torstai 8. maaliskuuta 2018

Olinpas minä reipas =D


Joulun kieppeissä kaaduin polkupyörällä niin että polveen sattui kunnolla. Tähän asti olen sen kanssa käpristellyt vaikka tytär on kuinka komentanut menemään lääkäriin.  Eihän sinne voi mennä ennen kuin ihan varmasti on sairas =) Nyt alkaa jo elo olla sen verran hankalaa. että soitinpas terppariin ja hetihän ne lääkäriin komensi. Ei tiedä kuinka ehjä ja reipas minustakin vielä tulee ;)

Muutenkin olen ollut reippaana. Eilen otin ja vasaran kanssa paukuttelin vanhan huonon liinavaatekaappini pieniksi silpuiksi ja kannoin roskikseen. Ompahan vähemmän muutettavaa. Vuosia sitten olen samalla lailla pilkkonut ison pyykkikoneen saadakseni sen metallinkeräysroskikseen. Kun ei ole autoa millä veisi, niin on pakko keksiä muita keinoja hävittää tavaraa. Pyykkikoneesta jäi vain iso painava sementtimöhkäle jonka laitoin reunustamaan kukkapenkkiä.

Nyt kun olen yli kuukauden jo kärsinyt tätä tavarasta luopumisen tuskaa, niin välillä pitää saada hemmotellakin itseään. Tilasin Kiinasta nämä miniminipupuset pääsiäiseksi. Ihan nyrkin sisään mahtuvat. Eivätkös olekkin suloiset. Olen niin ihastunut niihin, että tekisi oikeastaan mieli tilata vielä muitakin tätä sarjaa.

Jospa tästä taas menisi jatkamaan huonekalujen hajottamista. Se on oikeastaan aika terapeuttista hommaa ;)

20 kommenttia:

 1. Kylläpä vain on ihanaisia pupusia! Onneksi olit reipas ja tilasit lääkärin, toivottavasti löytyy apua!

  Hyvää Naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pitää ilahduttaa itseään jollakin aivan turhalla tavaralla ;)

   Poista
 2. Hyvä että sait itsesi lekuriin.
  Ja tosi reipasta menoa silloin kun on tarvis, eikös sitä sanota, että hätä keinot keksii. Pupuset ovat aivan supersuloisia:)
  Mukavaa naistenpäivän iltaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se jo vähän pakko tilata aika, kun ei tahdo päästä enää liikkumaan ;)

   Poista
 3. Minä olen kerran sahannut yhden divaanisohvan pieneksi palasiksi, että sain sen mahtumaan jätesäiliöön :)
  Tsemppiä sinne raivauspuuhiin ja toivottavasti se polvi nyt ei pahemmaksi menisi.
  Mukavaa naistenpäivää sinulle Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika lupasi tuoda mökiltä moottorisahan että pääsen lopuistakin huonekaluista, mutta jos ei nyt sentään ihan siihen mentäis =)

   Poista
 4. Oi onhan nuo puput kyllä suloisia:)♥ Hyvä että menet näytille, toivotaan että polvi vielä paranee♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä harmitti kun olivatkin myyneet Kiinassa puput loppuun, vaan säästyipähän minulta muutama euro =)

   Poista
 5. Ystäväinen hyvä, jalka, jalat ovat tärkeimmät "työvälineet" niistä pitää ja kannattaa pitää huolta! Polvipipi ei välttämättä parane itsekseen mutta, HYVÄ sinä kun varasit lääkäri ajan, tsemppiä ja paranemista!👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisihän minun se tietää, kun olen koko ikäni tehnyt seisomatyötä. Nyt vanhemmalla iällä alkavatkin sanomaan yhteistyön poikki. Jospa noista vielä kelvolliset tulisi ettei ihan istumiseksi mene loppu elo.=)

   Poista
 6. Voi miten ihanat puput! Tuo tavaroiden hävittäminen noin saisi patoutumat purkautumaan. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voi mitä aarteita sitä löytyykään. Yli 40 vuotta tallessa olleet pojan maitohampaat, kaikkea sitä tuleekin säästettyä =)

   Poista
 7. Olet kyllä taitava, kun pesukoneenkin olet osannut purkaa! Näppärää hävittää turha tavara purkamalla samalla kaikki ikävät ajatukset. Kokeile vielä suolavesihaudetta jalkaan. Eli 3 rkl merisuolaa litraan vettä. Kastele siihen pyyhe ja kääri polven ympäri. Päälle elemukelmu suojaamaan vuodetta vedeltä ja pidät käärettä yön. Tätä toistuvasti öisin. Väittävät, että helpottaa kipua. Ja LÄÄKÄRI hoitaa loput! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen purkamiseen taitoa tarvittu, ainoastaan suomalaista sisua ja ruuvimeisseli =D

   Poista
 8. Suloisia pupuja! Näppärät ja terapeuttiset konstit olet keksinyt huonekalujen hävityksen. Toivottavasti polvesi tulee kuntoon! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei kokonaisina saa roskiin viedä, niin viedään sitten palasina. Kyllähän hätä aina keinot keksii ;)

   Poista
 9. Sieluni silmissä näen Suden pyykkikoneen möhkäleen kukkapenkin reunassa! Olin kuolla nauruun. Nuo puput on ihan kivoja ja sopivan pieniä, ettei vie tilaa. Toivotaan, että saat apua polveen. Niiden kanssa ei kannata leikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä sementtimöykkyä en muutossa ota mukaani, vaan jätän muistoksi itsestäni ;)

   Poista
 10. Meillä Vanha herra sahaa kaiken puisen polttopuiksi. Minä taas myyn tai lahjoitan ylimääräisen pois. Aika hyvin on tällä viisiin nurkat nuoltu puhtaiksi ja ylijäämäkamaa eliminoitu. Mutta jostain sitä tavraa kuitenkin sikiää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä roskakatos vetää aika hyvin kun olen nätisti laittanut tarjolle. Tavaraa vaan on päässyt kertymään vuosien varrella "kun sitä voi vielä joskus tarvita " =)

   Poista