sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Viimeiset Kyhäilyt ja ensimmäinen Kyjy

Kyhäilyt 21 ja 22 ovat kukkapatalaput. Kukkien ohje on ET-lehdessä num. 9/2011 olevat kukkapeiton palaset. Takaosat virkkasin yksivärisiksi. Aika työläitä, jos näistä ihan peittoa alkaisi tekemään.

Kyh23-25 ovat kaksi apinaa ja junasukat vauvalle


Valmiiksi on tullut num. 16, lasten sukat kirpparilangasta. En tiedä mitä lankaa, mutta tykästyin kovasti tähän väriin.


Nyt sitten Kyh-raportti, joka on aika apina-voittoinen :

Aloitettu yhteensä 14 apinaa, joista 6 valmiina.

Valmiina myös 2 lastensukat ja 2 patalappua.

Kesken lammas, kirahvi, Revontulihuivi, 1 patalappu, 2 naisten sukat ja 1 Junasukat.


Yhteensä 25 aloitusta, joista 10 valmiina.


Huhuh, urakkaa piisaa ja Kyjy puskee päälle :)


Tämä on sitten ensimmäinen Kyjy-aloitus. Lumi-huivi vaaleanpunaisesta "mikälie-kirppislangasta".


Juhannus oli meilläpäin kovin pimeä ja sateinen. Ei viitsitty lähteä tytön kanssa ollenkaan ulos kastumaan. Tuskin tuolla kylällä monikaan kokko edes syttyi.


Lauantai-iltana oli sitten ohjelmassa "kaupunkilaiskokko", kun naapuri-rivitalon pihaan pöllähti pillit ulisten neljä palo-autoa, poliisi ja ambulanssi. Ilmeisesti siellä ei kumminkaan mitään pahempaa sattunut, mutta kyllähän se pahalta näytti, kun autojen valot vilkkuivat ja palomiehiä juoksi pitkin kattoa. Kylmät väreet juoksee vieläkin pitkin selkärankaani. Nyt on kumminkin jo yö ja kaikki aivan rauhallista.


Taidanpa tästä kömpiä minäkin pehkuihin.


Hyvää sunnuntaipäivää kaikille.

15 kommenttia:

 1. Onpa sievät pannulaput! Ja noista lasten sukista tykkään myös kovasti! Olet sä ahkeroinut!

  VastaaPoista
 2. No huh huh mikä kokko. Meidän naapurin talo paloi vajaa kaksikymmnetä vuotta sitten ja muistan sen kauheana kokemuksena kun heräsimme paloautojen välkkeeseen. Hyvä, että kyhäilyt on saatu onnellisesti päätökseen; siispä onnea sinulle rohkealle siihen KYJYyn, siihen minä en rohjennut mukaan...

  VastaaPoista
 3. Kovin ahkerana olet ollut!
  Naapurissa olevat tulipalot eivät koskaan ole miellyttäviä, itse muistan nuoruudesta, kun heräsin yöllä (yksin kotona) sireenien ääneen, huone oli oudon valoisa, raotin verhoa ja naapuriok-talo ilmiliekeissä ja paloauto meidän nurmikolla...

  VastaaPoista
 4. Hyvällä mallilla on sinun Kyh menossa. En lähtenyt mukaan KyJy:yyn vaikka mieli teki ja aikaakin olisi.
  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. "Ahkeruus on ilomme" pätee ainakin sinun kohdalla, kun katsoo tuotoksioasi. :) Noiden vihreän sävyisten sukkien lanka muistuttaa kuvan perusteella Rellana-lankaa, josta itse tein hiljattain yhdet sukat. Katselepa niitä seuraavassa postauksessani, jonka julkaisen varmaan tänään. Rellanaa oli mukava neuloa ja värit ovat kauniit.

  Olipas teillä karmea "juhannuskokko". :( Onni onnettomuudessa, ettei pahempaa tapahtunut sentään. Meillä oli aatto ja eilinen kaunista säätä, nyt sataa vettä melkein solkenaan.

  VastaaPoista
 6. Ihanat patalaput ja sukat vielä ihanammat! :) Mulla on itsellä ihan samasta langasta ja väristä tehdyt sukat ja lanka on Drops Fabel, väri nro 151p. Fabelin värikartta täällä: http://www.garnstudio.com/lang/fi/visgarn.php?garn=Fabel

  Omat vihreät Fabel-sukkani ovat ihan lempparini, varsinkin yösukkina, ja muutenkin Fabel on maailman parasta ja kestävintä sukkalankaa. Hyvät sukat olet siis tehnyt! Omat ensimmäiset Fabel-sukkani (eli juuri tuosta samasta vihreästä langasta) tein tammikuussa 2008 kuopuksen synnytyksen aikana, ja ovat olleet siis sen 3,5 vuotta ahkerassa käytössä, eikä näy nypyn nyppyä tai muutakaan kulumaa! :) Fabel on myös varsin edullinen lanka, suosittelen!

  Minun vastaavista sukistani on muuten kuva vanhassa blogissani: http://marinoma.vuodatus.net/blog/1091709/har-kommer-pippi-l-ngstrump-/

  VastaaPoista
 7. Leppoisaa juhannussunnuntaita ja tsemppiä KyJyilyyn:)

  VastaaPoista
 8. Nuo vihreäsävyiset sukat ovat kovasti minun mieleeni myös :) Meillä on täällä etelässä ollut niin hyvät säät nyt juhannuksena, että on tullut patikoitua joka päivä vähintään pari tuntia...

  VastaaPoista
 9. No tulipas sekin jo selville (Hyvä MariJ), että Fabel lankaa, ihanat sukat, tykkään väristä<3 Melkoinen juhannus, onneksi selvisit säikähdyksellä.

  VastaaPoista
 10. Ahkerana olet ollut ja kivoja juttuja tehnyt. Kyselit joulutonttujen hiuksista. Käytän mitä löytyy, hamppua, valmista valkoista partaa, nuken hiuskiehkuraa. Nyt ostin huovutusvillaa.

  VastaaPoista
 11. No huhhuh, mikä kokko!
  Mä olen ihan neuroottinen kynttilöiden kanssa ja onneksi mies on siirtynyt käyttämään patterikäyttöisiä kynttilöitä.

  Eipä ole tekemisen puutetta. Keskeneräiset työt on siitä kivoja, että niitä voi vaan jaktaa, eikä tarvitse sen kummemmin miettiä. Ja nyt KyJyssä voikin sitten aloittaa ihanuuden työnkin, jos siltä tuntuu.

  Hauskaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Eipä meilläkään plajon kokolla käyty, koska vettä losotti lähes koko ajan, mutta olipa sitten vähemmän hukkuneita juhannuksena.

  Tosi nätit patalaput ja sukat myös tosi kivat.

  VastaaPoista
 13. sinähän olet saanut aikaiseksi taas vaikka mitä. Noista patalapuista tykkään erityisesti. Blogissani on arvonta, jossa on puuvillalankoja palkintona, joten käyhän osallistumassa. :)

  VastaaPoista
 14. On täällä taas upeita töitä. Nuo patalaput on mahdottoman kauniita ja sukkia ja muutakin olet tehnyt :))

  Minulla tuo virkkaus ei käy niskoihin, mutta neulominen käy.
  Ilmeisesti en koukun kanssa jännitä :))

  VastaaPoista
 15. Hienoja töitä. Sukat ovat hienon väriset. Minullakin on sen et-lehden kukkapeiton ohje, saas nähdä saisko sitä aikaiseksi ensi talvena.. Olen aika huono virkkaamaan tai laiska...

  VastaaPoista