lauantai 20. kesäkuuta 2009

Hyvää Juhannusta

Hyvää ja kaunista Junannusta kaikille !
Meillä meni Juhannus oikein mukavasti. Poika haki meidät syrjäkylälle mökilleen. Siellä saunoimme vanhassa puusaunassa vihtojen kanssa ja söimme herkkuruokia ähkyksi asti. Eipä uskaltanut tyttö heittää vihtaa saunomisen jälkeen saunankatolle. Varsi olisi kumminkin näyttänyt Hämeenlinnaan päin, missä tyttärellä on chatti-kaveri. Taisi sulho olla yksinään, kun kännykkä piippasi melkein viiden minuutin välein. Kyllä meitä muita huvitti tämä nuori kauko-lempi.
Yöllä kotia ajellessa luonto oli kauneimmillaan. Järvien pinnat peilityyninä ja rannoilla kokkoja palamassa. Kyllä oli mieltäherkistävän ihanaa.

Eniten kumminkin taisi nauttia Eetu-koira, joka sai kerrankin olla vapaana ulkona. Minä luulin ,että heti karkaa metsään, mutta ei. Eetulla oli kova homma vahtia meitä muita, että pysymme pihapiirissä. Jopa ulko-huussiin se saatteli jokaisen vuorollaan, ettemme vain eksy matkalla. Kyllä näki , että koira nautti ja otti vahti-tehtävän tosissaan. Loppuillasta se olikin jo niin väsynyt, että ei jaksanut kuin maata kylellään ja vähän raotella silmiään.
Tänään otammekin levon kannalta. Eetukin kuorsaa tuossa täysin rinnoin.


1 kommentti:

  1. Vastavierailulle tulin. Monenlaisia juttuja sullakin täälä sivuilla on. Nauratti nuo mini-ihmismaskotit :). Hienoja kissakuvia. Meilläki on ollu kissa, mutta allergian takia siitä jou'uttiin luopumaan, harmittaa vieläkin kovasti. Kuvia oli paljon, monet niistä sai hyvälle tuulelle...valkosipulipylly, hih.
    Tulen kyllä uuestaanki käymään.

    VastaaPoista