maanantai 6. joulukuuta 2010

Askartelupäivä

Minulla on ollut tapana askarrella Itsenäisyyspäivänä ja samaa perinnettä noudatin tänäkin vuonna. Linnan juhlissa näkyi olevan teemana kierrätys, niin myös meillä.
Muutama joulukortti. Kirpparilta löytyi vanha risa virsikirja ja pussillinen kiiltokuvia. Siitä se idea sitten lähti. Pohjalle sivu Siionin virsikirjasta, päälle kiiltokuva ja alle Tiimarin "Hyvää Joulua"-tarra. Nopeaa ja halpaa, mutta itsetehtyä. Minä tykkään näistä.

Meillä syödään nykyään joka aamu kaurapuuroa ja nyt saa ryynit olla näkyvillä käden ulottuvilla. Kirpparilta löytynyt valkoinen iso purkki sai netistä kopioidun etiketin ja jouluksi kauniin nauhan. Kyllä kehtaa pitää esillä.


Entäs nämä sitten :) Tässä on tulossa huovutettuja omenoita. Jostakin blogista bongasin tämän hyvän vinkin. Huovutettavat pallot laitetaan vanhojen sukkahousujen sisään ja sitten koneeseen. Saas nähdä onnistuuko omenat. Kuvia on turha odotella, jos niistä tuleekin susia.
Seuraavaksi taas kutimien kimppuun, sillä muutama tilaustyö on vielä kesken.

13 kommenttia:

 1. Hauskoja ideoita ja mukavia löytöjä.
  Kauniit kortit tuli ♥

  Iloista paluuta arkeen!

  VastaaPoista
 2. Voidaan me "sudetkin" katsoa ja arvostella ;;)))
  Kortit ovat aikaseen jees :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä mahtavat kortit, saanhan "varastaa" idean.

  VastaaPoista
 4. Ihanat joulukortit. Idea on tosi mahtava! Voi sitä tuota teidän Eetua. Meilläkin koiruunen ilahtuu valtavasti vieraista. Sitten tyttökoira kun on,niin kuinka ollakaan,se erityisesti miespuolisia vieraita liehakoi:D

  VastaaPoista
 5. Kauniit joulukortit ja ihana puuroryynipurkki!!! ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania kortteja, hyvin homma oivallettu :-)
  Nauhakin sopii purkkiin, kuin nenä päähän !

  VastaaPoista
 7. Kauniita kortteja! Vinkki noihin omeniin omapohjaiselta kokeilulta parin vuoden takaa: Sukkahousuista joutuu repimään villat irti, mutta keksin ommella kuitukankaasta lokerot omenille ja niihin ei villa tarttunut. Silloin oli sattumalta tuolin päällyksistä kuitukangasta jäänyt "käsiin", eikös kertakäyttölakanat yms. ole samanlaista.

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Kommenttiisi liittyen: Minä en laita mitään huovutettavien juttujen sisälle. Novitan Huopanen oli ainoa. joka takertui, muiden kanssa on mennyt hyvin ilman muoveja. Huopasta en muutenkaan käytä, kun sen pinta nyppyyntyy rumaksi. Tietysti jonkinlainen tuntuma koneeseen ja lämpötiloihin on eduksi, ettei huovu liikaa.

  VastaaPoista
 9. Ihana kauraryynipurkki!! Mistä löysit tuon hienon etiketin? Yritin joskus etsiä netistä tuollaisia vanhan näköisiä etikettejä mutta tuloksetta. Oisko sulla vielä linkki tallella?

  VastaaPoista