sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Harmaata arkea


En tiedä vaikuttaako mieliala käsitöihin, vai käsitöiden väri mielialaan. Kovin tuntuu taas harmaalta tämä arki.
Mummo siinä vahtii keskeneräistä peittoprojektia. Keräsin kaikki sukkiin kelpaamattomat harmaat jämälangat (joita oli paljon) ja niistä olen nyt pari viikkoa virkkaillut uutta sängynpeittoa sänkyyni. Aika mukava tehdä, kun virkatessa vasta miettii minkä sävyisen harmaan raidan tekisi seuraavaksi.


Ne paremmat harmaat päätyi sitten jämälankasukiksi. Aika monta pientä harmaata nyssäkkää sain tuohonkin piilotettua.


Pientä väriä elämään toi kumminkin tyttären muutaman päivän vierailu. On se niin mukavaa kun "äitin oma mussu" käy kotona.
Armas Arkajalka oli asiasta tietenkin aivan toista mieltä. Se pelkää edelleenkin kaikkia muita ihmisiä, paitsi minua ja lymyilee piilossa koko ajan jos joku on meillä. Viime kesäisen karkureissun jälkeen se ei ole edes yrittänytkään päästä enää uloskaan. Varsinainen "peräkammarinpoika"
Voi sitä riemua, kun se huomasi että tytär on lähtenyt pois. Se juoksi ja riehui pitkin kämppää niin että kaikki matot oli kasassa ja tuolit vaan kaatuili. Oli kuin kesälaitumelle päässyt sonnimullikka =D
Nyt meillä on Armaksen kanssa taas rauha maassa ja me vaan köllötellään vierekkäin.

Viimeaikoina on ollut havaittavissa täällä jonkin asteen blogiväsymystä. Ei jaksa keksiä kirjotettavaa. Olen kyllä lueskellut päivittäin teidän blogejanne, mutta kommentointi on jäänyt vähiin. Eiköhän tämä ole kuitenkin väliaikaista ja sitten yritän kommentoidakin vähän ahkerammin. Kiitos teille, kun ette  kumminkaan ole minua hylänneet vaan kommentteja on tullut mukavasti ja nehän kyllä piristää aina.

17 kommenttia:

 1. Harmaa arki on ihan parasta!Silloin on lupa olla väsynyt,laiska ja joskus hieman äreäkin.Silloin on lupa jättää kaikki tarpeeton (ja jopa tarpeellinen!!)tekemättä ja keskittyä esim. virkkaamaan.Eipä sillä ettenkö lomaa jo odottaisi!!Suorastaan malttamattomana :))
  Harmaan virkkaaminen on rauhoittavaa,ajatukset nollaavaa ja rentouttavaa.Ennakkoon ajattekin etten tänä keväänä innostu edes hempeistä väreistä,mutta niin ne vain ovat salaa hiipineet koukulleni..
  Virkkauksen iloa Sinulle!Ja ihanaa harmaata arkea! ♥

  VastaaPoista
 2. Lepo vaan. Anna itsellesi lupa ottaa laiskemmin. Siitä ne taas värit löytyy ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana kissakääryle! Nerolla on samat tavat kuin Armaksella, vieraat ihmiset ovat kauhean pelottavia. Jos vieras tulee sisään on kissan päästävä ulos.
  Toivotan rentoja ja iloisia hetkiä virkkausten parissa.

  VastaaPoista
 4. No joo harmaata olen minäkin neulonut miestensukkia, että isoa sukkaa tulee.... mutta selkä ei ala helpottaa...

  VastaaPoista
 5. Kesän tullen kääntyy mieli enemmän pihalle. Ei tätä nettiä jaksa aina räpytellä. Näitä harmaita hiljentymispäiviä vaan tarvitaan väliin. Muuten taidettais polttaa kynttilämme molemmista päistä ja viel keskeltäkin. ; )

  VastaaPoista
 6. On sinulla onneksi nuo kivat eläinkaverit, niin et pääse ihan kokonaan väsähtämään. :)

  VastaaPoista
 7. Arki on harmaata, mutta silti monien eri sävyjen täyttämää, ja harmaa on kaunista.
  Voi tota siun Armasta, oikia mammanpoika:)

  VastaaPoista
 8. Minulla on aika vähän harmaita lankoja, kun en itse siitä väristä tykkää. Blogiväsymys on ihan ymmärrettävää; sitä on välillä ihan kaikilla.

  VastaaPoista
 9. ♥ tarvitaan harmaata arkea ihan yhtä hyvin kuin värikkäitä pyhiäkin, niinpä huomaamme kaikki värit :) :)♥

  VastaaPoista
 10. Onneksi sentäs tyttäresi kävi vierailulla, eiköhän sitä jonkun aikaa harmaan kanssa synkistellessä ala taas ne eri väritkin löytymään :)

  VastaaPoista
 11. Sun virkkaamat apinat ja Pepit ovat tuoneet monen arjen harmauteen upeasti energiaa ja iloa värikkyydellään ja persoonallisuudellaan. Minäkin joka päivä moikkaan omaa apinaani, joka on päivästä toiseen söötti vaaleanpunaisessa asussaan. Tuo harmaan eri sävyillä aloitettu peitto näyttää minun silmiini ihanan rauhoittavalta ja harmoniselta. Sellaistakin oloa välillä tarvitaan! Ja kiitos, kun jätit kommentin Mielen Lumoon, ilahduin siitä paljon!

  VastaaPoista
 12. Kauniita harmaan sävyjä peitossa ja ihania kisuja! Meiän kissat molemmat pelkää vieraita, aina haluavat joko yläkertaan tai ulos. No Hipsu nyt vielä muistaa paremmin nuorimmaisen, niin viihtyi sentään neidin sylissäkin viimeksi.

  VastaaPoista
 13. Joskus on hyvä antaa aikaa itselleen ja harmaudelle. Sit taas päivänpaiste ja pienet arkiset asiat tuntuu värikkäämmiltä. Ihana Armas - oikea äidinpikkupoika. Meillä Tassu on onnettomuuden jälkeen säikkynä ja menee heti saunaan jos joku vieras tulee (paitsi mummi ja pappa, koska ne tuo ahvenia).

  VastaaPoista
 14. Armas on sinun oma armaasi. Eikös se ole hienoa : D. Kiva, että on pysynyt kotona.
  Harmaa on muuten tyylikäs väri. Palaan siihen aina, vaikka yritän rimpuilla siitä joskus eroon.

  Osuit oikeaan blogiväsymyksen suhteen ainakin minun kohdalla. Tai oikeastaan se on yleistä väsymystä. Tekisi mieli heittää jalat seinälle ja vain olla.

  Kuka sinun lemmikkejäsi katsoo, jos lähdet reissuun vaikka tyttären luo?

  VastaaPoista
 15. Täälläkin on vietetty harmaata arkea tänään . Lapset ovat niin tärkeitä ja rakkaita. Odotan jo kovasti ensi viikkoa kun saamme pojan tänne. Päivänpaisetta Sinulle ja Armaalle!

  VastaaPoista
 16. Harmaa on muotiväri! Ja meillä nytkin taivas näyttää harmaalta. Tuo peittohan on tosi tyylikäs. Ei kun vaan harmaata ja armaata arkea.

  VastaaPoista
 17. Tosi kiva kuva tuo eka harmaakissa+virkkaus. Rauhallinen ja lämmin tunnelma siitä huokuu.

  VastaaPoista