perjantai 2. elokuuta 2013

KyJyt aloitettu ja tunnustusta


Kaikki KyJyt on aloitettuna ja puolet jo valmiinakin. KyJy-apinat on tehtynä ja loput onkin sukkia ja yksi huivintekele. Jos ei nämä tule valmiiksi ennen joulua niin johan on kumma.


Tunnustuksen sain Armilta Käsityöimmeisen tekeleet blogista, kiitoksia. 
Yleensähän minä olen huono näitä jatkamaan, mutta nyt haluan antaa tämän uuden nettilankakaupan avajaisten kunniaksi Susulle.

Susun silmukat, Mukavien juttujen lisäksi Susu kertoilee uutuus langoista ja yleensä on vielä hänen itse tekemänsä mallineule. Nyt näitä lankoja voi kauempana asuvat tilata myös netin kautta. 
Sivupalkistaan pääsee tilaamaan ilmaista TT-neulelehteä.
Blogissa seikkailee myös hieno Tassu-kissa, terveisiä vaan Tassulle meidän neitokaisilta ♥
Langoista ja neuleista kiinnostuneet, kannattaa käydä tutustumassa Susun silmukoihin


  Minä se vaan näitä apinoita täällä värkkäilen :)

Berniinasta ei ole kuulunut mitään. Alan epäillä, että se sai myrkkyä jostain ja on nyt kuollut. Tosi paljon se laihtui muutamassa päivässä ja ripuli oli kova.
Aikaisemmin kesällä meidän kylän satamasta oli löytynyt lihapullia joiden sisällä oli lääketabletteja ja osassa partakoneenteriä. Eihän sitä tiedä mitä se hullu on seuraavaksi keksinyt ja minne puotellut. Myrkkysyöttien asettelija kun ei selvinnyt vaan saa hillua vieläkin vapaana.
Minä jaksan kyllä toivoa vielä ja kissittelen Eetun kanssa lenkkeillessä, vaikka vähän toivottomalta se alkaa tuntumaan.  

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti saisit tietää kissasi kohtalon, mikään ei vaivaa mieltä kuin se.... sen verran kotipuolessa aikanaan sitä sai katsoa kun kissa hävisi tielle tietämättömille.. kerran löytyi sellaisen olisiko parinkymmenen kilometrin päästä ja kasvattiäiti sai tietää siitä, hurautti taksilla hakemaan kissan takaisin... mutta toivotaan parasta asiaan:)

  VastaaPoista
 2. Tommoset lihapullahullut sais syödä omia pulliaan. Oletko levittänyt tietoa, että kissa kadoksissa? Luultavasti on siellä autuaammilla mailla, kun kerran sairastui. Halaus!

  VastaaPoista
 3. Voi Berniina-parkaa! Kissan katoaminen on niin inhottavaa, varsinkin jos ei tiedä miten on käynyt.
  Armaksella on ihanat paksut posket!
  Meillä koiralla on kai nenäpunkkeja, mut ei oo oikeen rahaa viiä lääkäriin :(

  VastaaPoista
 4. Kuka voi olla noin julma että laittaa tahallaan myrkkyä ja partakoneen teriä lihapulliin, saisi itse syödä ne pullansa, mie kiehun kiukusta.
  Toivottavasto saat Berninan kotiin, mutta taidat olla varma sen lopusta, surullista. Halaus siulle täältä.

  Mutta onnittelut tunnustuksesta, tää sin blogi on niin mainio, elämän makuinen:))

  VastaaPoista
 5. No, onpas sulla nyt vähän suru huoli Berniinan katoamisen vuoksi. :( Toivotaan että kissa vielä löytyisi. Molemmat blogitunnustukset ovat ansaittuja .. tarkoitan siis sinun blogia ja Susun blogia.:)

  VastaaPoista
 6. ♥ onnea tunnustuksista! Tämä ♥=sulle!

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos Sude! Vasta nyt huomasin tunnustuksen! Nolottaa ihan kun en oo aikaisemmin kiitellyt. Myös Tassu kiittää terveisistä ja lähettää virtuaalihiiripaistit teidän tytöille ja Armaksel kans.

  VastaaPoista