keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Kissan lelut


Ahududu sai tosi paljon uusia leluja joululahjaksi, mutta ne parhaat lelut.....ne on ilmaisia ;)
Tilasin itselleni netistä liukujalakset potkuriin ja ne saapuivat niin mukavassa kovassa pahvitötterössä. Sen läpi on mukava mönkiä. Sitten kun väsyttää voi kömpiä Lidlin tuoremehupullojen laatikkoon. Juuri sopivan kokoinen mökki pienelle kissalle, sinne ei Maija mahdu. Välillä voi katsella ikkunasta talitinttien ruokailua, kissan "televisio" =)


Johan tuo lumi alkaisi minusta piisata, mutta taitaa sitä vielä olla luvassa. Onneksi potkurilla pääsee kaupoille, pyörällä en uskalla enää liikkua.

15 kommenttia:

 1. Pyörä on minullakin varastossa, siitä puhkesi eturengas :(
  Ihana kisunen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eturengas on helppo vaihtaa. Takarengas onkin sitten toinen juttu, varsinkin jos sattuu olemaan vaihdepyörä.
   Katti on onneksi ohittanut sen pahimman riehumisiän, mutta kyllä leikki maittaa vieläkin =)

   Poista
 2. :),paras lahjatyhjälaatikko...siinäs me ihmiset näemme "eläimissä tuo vaatimattomuus on huippua",ei hienoja lahjoja,....:)
  mikä aarre sinulla siellä tuo pahvipötkylä.laita talteen:))
  Potkurissa on hyvät ne apujalat,ei tartte voltteja heitellä,jos jalas tökkää kivehen;)nimimerkillä ,parit voltit ennen apujalakoja:))
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Katti sai lahjaksi ystävältäni hienon raapimispuun, mutta se ei kiinnosta ollenkaan, pahvipötkö on parempi ;)
  Niin moniaat kerrat olen minäkin potkurin aisan yli kiepsahtanut, mutta nämä tuntuu hyviltä. Paljon turvallisempaa mäkiä lasketella, sillä niitä piisaa matkallani.

  VastaaPoista
 4. Mullakin oli joskus potkuri ja käytössä aina kauppareissuilla. Tuli sekin hävitettyä yli 15 v sitten. Liukujalaksetkin oli, paljon helpottivat kulkemista.
  Aikoinaan kun tuli kissa meillekin, sattui paperipussi olemaan lattialla. Kissa alkoi leikkia sen kanssa, syöksyi pussiin ja kun se luisti, meni monia metrejä. Oli hauska katsella.
  Lunta on täälläkin, juuri myllää pari traktoria ikkunan alla lumikasoja pois autojen paikoilta.
  Mukavia talvipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on jopa kaksi potkuria. Jos tulee vieraita niin päästään porukalla potkuttelemaan =)Tämän sinisen on aikanaan työllistämispajan pojat tehneet minulle lahjaksi yhdistelemällä kolme rikkinäistä potkuria ja hyvä potkuri onkin, oikein mittatilaustyönä tehty =)
   Meillä kierrätetään kaikki pussit ja laatikot ensin leikkikaluina kun ne ovat niin mukavia kisun mielestä =)

   Poista
 5. Varsinkin nuoret kissat kyllä keksivät leikkejä vaikka mistä, juuri laatikot ja esim. paperikassit on mieluisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä yksi "hauskimmista" leikeistä on kiivetä kukkahyllylle ja odottaa että tulen nostamaan sieltä pois. Jos en muuten huomaa, niin viimeistään siinä vaiheessa kun kukkaruukku lentää lattialle. Oi miten odotan että tuokin vanhenisi ja lakkaisi tekemästä pahojaan.

   Poista
 6. Ahududu on kuin lapset meidän nuoruudessa: mielikuvituksella varustettuja eikä vaadi kalliita leluja viihtyäkseen. :)
  Meilläkin on nyt lunta. Koskahan olisin viimeksi potkutellut potkurilla? En muista.
  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein sääliksi käy nykylapset. Ei me istuttu sisällä kännyköitä räpläämässä eikä vanhemmat kuskanneet maksullisiin harrastuksiin. Me mentiin ulos leikkimään ja pelaamaan naapuruston lasten kanssa ja mukavaa oli. Ovelle mentiin kysymään pääsiskö naapurin lapset ulos, eikä tullut mitään suorituspaineita kalliista harrastuksista.
   Onneksi on olemassa potkuri, kun en ihan vielä viitsisi rollaattoriakaan hankkia, enhän minä nyt NIIN vanha vielä ole =D =D

   Poista
  2. Olen ihan samaa mieltä! Mitähän nykyajan lapset tekisivät vaikkapa mummolassa jos kännykät sun muut jätettäisiin kotiin? Kärsisivät paniikkihäiriöistä?

   Poista
 7. Kivoja lelujahan on juuri tuollaiset purkit ja vanhat lankakerät. Meidän Karkki on aivan hulluns käpyihin. Niitä on kiva heitellä ym. Kyllä totta puhut, nykylapset jää paljosta mielikuvistumaailmasta paitsi. Ei sitä korvaa kännykät ym. muut valmiiksi mietityt jutut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas ihan paras on leipäpussin sulkija. Niitä löytyy milloin minkäkin maton alta , eivätkä tunnu yhtään kivoilta paljaan jalan alla =)

   Poista
 8. Toinen on niin suloinen. <3 Meidänkin Miki tarvitsee erilaisia leluja, nyt kun Osku-pappa ei jaksa enää leikkiä.

  Mukavaa viikoloppua Sude teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tykkää meidänkään yli 10v. Maija kun toinen yrittää leikkiin kutsua. Ei vanha enää jaksa semmoista riehumista =)

   Poista