maanantai 21. kesäkuuta 2010

KYH 17-20 ja valmiit 1. 14. ja 16.

Neule-plääh meinaa iskeä pikkuhiljaa, mutta eiköhän se hellitä, kun välillä lukee pari kirjaa ja täyttää mahdollisimman vaikean ristikkolehden. Sitten taas jaksaa neuloa ja virkata. Pakko kumminkin vielä jaksaa, sillä KYH on kesken ja minähän en leikkiä kesken lopeta :)
Jotain sentään valmista,numerot 1, 14 ja 16. hiiri, kissa ja kettu. Siinä sitä ollaan ihan sovussa, eikä ajatellakkaan toistensa syömistä :) Edellinen kettu lähtikin apinan kanssa postin välityksellä uuteen kotiin Helsinkiin. Mukava , kun saa myytyä niitä näin blogin välitykselläkin.


Uusiakin KYHejä on sinnikkäästi aloiteltu, 17. apina, 18. taas kissa, 19. lampaan yritelmä, 20. lasten sukat. Vielä kuusi tämmöistä pienempää, sitten kyllä haluan jo tehdä jotain isompaa ja aikaa vievää :)Kissat pitävät edelleenkin huolta hyvinvoinnistani ja mielen pirteydestä. Näin maittava aamupala oli tänäkin aamuna katettu minulle valmiiksi oven taakse. Minä vain en oikein näiden herkkujen päälle ymmärrä ja kävinkin salaa hautaamassa ne kukkapenkkiin.

Saas nähdä, mitä huomenna on tarjolla :)

13 kommenttia:

 1. Kylläpäs olet ahkera tuon KYH:n kanssa! Miulla on joku plääh menossa neulomisen suhteen. Ideoita ei tule ja mikään ei kiinnosta. Mutta miulla on yleensä aina kesällä näin, alan tottua :)
  Kyllä kissat on kivoja, kun ajattelee aina omistajiaan ja kantaa ruokaa :) Harmi, ettei meille maistu samat herkut kuin heille :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja olet taas kyhäillyt!
  Ihan samanlaista aamupalaa, lounasta ja iltapalaa Tassu on urakalla kiikuttanut meille pari päivää. Eilen se loukkantui, kun en laitoin saunanoven kiinni eikä se saanut viedä saalistaan lauteiden alle...

  VastaaPoista
 3. Pirteitä nuo sinun hiirulaiset sun muut kettuset ja kissaset.
  Meidän portailla on sama aamiainen, mutta kompostiin ne menee meilläkin.
  Olen sanonut, etten pidä päästäisen lihasta, mutta ei auta. Kai ne luulee, että makuun tottuu, kun tarpeeksi kauan ehdottaa ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvä, kun joku pitää huolta ruokahuollosta:)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka suloiset käsityöt, tuo kettu on minusta paras!
  Voi me ei onnettomat ymmärretä kisujen herkkutarjontaa sitten lainkaan, turhaa työtä tekeevät, kun meille ei kelpaa.
  Hyvä kissa, kunnon saaliita tuo tarjolle :D

  VastaaPoista
 6. Voi, miten paljon ihania KYHäilyjä sinä olet jo saanut valmiiksikin! Minä mietin kauan KYHäilyyn liittymistä, mutta jätin kuitenkin vielä väliin. Jospa uskaltautuisin mukaan seuraavalla kerralla!
  Kauniita nuo sinun kissasi!Hyvähän se on,että joku pitää hiiret kurissa!
  Hyvää kesän jatkoa sinulle ja mukavaa KYHäilyä :o)

  VastaaPoista
 7. Ihanat olet jaksanut tehdä, ja periksihän ei anneta tietenkään.Joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön periaatteella. Aloituspäivät vaan vähenee, mutta minulla keskeneräiset ei tahdo valmistua.Mutta aikaa onneksi on heinäkuun loppuun.

  VastaaPoista
 8. Söpöisiä lemmikkejä myös nämä virkatut! Aitojen kisulien saalis puistattaa, siis kuvakin ;-)

  VastaaPoista
 9. Nämä sun virkatut elukat saa sitten aina hyvälle tuulelle kun niitä katsoo. Nämäkin uudet,kettu, kissa ja hiiri kaikki niin hauskan näköisiä :)

  VastaaPoista
 10. Hei, eksyin tänne jokin blogin linkeistä. Oletpa ollut ahkera KYHäilijä. Virkkaan ja neulon itsekin paljon, mutta pehmotyyppien tekeminen ei oikein onnistu...

  VastaaPoista
 11. Ihania eläimiä jälleen. Tuo hiiri varsinkin on todella söpö :).

  VastaaPoista
 12. Voi, kuinka kivoja eläimiä oletkaan taas tehnyt.

  VastaaPoista
 13. Olet taitava käsistäsi. Pehmoeläimet saavat hymyilemään.

  Ajattele vain, kuinka onnellinen kissa on saadessaa saalistaa.

  VastaaPoista