torstai 25. lokakuuta 2012

Valmista tulee pikkuhiljaa


Niin sai naapurin-Matti lopultakin sukkansa. Ihan tavalliset perus-sukat 7-veikasta.
Lupasin loppukesästä Matille villasukat Armas-kissan pyydystämisestä ja olihan ne tehtävä, vaikka aikansa veivätkin. Kintut ei ole sitten Matin, vaan kotona käyneen tyttäreni :)Enkä ole muutenkaan istunut kädet ristissä.


Apinoita on taas lähtenyt maailmalle ja lisää tulee koko ajan .


Tämä on HARVINAINEN kuva meillä, kotipullaa.
Tytär oli syyslomalla luonani ja kysyi yhtenä iltana, että voisitko sinä äiti leipoa pullaa. Kun lapsi pyytää, niin tottakai äiti leipoo :) Kookospullia, eli kanelin sijasta väliin laitetaankin kookoshiutaleita, tyttären lempipullia. Yhtä isoja ja muhkeita kuin leipojansa. =)
Seuraavana päivänä tytär leipoi kiitokseksi suklaapikkuleipiä.  Äiti oli käyttänyt kaiken vehnäjauhon, joten tytär teki ne ruisjauhoihin. Tulikin kuulemma paremman makuisia kuin vehnäjauhoista. Minä kun pääsin käsiksi niihin, niin yhtään ei jäänyt seuraavalle päivälle  :)

Nyt on tytär mennyt jo maailmalle taas ja minä lähden illalla maalaamaan. Olen aloittanut oma-kuvan ja sehän onkin hauskaa puuhaa. Naurattaa niin koko ajan kun vetelen ryppyjä naamakuvaani. Juu, lupaan julkaista täällä, kunhan saan sen valmiiksi =)

15 kommenttia:

 1. Matti sai hienon ja tarpeellisen palkan Armaksen pyydystämisestä. Slurps, mitä pullia, tuntuu, että tuoksu leijaillee tänne asti.

  VastaaPoista
 2. Laitahan nyt ihmeessà tuon ruisjauhoisten suklaapikkuleipien ohjeen johonkin postaukseesi. Saa jàlkikasvu herkkuja. Pullaa teen hànelle joka viikko. Eilen tahtoi lettuja. Semmoisia toiveita on mukava tàyttàà. Mukavia naaman maalaushetkià.

  VastaaPoista
 3. Matti on varmasti palkkaansa enemmän kuin tyytyväinen :) Ja voih nuita siun apinoita.... Aina ne vaan lämmittäjät katsojansa mieltä...

  VastaaPoista
 4. Mitkä sen paremmat kuin perus sukat, varmasti Matti on tyytyväinen.
  Ihania iloisia apinoita ja pellillinen kunnon pullaa, kilo tulee pelkästä katsomisesta:)

  VastaaPoista
 5. Eipä ne miehet taida kauheesti mistää pitsisistä sukista piitatakkaan, että ihan on taatusti Matti tyytyväinen. =) Siellä vielä alkaa juorut liikkua, että sulla ja Matilla on lämpösemmät välit ku pelkillä naapureilla. ;P
  Ja voi herttinen mikä ihana tuo apinapariskunta, ihan kuola valuu kun noita katsoo. =)

  VastaaPoista
 6. Lämmin pulla on ihanaa! Olen joskus yrittänyt maalata oman kuvani, vaan eipä tullut näköinen.

  VastaaPoista
 7. no niin, nyt pysyy Matinkin varpaat lämpöisenä ;)
  Nuo sinun apinasi ovat kyllä niin ihanai :D :D

  VastaaPoista
 8. Kivat perussukat, naapurin Matti on varmasti tyytyväinen, nyt kun tuli tuota luntakin maahan, siis ensi lumi. Nuo apinat ovat suloisia, että saavat hymy suu pieleen, kun niitä katselee. Kotitekoinen pulla on parasta. Mun nuorempi tyttäreni innostui täällä kotona käydessään leipomaan korvapuusteja. niistä tuli tosi hyviä.

  VastaaPoista
 9. Aina kun käyn blogissasi rupean miettimään, että elän ihan vääränlaista elämää : ) En edes koneelleni nykyisin pääse, kun se on opiskelijalla lainassa.

  Iloitsen Eetun onnesta, nauroin yölliselle piimäkeskustelulle ja samaistuin täysin tyttäresi kanssa vietettyyn syyslomailuun/touhuiluun.

  Käen mokomakin pääsi äkälinnun pesään joten ei se sitten kovin äkäinen ole : D

  VastaaPoista
 10. Matti on kyllä palkkansa ansainnut ja perussukka on ihan paras palkka!
  Kävin just Intsun blogissa suolaisella aamupalalla ja täältä sain herkullista pullaa jälkkäriks. Kyl nyt kelpaa ottaa päälle vielä kupillinen kahvia ihan omasta keittimestä:-)

  VastaaPoista
 11. Ihanat jutut: sukat, apinat ja pullat! Siinä on paljon kivoja juttuja ja tosi hauskaa.

  VastaaPoista
 12. Lämpöisen näköiset perussukat ja ihastuttavat apinat.
  Ruissuklaapikkuleivät kuulostaa herkulliselta.

  VastaaPoista
 13. Taas olet ahkeroinut kaikenlaista. Apinat ovat yhä yhtä ihastuttavia. Hyvät sukat matti sai ja tytär maukkaita pullia. Minä mielenkiinnolla odotan oma kuvaasi.

  VastaaPoista
 14. Hyvät sukat Matti sai palkaksi ja ansaitsi ne varmasti.

  VastaaPoista