sunnuntai 30. elokuuta 2009

Kaulahuiveja

Pussin pohjalla on pyörinyt jo kauan vajaa kaksi kerää Bamboo-lankaa, jolle en keksinyt käyttöä. Baktus-huiviin se onkin oikein mainiota. Huivi on tosi pehmeä ja kaulaa hivelevä. Virkkasin reunaan vahvikkeeksi kerroksen kiinteitä silmukoita ja päihin laitoin kaksi puuhelmeä plus tupsun. Väri ei oikein ole minua miellyttävä, olisin halunnut mieluummin punaisen. Annan tämän varmaan jollekkin lahjaksi.

Tytär teki samaan aikaan itselleen huivin. Ohje on jossain viime talven suomalaisessa neulelehdessä, en huomannut katsoa missä. Tämä malli sopiikin teini-ikäiselle oikein nätisti, turhan hörhelöinen tämmöiselle pullukalle täti-ihmiselle.
Mallipää on oma juttunsa. Löysin sen meidän kirpparilta edullisesti. Ensimmäisenä iltana laitoin tyttären sänkyyn tyynyjä peiton alle ja tämän pään tyynylle. Tytär meni huoneeseensa ja tuli samantien ulos."Kuka mies makaa mun sängyssä?". Vähänkös minua nauratti. Yhdessä piti mennä katsomaan, ennenkuin tytär uskoi, ettei äiti ole ottanut uutta miestä. Mitäs, komee mieshän tuo olis, jos vain olis muutakin kuin pää :)

Lopuksi tietenkin "kissakevennys". Kova riehunta vaatii välillä levon. Kesken leikin simahtivat nukkumaan, jalkakin unohtui pystyyn.


6 kommenttia:

 1. Hei!

  Mukavaa, jotta jätit viestiä blogiini:)
  Täällähän aivan ihana blogi. Erityisesti kissat ovat lähellä sydäntäni.

  VastaaPoista
 2. Heh,tuo eka huivi näyttää päämiehesi kaulalla ihan turkiskaulukselta :)
  Hienoja huiveja ovat molemmat!

  VastaaPoista
 3. Kivan nököisiä huiveja on syntynyt sekä äidiltä,että tyttäreltä. Juu..mies.. taitaa olla lopuksi kaikkein helppohotoisin tuollainen ukko :D Oi ,somia kisuleita. Eläimillä on kummallinen tapa nukkua sikeästi vaikka just jalka tai etutassu olisi pystyssä!Luulis olevan hankalaa :D

  VastaaPoista
 4. Säikähdin, kun avasin sivusi ja heti miehenpää vastassa, mutta sitten selvisi, miksi.
  Kiva seurata noita sinun kisujasi, kun itsellä on samanikäiset veijarit ja mökki pysyy sen näköisenä. Sitten kun simahdetaan, nii simahdetaan totaalisesti.

  VastaaPoista
 5. Ihania kaulahuiveja!
  Miesmalli on oikein hauska ;).

  VastaaPoista