tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kamera palasi kotiin

Kamera tuli takaisin, vähän hajonneena, tytär mukanaan. Hauskaa oli reissussa ollut ja olisi kuulemma viihtynyt pitempäänkin.
Hassuja nuo hostelli-asumiset etelässä. Samassa huoneessa oli ollut miehiä, naisia ja pariskuntia useammasta maasta. Siinähän sitä oppi kansainvälisyyttä ja suvaitsevuutta. Hyvä hyvä.Minä yritin ahkeroida apinoitten kanssa sillä aikaa, mutta tämän enempää ei valmiiksi tullut. Näistäkin oli usea aloitettu jo aikaisemmin. Kovin ovat hitaita pakertaa, paljon pieniä osia ja paljon osien yhteen ompelua. Virkkaamistahan voi tehdä missä vain, milloin vain, mutta osien yhteen liittäminen vaatiikin jo keskittymistä. Silloin ei televisiota eikä muuta katsella.
Minulle on tainnut iskeä joka vuotinen kevätväsymys -masennus. Mikään ei jaksa innostaa muu kuin nukkuminen. Tyttären kanssa tulee vain riideltyä. Toivottavasti menee äkkiä ohi, sillä näin ei ole hyvä olla.
Hyvää Pääsiäisen aikaa jokaiselle, jos tässä ei jaksa ennen sitä uudelleen postailla. Käyn kyllä kurkkimassa kaikkien blogeja, mutta kommentoiminen on nyt jäänyt vähemmälle tuon mielialan takia. Eiköhän tässä mieliala parane, kun ilmat lämpenee lisää.

23 kommenttia:

 1. Voimia toivottelee täältä yksi väsynyt tipu. Joka aamu ylösnousu tuntuu vaikealta ja asioiden tekeminen tuntuu vaikealta. Onneksi asumme Murun kanssa eri huusholleissa, niin ei tule hälle turhia kiukuteltus...luulisin!
  Mutta iloista pääsiäistä!!

  VastaaPoista
 2. Voimia tässä toivottelen. Niin se mieli aina itse kullakin vaihtelee.
  Sellaisella hetkellä kuuntelen aina Vanhaa riepumattoa: Jos nuo tummat raidat ottaisimme pois, ei niin kirkkaita nuo vaaleatkaan ois.
  Komea apinaporukka jo valmiina.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sinulle. Lepää välillä ja anna apinoidenkin levätä. Kerää aurinko energiaa. Itsekukin meistä välillä uupuu. Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
 4. Reipasta mieltä ja voimia! Reippaan näköisiä apinoita ainakin olet saanut aikaiseksi. Hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 5. Ei kai se ihme vaikka väsyttää ja masetaakin..aikamoisen koettelmuksen jouduit käymään alkuvuodesta. Onneki kaikki meni parhain päin. Lepäile rauhassa, helli itseäsi ja tee mukavia juttua sen minkä jaksat. Kohta meillä se kesäkin koittaa. Hyvää Pääsiäistä.

  VastaaPoista
 6. Valohoitoa lisää ja lämpöäkin ajan kanssa siinä se tepsivin lääke on juu. Nautittuna mieluiten ulkoilmassa. Ja ei sovi suklaan positiivista vaikutusta unohtaa, sitä onkin lupa pääsiäisaikaan nauttia runsain mitoin.

  Eihän sitä apinoita kestä määräänsä enempää. Autaisikohan asiaa, jos panisit apinat välistä hyllylle ja panisit koukulle muuta tulemaan? Aikaisemmin on vilahdellut ainakin peppiä, sammakkoa, poneja ja kissoja.

  Tai sitten jotain vallan muuta. Heidin aherruksissa on alkamassa kesäkassi 2011 vaihto. Kesä kasseja ja sellaisella mallilla että voi antaa piut paut yhdistämistouhuille, jos yhdistämiskeiju ei kerran välitä vierailla.

  VastaaPoista
 7. Nuo on kyllä ihania otuksia:)
  Se alkaa olla nuorisolla jo kevät väsymystä, koulussa paljon kokeita ym. ei kannata mennä mukaan tummiin fiiliksiin.
  Välillä pakotat itsesi ulos, sekin piristää kummasti. Pirteämpää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 8. Jo on paljon taas apinoita tupsahtanut maailmaan :)
  Kevätväsymystä on ollut ilmassa täälläkin, mutta nyt on ollut vaan pakko repäistä ja aloittaa se kevätsiivous.. Nyt onkin jo parempi mieli! Ajan kanssa väsymys väistyy.. Rauhallista pääsiäistä sinullekin :)

  VastaaPoista
 9. Kannattaa nukkua kun nukuttaa! Sehän on kuin laittaisi rahaa pankkiin!

  VastaaPoista
 10. Voi miten ihastuttava apinarivistö!

