keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Kierrätyskranssi


Kun kaikki muutkin, niin täytyhän minunkin yksi kranssi askarrella. Tämä onkin oikea kierrätyskranssi. Kesällä jo keräilin pihasta tuulen katkomia oksia ja vääntelin kranssin muotoon. Koristeet on pikkuhiljaa osteltu kirppareilta muutamalla kymmenellä sentillä, eipä tullut kalliiksi. Mukava laittaa välillä tämmöinen vähän hillitymmän värinen kranssi oveen joka jouluisen pukkikranssin tilalle.


Minulta ei arpaonni vaan ole loppunut ♥ Katjun pika-arvonnasta sain kunnon kasan silmukkamerkkejä. Nyt on hyvä aloitella vaikka huivien tekoa joulun jälkeen. Kortissa on hyvä piparkakkuresepti, jos tytär vaikka innostuis piparitalkoisiin kotiin tultuaan =) Kiitos sinulle Katju ♥
........

Kiitos kaikille ihanista kommenteista mummo-kuvaan. Ne innostavat jatkamaan samalla tyylillä.
Tähän on kerrottava yksi muisto.

Kaikillahan koulu-aikoina todistuksessa oli ainakin yksi 10.......käytös 10. Oli minullakin =).  Keskikoulun neljännellä todistuksessani oli piirustus 10, käytös 7 .  En minä mikään koulukiusaaja silti ollut. Taisin vaan liikaa lintsailla tunneilta ja piirrellä sen sjaan pilakuvia opettajistani. Onneksi piirustuksen opettaja suosi minua, niin etten saanut vieläkin huonompaa numeroa käytöksestä =DJa pöh koko joulusta, kunhan ruokaa riittää, meinaa mummo-kissa ♥

22 kommenttia:

 1. Hyvä jos merkeistä on hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyötyä ja paljon. Keväällä on suunnitelmissa huivien neulontaa ja siinähän niitä tarvitaan. Kiitos sinulle ♥

   Poista
 2. Kivoja merkkejä ♡
  Mukavaa keskiviikoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tytär ei napsi ainakaan kaikkia korujensa osiksi =)

   Poista
 3. Kaunis kranssi! Joskus minäkin vielä askartelen kranssin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en paljonkaan askartele enää nykyään, mutta kransseja on mukava tehdä kertyneistä tavaroista.

   Poista
 4. Kaunis kranssi. Siinä on sopivasti rosoisuutta ja kimallusta. Minulla on tekeillä paperinarukranssi. Somisteet tuottavat vain päänvaivaa. Maalauksesi ovat aina niin hyväntuulisia, että saavat kyllä kaikki mörrikätkin hymyilemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tullut jo ihan tavaksi tehdä joka joulu uusi kranssi ulko-oveen. Punaisia koristeita ei voi käyttää, kun linnut käyvät heti hakkaamassa ne irti. Luulevat reppanat niitä syötäviksi.

   Poista
 5. KÄytöksenalennus mullakin on ollut, ehkä jopa muutamankin kerran;) En mäkään kiusaaja ollut, ennemmin kiusattu, mutta lintsasin, soitin suutani enkä pitäny kirjoja aina mukana ynnä muuta superkapinallista. . .
  Tuollaista pelkistettyä kranssia katselin markkinoilla mutta monesta oli vaikea valita se kivoin niin jätin ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmankos meistä on tullut näin kilttejä mummoja, kun ollaan oltu nuorena se sallittu määrä tuhmia =D
   Itse kun tekee kranssinsa, säästää monta euroa muuhun mukavaan.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Joskus vähemmän on enemmän, tykkään tänä jouluna tämmöisestä yksinkertaisesta mallista =)

   Poista
 7. Tosi nätti tuo kranssi. Ei niitä hörhellyksiä jaksa aina joulunakaan. Laitoin sulle yv:tä possusta. Samalla ihailen mummotaulua. Heti pisti silmääni tuo upeaa upeampi keltainen mekko mummolla, ei siis mikään hiirulaistyyppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sitä hörhellystä sisällä sitten sitä enemmän =) Minkähän takia mummot pukeutuu aina harmaalla taitettuihin väreihin, vaikka iloisen väriset vaatteet saisi mummotkin näyttämään pirteämmiltä. Toisaalta, iloisen värisiä vaatteita on aika vaikea löytää kaupoista edullisesti.

   Poista
 8. Ihana kranssi, kaunis ja herkkä,sopii hyvin jouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeeksi yksinkertainen ulos, ettei linnut toivottavasti revi sitä heti. Viime jouluna punaiset tekomarjat häipyi heti kranssista =)

   Poista
 9. Tosi nätti kranssi tuo kimaltava rusetti sopii niiiiin hienosti vastakohtana kranssin rustiikkiseen olemukseen. Tykkään aina vastakohdista. Sinua näköjään arpaonni suosii, juu. Eilen laitoin postiin Vanhan Saunan voittosi :) Tuuria se ihan on, tuli numero seiska ja se kuului sinulle :) Onko sulla lotto vetämässä tai ässäarpa ja mitä niitä onkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rusetti löytyi kesällä kirpparilta 10 sentillä ja tietenkin ostin heti talteen =) Ei minulla ole koskaan tuuria rahapeleissä, enkä enää yritäkkään. Lottoporukastakin kehottivat poistumaan, kun lakkasivat heti voittamasta minun siihen liityttyäni =D Heti sen jälkeen saivat taas pienen voiton =D

   Poista
 10. Kaunis kranssi!
  Mummo-kissa on saanut kaverin. Molempien karvat on sävy-sävyyn:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummo osaa valita paikan missä sen karvat tulee parhaiten edukseen =)

   Poista
 11. Hei jos haluut miettiä älyttömiä lahjatoiveita niin saat haasteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otanhan minä haasteen vastaa. Täytyy kuitenkin miettiä semmoisia toiveita, ettei ilkikurinen poikani vaan pysty toteuttamaan niitä =D

   Poista