lauantai 8. lokakuuta 2016

Kaino-Vieno


Kun näin ensimmäisen kerran kuvan Kaino-Vienon sympaattisesta olemuksesta Vekin blogissa, tuli heti kiihkeä tarve saada se omakseni.  Otin heti yhteyttä ja onneksi hän oli vielä vapaana. Nyt hän on lennähtänyt tänne meille.


Viime jouluksi hankin Vekin tonttu-ukon ja Kaino-Vieno on samaa mahtavaa sarjaa. Ajatus oli tilata tämä joululahjaksi, mutta empä taida raaskiakkaan luopua.

Enkelit ovat käsittääkseni tehty pitkälti kierrätysmateriaaleista. Hiukset ovat aitoa lampaanvillaa ja takissa tuohinapit. Kaikilla enkeleillä erilaiset ilmeet ja vaatteet, ei ole kahta ihan samanlaista.

Vekki on varsinainen käsitöiden tuhat-taituri ja jos et vielä tunne häntä, niin kannattaa käydä tutustumassa Vekin blogiin. Siellä sitä on kauniita töitä jos jonkinlaisia.Maijakin tuli tutustumaan Kaino-Vienoon ja tunsi heti olonsa niin turvalliseksi, että käpertyi sen kylkeen nukkumaan.
Kiitos Vekki ihanasta enkelistä ♥

16 kommenttia:

 1. Voi Sude sun kanssas ihan tässä posket punehtuu. Mutta tosi kiva että Kaino-Vieno löysi perille ja tykkäätte. Maijakin näköjään. Kiitos sinulle taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sinua voi tarpeeksi kehua. Meillä kyllä tykätään. Maijakin vain varovasti haisteli ja kävi sitten viereen nukkumaan =)

   Poista
 2. Kaino-Vieno on tosi suloinen, niin lempeä ilme! Vekki on tosi taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ilme minut hellyttikin heti hankkimaan hänet itselleni.

   Poista
 3. Voi nyt sinulla on oma enkeli, ihana sellainen! :) Hyvin näkyy vastaanotetun, kun Maijakin hänet hyväksyi. Minäpä lähden tästä sinne Vekin blogiin, enpä muista ennen käyneeni siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen "tuntenut" Vekin jo vuosia, kas kun sinä et ole sinne vielä aikaisemmin eksynyt.

   Poista
 4. Kaino-Vienolla on hieno nimi! Sitä se Maija siinä ihmettelee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tarvinnut nimeä miettiä, kun hän on niin Kaino-Vienon näköinen =)

   Poista
 5. Hyvä, että on kissan kanssa kuva, niin saimme käsityksen enkelin koosta. Herttainen on : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole mitenkään uskonnollinen ihminen, mutta kyllä yksi enkeli voi silti kamarissa olla. Tämä on niin lempeän näköinen enkeli-nukke.

   Poista
 6. Oi, miten ihana Kaino-Vieno. Vekki on todella taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vekin kädenjälki on niin siistiä ja viimeisteltyä, siitä sen mestarin tunnistaa.

   Poista