sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Teatteria

Tytär on kuulunut jo muutaman vuoden kansalais-opiston nuorten teatteriporukkaan. He kirjoittavat itse näytelmänsä ja esittävät niitä sitten kesäteatterissa. Kuva on viime kesän Pessi ja Illuusio näytelmästä. Tytär oli kuhnurimehiläinen Peppiino, joka liiteli kukasta kukkaan.
Tänä vuonna he kirjoittivat näytelmän vanhenevan naisen sielunelämästä ja muistelmista. Ohjaaja ilmoitti näytelmän kilpailuihin ja eilen oli esikarsinnat. Tytöt pääsivät loppukilpailuun, joka pidetään toukokuussa Lappeenrannassa. Hyvä, hyvä. Myös koulun opettja on ilmoittanut näytelmän johonkin kilpailuun, en tiedä mihin. Kävin jo katsomassa esityksen ja ihmettelen vain, miten nuo teinitytöt voi tietää, miltä vanhenevasta naisesta tuntuu. Esitys oli hauska, mutta välillä riipaisi ja laittoi ajattelemaan omaa elämää. Hyvä tytöt.
Onnea heille matkaan.

1 kommentti:

  1. Minä ja Juhakin ollaan harrastettu teatterin tekemistä kansalaisopistossa. Usein ollaan oltu samoissa ryhmissä. Pariin vuoteen minä en ole ollut mukana kun on ollut muita menoja. Juha vieläkin tekee valot ja äänet nuorten esityksiin. Nykyään sille maksetaankin tästä hyvästä.

    Serkkusi Sanna

    VastaaPoista