torstai 4. kesäkuuta 2015

Kiirettä pitääMiten se voikin pitää niin kiirettä meikäläisellä, eläkeläisellä.
Meinasin siivota lopultakin ison ulkokomeroni. Tarkoitus oli heitellä roskiin ja kierrätyskeskukseen suuri osa kerääntyneistä kamoista ja sitä varten nostelin kaikki laatikot tyhjillään olevaan tyttären huoneeseen. Kuitenkin lähistöllä on nyt kouluratsastuksen SM-osakilpailu ja miniä ilmoitti tulevansa yöksi parin tytön kanssa. Mitä tekee mummo, no nostelee kaikki laatikot takaisin ulkokomeroon, että tytöt mahtuu yöksi. Taitaa jäädä perikunnalle koko komeron tyhjennys =)

Piristyksesksi sain eilen hakea postista paketin. Oli niin kauniisti laiteltu, että mietin pitäisiköhän itsekkin ruveta satsaamaan tuohon postipakettien ulkonäköön. Itse tulee vain runtattua johonkin vanhaan paperipussiin ilman koristeita. Kivempihan tämmöinen nätti paketti on saada. 


Olin jo unohtanut osallistuneeni Neilin neuleet blogissa arvontaan ja minua olikin onnistanut siellä. Ai mitäkö laatikossa oli, no tämä kaikki. Kyllä oli mukava lajitelma. tulin niin hyvälle mielelle tästä.  Mitään tästä ei mene hukkaan, vaan kaikki tulee heti käyttöön.  Kiitos Railille niin kivasta ja mieltä piristävästä paketista. Olen tosi iloinen tästä. Harjan totesin jo oikein sopivaksi hiuksilleni.  Tuo ruskea mötikkä yläkulmassa on lankakerän mallinen kynttilä ja  neulatyyny on Valamon luostarista ostettu. Kukansiemenillekin on vielä tilaa kukkapenkissäni :)

Nyt on kai mentävä jatkamaan huoneen siivousta, siellä sitä puuhaa piisaakin =)
Aurinkoista viikonloppua kaikille ♥

24 kommenttia:

 1. Pitäähän perikunnallekkin puuhaa jättää, :) meillä jää kokonainen navetta täynnä rojua ja roskaa.
  Ihanan voiton sait, onnea siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perikunta ei vaan taida ymmärtää, että nämä on aarteita =)

   Poista
 2. Älähän nyt reuhkaa siellä liikaa :)
  Aurinkoista torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä ei ole pelkoa =) Huomattavasti ahkerampi vois olla.

   Poista
 3. Älä stressaa siivoamisella; meiltä on toistaiseksi perikunnalle jäämässä oma talo ja mun kotitalo. Molemmat täynnä tavaraa tietysti :) Niin ja onnea voitosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokra-asuntoa kun ei voi tavaroineen jättää, niin täytynee yrittää edes vähän raivata =)

   Poista
 4. Heeh :), harjoittelen tässä muutaman kuukauden eläkkeellä olemista ennen virallista eläkkeelle pääsyä ja ikuna ei ole näin kiirusta ollut. Aina on perjantai :).

  Olen huomannut, jotta rompejaroinasta haluaa hankkiutua eroon...tosin hermot eivät kestä ihan niin rankkaa hävittämistä, kuin olisi tarvis :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen alkanut ihmettelemään, että miksi säästelen vaatteita num. 36 kun päälle sopiva on num.56. Tuskimpa enää laihdun niihin, joten eiköhän nuo jouda jo roskiin. Vaikka onhan niillä jo historiallista arvoa =)

   Poista
 5. Onnittelut!
  Miten tuota tavaraa kertyykin... Pitäisi siivota vintti*2 ja autotalli... Aina sinne vaan joku jotain lisää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin helppo työntää tavaraa johonkin jemmaan, "jos sitä vielä joskus tarvitsisi" =)

   Poista
 6. Olipas tosiaan nätti paketti ja siinä hieno sisältö, noin monipuolinen rasvoineen ja lankoineen kaikkineen. Onnittelut voittajalle! :)
  Minulla ei ole kiire, en ainakaan tunnusta sitä, mutta silti en saa tehtyä mitään "tähdellistä" kuten kaappiensiivous yms. Jää siis meilläkin perikunnalle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole koskaan niin kiire, ettenkö ehtis nukkua 2-3 tunnin päikkäreitä ja siksipä kaikki siivoominen jääkin tekemättä =)

   Poista
 7. Kaappien siivous, pieni pala kerrallaan riittää sitä puuhaa. Toisaalta, yhdenkin hyllyn raivaaminen voimaannuttaa. Ihanan voiton olet sinäkin saanut, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappien tyhjentäminen on niin vaikeaa, kun ei mitään raaskis heittää pois. Tähän ikään mennessä noita muistoesineitä on ehtinyt kertyä jo melkosen paljon =)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Tämä oli hyvä palkinto, kaikki käyttötavaraa.

   Poista
 9. Onneksi olkoon! Sinulla on käynyt hyvä tuuri. tuo kynttilä on vallan mainio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei onnea rakkaudessa, niin sitten jossain muussa =) Ilmankos minä niin usein olenkin voittanut arvonnoissa =)

   Poista
 10. Tekevällehän aina touhua riittää. Kivan paketin oot voittanu, onnea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittäähän sitä jos vaan viitsii tehdä =) Opin nuorena inhoamaan tuota lausetta, sillä äitipuoleni tiuskaisi minulle vähän väliä kotitöistä : " Kyllä tekevälle töitä löytyy". Nykyään sitten laikottelen kotihommista senkin edestä =D

   Poista
 11. Onnittelut voitosta! Kaunis paketti tosiaankin ja mikä sisältö:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tämmöisiä mielellään postista hakee =)

   Poista
 12. Kiva, kun paketti saapui perille ja kun sieltä löytyi sopivaa. Voitin hiusharjan kampaamon arpajaisissa, mutta lyhyttukkainen ei sitä tarvitse. Neulatyynyn ostin sieltä toisesta luostarista eli Lintulasta, mutta paikkakunta on sama.
  Tuo rompe ja siivous; yritän aloitella, kun kättäkin voi jo ja pitää käyttää. Ihmettelen kuinka kahdessa kuukaudessa on tullut kasoja sinne ja tänne. Tavaroilla on ollut kokoontumisajot!

  VastaaPoista
 13. Kiitos, kaikki oli hyödyllistö tavaraa, jopa laatikko on uusiokäytössä =) Minä olen valitettavasti armoton hamsteri. Arvaa vaan paljonko sitä rompetta on kerennyt 20 vuodessa kertyä ulkokomeroon =D

  VastaaPoista