torstai 6. kesäkuuta 2013

Haasteellista


Jotenkin nuo kaikenlaiset käsityöhaasteet vaan kiehtoo ja kaikkiin mahdollisiin tulee osallistuttua. Jämäkuu loppui juuri ja sainhan sen aikana melkein 2 kiloa tuhottua jämiä.
Samaan aikaan tein näitä apinoitakin, mutta näitä en laskenut jämätöiksi, koska käytän näihin vain uutta lankaa.


KYH 2013 pyörähti käyntiin  ja milläs sen muulla olisin aloittanut kuin apinoilla.  Juhannukseen asti joka päivä pitäisi aloittaa uusi työ ja heinäkuun loppuun saada kaikki valmiiksi. Alku ainakin on lupaava, sillä kaksi ensimmäistä on jo valmiinakin.
Minulle tämmöiset tempaukset sopii oikein hyvin, sillä minusta on vaan mukavaa kun on monta aloitettua työtä. Siitä voi sitten valita, mikä työ sattuu milloinkin huvittamaan.


Kun tarpeeksi moneen haasteeseen osallistuu, niin ihan varmasti jää niitä keskeneräisiäkin. Viime kesän KYH meni aika pahasti poskelleen ja siltä ajalta pyörii vieläkin näitä sukkien aloituksia ja yksinäisiä sukkia jotka parkuvat paria.
Sopivasti Taina pisti pystyyn KAT-haasteen. Nyt joka päivälle julkistetaan yksi vanha aloitus niin kauan kuin niitä riittää ja jouluun mennessä ne olisi tarkoitus tehdä sitten valmiiksi. Tämä haaste on kuin minua varten tehty. Jostainhan sitä potkua on haettava että saa nuo vanhatkin aloitukset tehtyä loppuun asti =)
Tässä siis päivien 1-5. 6. KAT-työt.


Meillä helle vaan jatkuu vaikka muualla jo sataakin. Koko päivä odoteltiin vettä taivaalta, sillä molemmin puolin kylää vettä tuli kaatamalla. Päijänne vaikuttaa jotenkin niin, että meidän kylän kohdalla pilvet aina jakaantuvat ja me joudumme kärvistelemään kuivuudessa kun molemmin puolin toisille sataa.
Kissatkin jo kärsivät kuumuudesta ja makoilevat kuin raadot pensaiden alla. Eetun päälle yritin tänään kaataa vettä kastelukannulla, mutta Eetu ei oikein ymmärtänyt ideaa ja yritti vain luikkia karkuun. Itselläni yrittää iskeä migreeni tämän seisovan, paahtavan, kuuman ilman takia.
Ensi viikoksi on luvattukkin viilenevää ja sadetta, IHANAA =)

Toivottelenkin ihanaa lämmintä kesäsadetta kaikille, luonnolle ja ihmisille.  Kesäsade tekee kuulemma hyvää hipiällekin =)

11 kommenttia:

 1. Tuo Kat-haaste olis ollut mullekin ihan kohdillaan!

  Voi kissa raukat, meidänkin kissat jo hakeutuvat varjoon. Hirmu-poika oli eilen kesän ensimmäisen punkkinsakin.

  Me saimme eilen sadetta, nyt on pikkuisen parempi olla.
  Toivottavasti sataa ja viilenee teilläkin pian!

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton sinua :O
  Toivottavasti olet alusta asti laskenut kuinka monta apinaa olet tehnyt !
  On nuo vaan ihania ♥

  Kiva kun vielä eksyit minunkin blogiini, kisu sai sinun ehdotuksesi toiseksi nimekseen :)

  VastaaPoista
 3. Voi, mikä ihana apinarivi. Nuo on kyllä niiin ihania:) Nyt on kisulillekkin liikaa lämpöä, kun hakee varjosta suojaa:)Meillä on viilentynytkin jo kohta liikaakin.

  VastaaPoista
 4. Ihania apinoita, jälleen! Minä tulen aina hyvälle tuulelle niitä nähdessäni.

  VastaaPoista
 5. Ihania apinoita:) Täällä ollut myös kuumaa, mutta nyt ilma on sellainen että vain 15 astetta lämmintä ja tuuleeä viileästi, piti ihan enemmän laittaa vaatetta päälle kun läksi ulos, kyllä koirissakin näkee tämän kuumuuden haitat... toisaalta jone ei näe dooriksen juoksun takia sitä nyt.. meillä konsertoidaan vinkumalla:)

  VastaaPoista
 6. Kissoilla on rankkaa vaikka ovatkin lämmön suosijoita. Onneksi ulkona on yöllä viileämpää saa vähän hengähtää helteestä. Ei ole helppo turkki päällä.

  VastaaPoista
 7. Kiva kun lähdit haasteeseen mukaan:) No ei kissa taatusti ymmärtänyt sinun viilennys ideoita, saat olla onnellinen, ettei se luikkinut karkuteille ainakin pariksi päiväksi:) Kissat osaavat etsiä sopivat paikat, vaikka meillä ne tuntuvat viihtyvän myös melkoisessa helteessä. Ainahan on sopiva sää ottaa pienet torkut :D

  VastaaPoista
 8. Meillä on koetettu monesti helpottaa koiran oloa laittamalla sen päälle kylmässä vedessä liotetun pyyhkeen. Ei sekään aina ymmärrä, että hänen parastaan me vaan.

  VastaaPoista
 9. Hienoa, että muut jaksavat haasteita, minä epäonnituin viime vuonna niin pahasti, et jätän nyt väliin. Tuntuu, että on niin paljon muutakin, ei pysty keskittymään.
  Hyvää onnea siis kaikkiin noihin haasteisiin.

  VastaaPoista
 10. Jaa,jaa sitä apinatehdas taas on täydessä vauhdissa.
  Hellettä tosiaan on ollut ja mulle tää ei oikein sovi. Vähän viileämpi ilma on parempi,kunhan sitten ei ihan koko aikaa sada. Öisin sais sataa:)

  VastaaPoista
 11. Ihanat apinat ja todella ei mitään jämälankajuttuja! Kyllä te kyh-kutojat olette ahkeria, johan siinä stressi iskee.

  VastaaPoista