keskiviikko 26. tammikuuta 2011

TunnustusTintti oli laittanut minulle tunnustuksia ja kirjoittanut minusta niin kauniisti.
En vain jaksanut aikaisemmin liittää niitä tänne. Kiitos sinulle Tintti.
Nyt pitäisi laittaa niitä totuuksia itsestään, mutta minä olen tainnut jo kertoa itsestäni vähän liikaakin :) Samoin en jaksa ruveta läräämään, kelle jatkaisin, ottaa ken tahtoo.
......
Olo ottaa vähän takapakkia, kun haavaa tahtoo vain tulehtua lisää. Olen kumminkin aina sanonut, ettei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin. Turvotuksista huolimatta painosta on lähtenyt jo 5 kiloa. Eipä ole näin tehokasta painonpudotusta ennen ollutkaan. Tällä menollahan minä olen kesällä jo bikini-kunnossa :D
....
Kiitos mahdottomasti kaikista kommenteista. Poikakin soitti Helsingistä ja sanoi, että on sinulla äiti melkoinen fani-klubi. Vähänkös nauratti, mutta tuntui oikein hyvältä. Kiitos kaikille!!!!!!!

8 kommenttia:

 1. Hei!
  Kyllähän se aina ottaa aikansa parantua moisista leikkauksista, mutta ajan kanssa hyvä tulee... Ja kiva, että osaat ottaa asiat positiivisina ja huumorin kera, mitä sitä turhaa murehtimaan..
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tulehdus jättää sinut rauhaan pikapuoliin ja tervehdyt mahdollisimman nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Kyllä sinusta vielä kova mummeli tulee. Leikkausten jälkeen on aina vähän vaikeampaa. Pääasia, että huumori on tallella. Paljonhan me on paljastettu, mutta kuka niitä viikon päästä enään muistaa ;-D

  VastaaPoista
 4. No voi,voi toivottavasti se haava paranee nopeasti.
  On sinulla suuri faniklubi.

  VastaaPoista
 5. Hei Paljon paljon voimia ja jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 6. Ole hyvä vain!
  Voimia ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 7. Jaksamista sinne, me faniglubin jäsenet tsempataan sinua ;D

  VastaaPoista
 8. Täällä yksi faniklubin jäsen toivottelee hyvää vointia ja jää odottelemaan niitä bikinikuvia. Bikinithän tulee olemaan virkatut eikös?

  VastaaPoista