  Pikkuhiljaa ja pienin askelin, siihen on annettava itselleen lupa. Väsymys on sallittua, ja sekin on luvallista, ei kannata yrittää enempää kuin tuntee jaksavansa. Apinatkin voi laittaa takavasemmalle, jos ne eivät tuota iloa. Lähetan sinulle voimauttavan halauksen ja aurinko lämmittäköön päiviäsi.

  VastaaPoista
 11. Tyypillinen kevätmasennus, (vaivaa meikäläistäkin), Se paranee, kun ruoho vihertää. Apinoita on ainaski syntynyt, eikä niin masentuneen värisiäkään, joten ei huolta :-DDD. Nukutaan kun nukuttaa ja sitten taasen valvotaan, otetaan elämä rennosti, kun se on kerran meille lahjoitettu :-)

  VastaaPoista
 12. Apinat ihania, edelleen!
  Jaksamista ja voimia! Tässä optimistinen ajatus: Kyllä se päivä tuppaa paistamaan risukasaankin!

  VastaaPoista
 13. Kerätään voimia auringon paisteesta ja käsitöistä.

  VastaaPoista
 14. Voimia sinulle!
  Taas on rivillinen aivan ihastuttavia apinoita.

  VastaaPoista
 15. Joo, tämä on sellaista raskasta aikaa. Sanotaanhan, että huhtikuu on kuukausista julmin. Valo on LIIAN kirkasta, jotenkin se syöksyy liian lähelle. Koita jaksaa silti, kyllä se siitä ohi menee! :) Tyttären kanssa riiteleminen on myös tuttua, minä pysyn hyvissä väleissä kun emme asu enää samassa talossa. Jos olemme liian kauan yhdessä tulee heti ärsytyksiä, puolin jos toisin!
  Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 16. Nämä sun ihanat apinat ne aina vaan jaksaa mua hymyilyttää :)
  Kevätväsymys mennenee ohi kun luonto alkaa heräilemään, pääsiäiseksi jo ennustettiin ihanan lämmintä keliä joten toivottavasti sinäkin sen myötä piristyt..sitä ootellessa lepäile ja nauti välillä ihan vaan jouten olosta :)
  Oikein Mukavaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 17. Ihania apinoita jälleen kerran:)

  Pienin askelin eteenpäin sanon minäkin:) Tämä kevät on sellaista väsymyksen aikaa... Silloin pitää levätä kun siltä tuntuu:) Pitää antaa itselleen lupa olla väsynyt, se ei ole ollenkaan kiellettyä! Muita kohtaan sitä on aina niin armelias ja itsensä niin helposti unohtaa.

  Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle:)

  ps. tyttäret on kyllä kummallisia kapistuksia kun aina ovat valmiit riitaan kun vähän haastaa;)

  VastaaPoista
 18. Tuo tyttären kanssa riitely on niin tuttua. Jos vain yhtään lohduttaa, niin se loppuu kun tytär muuttaa omaan asuntoon. Sitten ollaan paremmissa väleissä. :)

  Mikähän tässä keväässä on kun vetää mielen matalaksi vaikka luulisi tekevän päinvastoin kun valoisuuskin lisääntyy. Mutta lepäile ja hoida itseäsi. Ja kannattaa mennä ihmisten ilmoille vaikka kuinka haluttaisi nukkua. Vaikkapa sinne kirpparille.

  VastaaPoista
 19. Apinat on niin somia, ja kohta varmaan joidenkin omia.

  Hyvää pääsiäisaikaa sinullekin!

  VastaaPoista
 20. Mukavaa pääsiäistä sinulle ja koko apina porukalle! Kyllä se kevät tästä menee taas ja kesän kynnyksellä väsymys helpottaa. Vihreää kehiin. se auttaa;)

  VastaaPoista
 21. Piristystä kevääseesi toivotan minäkin halien kera:-) Ja juu, uskon, että tulee haikea olo, kun (ja toivottavasti) nuo kissanpennut saa uuden kodin, mutta meilläkin tosiaan jo se 5 kissaa talossa niin ei voi noita enää jättää.. Kunpa löytyis ottajia sitten:-)

  VastaaPoista
 22. Kevät on tosiaan vihoviimeistä aikaa. Ympärillä kaikki muuttuu liian nopeasi ja valon määrä on tottumattomalle liikaa. Ei meinaa nuppi pysyä mukana muutoksessa. Laita verhot kiinni, peitto korville, suklaata ja kissoja ja anna apinatarhan tutustua toisiinsa ennen uuden tekemistä. Anna itsellesi lupa levätä.
  Mukavaa kun tyttö kuitenkin tuli ehjänä takaisin vaikka kamera olikin vähän risa.
  Rentouttavaa Päsiäistä teille kaikille - sulle, tytölle, apinoille, kissoille ja koiralle!

  VastaaPoista
 23. Kaikkea hyvää ja Leppoisaa Pääsiäisen aikaa !

  VastaaPoista