perjantai 8. huhtikuuta 2011

Lankapäivää


Eilen oli niin mukava lanka- ja lahjapäivä. Postilaatikko oli survottu aivan täyteen, sillä siellä oli kaksi pakettia.


Villikissalta Oulusta tuli arvontalahja. Hänen itse tekemänsä somat kori ja lintu, Kamena-lankaa ja Nokkalan kissakortti. Kori on niin valtavan ihana, etten vielä tiedä mitä raaskin siihen laittaa, ettei vaan likaannu :) Kiitos oikein paljon Villikissa.

Toinen paketti oli siskoltani. Hänellä on niin mukava työkaveri, joka siskoni välityksellä on monesti lähetellyt minulle lankoja. Nyt tuli apina-lankoja ja kyllä ovatkin tarpeen juuri nyt.

Olen erittäin kiitollinen Kaisallle ja muistan sinua jossain vaiheessa, kunhan tämä apinaruljanssi vähän laantuu :)Joka päiväisellä kirpparikäynnillä rikastuin näillä langoilla. Eräs myyjistä oli löytänyt nämä kaapistaan ja lahjoitti ne minulle. Ihanaa, lisää apina-lankaa ja vaaleista paksuista taitaakin tulla kori. Ihastuin niin tuohon Villikissan lähettämään koriin, että toinenkin on saatava :)


Kirppari se on minunkin työpaikkani ollut aina välillä tässä viime vuosina. On kuin kotiansa menis, kun sinne poikkeaa. Valitettavasti sekin joutuu ovensa sulkemaan vuoden vaihteessa valtion uusien määräysten takia. Surullista, missäs minä sitten käyn tuttuja tapaamassa, en ainakaan kapakassa. Samalla menee kylän ainut "tavaratalo" ja työttömien työllistäjä.


Lankojen alla näkyvä liina on viimeisin kirpparilöytöni. Suuri käsinkirjottu pellavaliina, todella vanha ja hinta 2€. Pakkohan se oli ostaa, vaikka en tällä hetkellä sitä mihinkään tarvitsekkaan :)12 kommenttia:

 1. kiitos siitä arpajais voitosta, aivan ihana lammas... oon miettinyt et laitan sen koristeeksi.. ettei likaannu

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun olet saanut postilaatikon täydeltä paketteja, onnittelut voitosta!
  Upeita kirpparilöytöjä, varsinkin tuo liina, 2€, huippu löytö!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Sain sinulta tänään postia, kiitos! :) Laitan siitä postausta jossain vaiheessa blogiini, kunhan jaksan, nyt menen ottamaan päivätorkut. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että olet saanut noin paljon apinalankoja :-)

  Harmi, että kirppari suljetaan. Se tuntuu olevan sinulle todellinen henkireikä.

  VastaaPoista
 5. Hienoja apinalankoja. Kurja se kirppari-asia. Mutta siitä huolimattta ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kivoja paketteja laatikosta löytyikään. Kori on upea! Kirpparit on monessa mielessä tärkeitä paikkoja ja on kurja kuulla, että niitä joudutaan sulkemaan.

  VastaaPoista
 7. Mukava määrä apinalankoja.
  Olit jo niin huolissasi, että löytyykö niitä, näkyy löytyvän:)
  Ikävää se kirpparin lopetus, ei voi kun ihmetellä!

  VastaaPoista
 8. Olet onnen tyttö, kun tuollaisia lahjoja sait !

  Just niin... ohjeita ei mistään löydy... pitää vaan pistää aivot raksuttamaan ja koukku kuumaksi :D

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania lankoja ja korin olet saanut, mutta tuo liina on kyllä ylitse kaiken muun ihanuuden! :) Sattuispa joskus minunkin kohdalleni tuollainen, niin mukaan lähtisi.

  VastaaPoista
 10. Ihania lankoja olet saanut.
  Harmi tuo kirpparijuttu, se on niin suosittu jokaisella paikkakunnalla ja tosi tarpeellinen tavaroiden kierrättäjä.

  VastaaPoista
 11. Onpas kiva kun tykkäsit paketista. Tuo kori on tehty Novitan Tiina langasta. Sen voi huoletta pestä 40 asteessa koneessa, joten ota reilusti vaan käyttöön. ;)

  VastaaPoista