sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Armas osallistuu


Vuoden vaihteessa Hesarissa oli "tavara päivässä" kamppanja-ilmoitus hamstraajille. Valitettavasti Armas osallistuu siihen ahkerasti. Liiankin ahkerasti.

Eilen lähti jo kissojen raapimapuukin roskiin.  Sen verran tehokkaasti siihenkin oli kusastu, ettei mitään ollut enää tehtävissä. Yleensäkkään mitään ei saa unohtaa lattialle, muutoin Armas käy merkkaamassa sen omakseen. Luulis minun jo tietävän kaikki konstit tuommoisen kiusan poistamiseen, vaan kun mikään ei tepsi.

Viimeinen keinohan olisi päästää Armas autuaammille kusasumaille, mutta siihen en kyllä ala, kaikesta harmista huolimatta ♥

26 kommenttia:

 1. Voi mokomaa Armasta! ♥ Ihana poikahan se kuitenkin on.

  VastaaPoista
 2. Ompa erikoista ettei ole sisäsiistiksi oppinut, se on harmillista oikeesti.
  Mutta en miekään raaskis kissaa sen takia autuaammille metästysmaille laskea.
  Hyvää viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa Armas siistikin olla. Välillä vain innostuu merkkailemaan paikkoja omikseen =)

   Poista
 3. Pitäiskö kutsua se kissakuiskaaja telkkarista kylään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku sais kyllä tulla sille kertomaan, miten kiltit kissat käyttäytyy =)

   Poista
 4. Komea poika Armas on, vaikka sottainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin mukava kun se illalla köllähtää viereen nukkumaan ♥

   Poista
 5. No kurja vaiva on. Ajattelin jo, että Armas olisi se "tavara päivässä" :) Käykö Armas ulkoilemassa. Armaksella saattaa myös olla jokin virtsaelinvaiva, kiviä, tulehdus tms. Ei hän tee sitä pahuuttaan. Sisäkissoilla on useimmiten tämä Idiopaattinen virtsarakontulehdus (feline idiopathic cystitis, FIC), joka aiheuttaa vääriin paikkoihin pissailua. Tyttäreni sisäkissa, joka ei tyytynyt sisällä vankeudessa asumaan, joutui syömään mielialalääkettä, jolla pissailu vääriin paikkoihin saatiin kuriin. Monenlaisia mahdollisuuksia on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armas on ihan sisäkissa, ainut meillä. Toissakesänä päästettiin ulos, eikä se hölmö tajunnut tulla takaisin kotiin. Parin kuukauden päästä saatiin supiloukulla pyydystettyä eikä se enää edes halua ulos.
   Armas valikoi hyvin tarkkaan kuseskelupaikat. Esim. toisten kissojen lempimakuupaikat tai tyttäreltä lattialle tipahtaneet vaatteet. Luulempa että Armas sairastaa ainoastaan idiotismia =D

   Poista
 6. Mikä se saa Armaksen noin ruikkimaan, ei kai tuo mokoma ole kipiä?
  Ei sitä nyt ruikkimisen takia ketää saa lopettaa, muutehakaik ruikkivat kollit(ukot) joutais piikille:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armas on vaan mustankipiä =) Jos olen silitellyt vähän pitempään jotain toista kissaa, niin sen kissan lempimakuupaikka on heti vaarassa kastua =D

   Poista
 7. Voi Armasta! Sindillekkin joskus harvoin tulee pissa lattialle,mutta tosi,tosi harvoin. Armas on kuvassa,niin uhmakkaan näköisenäkin,sanoo: minäpäs kusaisin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armas on talon kunkku ja kunkku merkkaa paikat omikseen =) Ihan selvästi se haluaa näyttää minulle kumpi täällä oikein määrää ja piikahan sitten vain mutisee ja siivoilee =D

   Poista
 8. Voi harmi!! Meilläkin on joskus ollut noita ongelmia (ei tosin nykyisten kisujen kanssa) ja sekös, jos mikä, on tosi ärsyttävää :( Voi Armas minkä teet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ole kiva jos vieraita tulee ja ensimmäiseksi lemahtaa nenään kamala kissanpissan haju. Eipä tänne oikein kehtaa ketään kylään kutsua =D

   Poista
 9. Onko Armaalta leikattu palleja pois? Joskus sekin rauhoittaisi tilannetta. Ei noin hyvän näköistä kollia voi viedä piikille... kannattaisi eläinlääkärille soittoo ja kysellä asiasta.

  VastaaPoista
 10. Se on vähän rahasta kiinni, että Armas on saanut pitää pallinsa. Kallista hommaa meikäläiselle :( Kohta pääsen onneksi eläkkeelle, joka tietää päivärahan nousua minulle ja Armakselle pallien häviämistä =D Ainakin haju muuttuu miedommaksi =D Luultavasti ensi kesänä leikataan. Onneksi nuo kaikki tytöt on sentään leikattu, ettei tarvitse pelätä perheenlisäystä =)

  VastaaPoista
 11. Voi Armasta. Sympatiani ovat kuitenkin sinun puolellasi. :)

  VastaaPoista
 12. Onneksi sinä sentään, sillä Armas ei sääliä tunne =D

  VastaaPoista
 13. Voi Armas! Toivottavasti pallien poisto rauhoittaa miehen mielen ja siistit tavat palaavat. Mutta kuten tiedät, et ole vaivasi kanssa yksin, monissa huusholleissa on samankaltaisia mielenosoituksia, kissan sukupuolesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet on tuommoisia itsepäisiä joka paikkaan kuseskelijoita =D Siksipä minulle riittääkin Eetu ja Armas, niissä on minulle miestä ihan tarpeeksi =D

   Poista
 14. Minulla ei ole koskaan ollut kissaa, joten en tiedä moisista ongelmista mitään, mutta aika kiusalliselta tuo tuntuu. Toivottavasti pallien poisto auttaa asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on koko 60-vuotisen elämäni ajan aina ollut kissa tai useampikin. En osaa edes kuvitella millaista olisi elää ilman kainalossa kehräävää karvakasaa =)

   Poista
 15. Ehkä se olisi nyt käynti tohtorisedän luona paikallaan. Mihis sitä Armas-luonnonlapsikolli muuten tavoistaan pääsee.

  VastaaPoista
 16. Kovasti se käynti on suunnitteilla, ensin pitää vaan saada se raha säästettyä kokoon. Joskus tämä köyhyys harmittaa.

  VastaaPoista