sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Ketuille uusi koti ja Kansalaisopiston kassi


Ketut ovat vasta tässä vaiheessa, mutta heti aamutuimaan arvoin niille uudet kodit. Arvontageneraattorilla ilman virallista valvojaa =) Oma siskoni raakattiin arvonnasta pois  =D

Kunhan joskus valmistuvat, niin isompi lähtee Outille,  http://outislifee.blogspot.fi/ ja pienempi Enkulille,  http://enkulinkasityot.blogspot.fi/. Laittakaahan tytöt osoitetta tulemaan minulle mailiin sudemi@luukku.com niin laitan pakettia joskus tulemaan. Syksyllä Lauramaija Kansalaisopistojen liitosta oli lukenut täältä blogistani, että käyn Kansalaisopistoa. Hän laittoi viestiä minulle, josko kirjoittaisin jotain heidän nettijulkaisuunsa. Mikä ettei, väsäsin pienen jutun sinne kuvien kanssa ja nyt se on julkaistu.  http://kansalaisopistot.fi/portfolio/maalaamalla-masennusta-vastaan/

Palkkioksi sain valita kassin tai t-paidan. En noista mainospaidoista niin välitä, mutta kassi on kyllä ollut jo käytössä. Varakasseja laukussa ei ole koskaan turhaan.

Eipä tässä muuta tänään. Lähden tästä taas maalailemaan ;)

12 kommenttia:

 1. Ihanaa! Mun pupu lähtee asumaan toisaalle, mutta Kettu jää kyllä meille. Kiitos tuhannesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu on jo aloitettu, mutta kestää vielä jonkun aikaa valmistua ;)

   Poista
 2. Kiva juttu ja se kuvan kettu se vasta komea onkin! Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin oli muotia lehmä, sitten tuli pöllö ja viimeksi kettu. Saas nähdä mikä on seuraava muoti-eläin, vielä ei ole mikään erottunut selvästi ulkomaisissa blogeissa. Minä olen nyt ihastunut jääkarhuihin, maalaan jo kuvaa semmoisesta.

   Poista
 3. Voi minua onnellista. KIITOSHALIT.
  Lähetän sähköpostia tulemaan

  VastaaPoista
 4. Kansalaisopiston kurssit täyttävät minunkin illat. Viikosta loppuvat kohta päivät, kun tarjolla on niin paljon mukavia kursseja.Teillä on mukavasti, kun saatte mennä maalaamaan milloin haluatte opiston tiloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin suppea valikoima, että kyllä jää vapaa-iltojakin yllinkyllin ;) Kielet ja jumppa ei jaksa enää kiinnostaa, vaikka niistä kai olisi eniten hyötyä.

   Poista
 5. Hyvä juttu ja vieläkin jaksan ihastella noita taulujasi, varmasti yksi parhaimmista terapiamuodoista tuo maalaus näiden käsitöiden lisäksi! Itse olen hyödyntänyt työväenopistoa erilaisten meditointi- ja mindfulnes-kurssien muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieneltä kylältämme on kaikki muut palvelut jo häipyneet, mutta onneksi Kansalaiopisto on vielä säilynyt. Valikoima on suppea, mutta ainakin meidän maalausporukka on sitäkin innostuneempi. Minä olen porukan vanhin, joten eiköhän innostuneita riitä vielä moneksi vuodeksi eteenpäinkin =)

   Poista
 6. Täällä olisi mahdollista osallistua vaikka minkälaisille kursseille, mutta kun nuo työt haittaavat harrastuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläkkeellä on mukavaa kun lopultakin on aikaa harrastaa sitä mitä on aina halunnut tehdä ♥

   Poista