli kissakin väsynyt riehumisen jälkeen. Kylläpä lepo maittoi.