perjantai 14. elokuuta 2015

Meniköhän vähän överiksi =)


"Valitettavasti" on tullut liityttyä facebookissa Lankahamstereihin. Se on vaarallinen paikka, sillä siellä iskee Himo. Yleensä olen saanut hillittyä itseni, mutta tässä eräänä päivänä se Himo iski oikein kunnolla.

Joku myi vironvillaa alkuperäisillä Tallinnan hinnoilla. Itse en ole päässyt käymään Tallinnassa moneen vuoteen ja huivilangat on käytetty loppuun, siksi se Himo pääsi yllättämään. Vaan olisinko tarvinnut näin monta vyyhteä, en todellakaan. On nämä kuitenkin niin kauniin värisiä, miten niiden kutsua olisi voinut vastustaa. 

On siinä nyt huivilankaa pitkäksi aikaa. Onneksi tytär on käymässä ja osti Ravelrysta muutaman ihanan huivi-ohjeen minulle. Itse en uskalla Paypallia ottaa, kun voin kielitaidottomana sohlata sillä vaikka mitä =)


Tämä toinen saman päivän ostos ei ollutkaan huti. Tenneseetähän ei saa enää mistään ja nämä ovat juuri sopivia apinalankoja. Halvemmaksi tulivat kuin yleensä käyttämäni Dropsin Muscat-lanka, väritkin oikein hyvät. Nämä olivat selvää säästöä =)

Nyt on jatkossa sitten tiedossa lisää apinoita ja ehkä muutama huivikin.

Joululahjojen teko on täällä jo aloitettu. Jouluun on enää 132 päivää, huhuh, taitaa taas tulla kiire.=)

19 kommenttia:

 1. No höpö höpö, ei menny överiksi! Siis tuohan on järkevä kauppa... ajatteleppa kuinka paljon kalliimmaksi langat olis tullu kun olisit itse mennyt sieltä hakemaan... eli säästit vironvillakaupassakin. ;D
  Laitan muuten sulle ohjeen siihen huiviin sähköpostilla... nyt ei oo aikaa vielä kirjotella puhtaaksi sitä blogissa julkaistavaan muotoon. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tulostin jo ohjeen ja tuntuu siltä että minäkin osaan sen. Vielä kun päätän mitä lankaa raaskin käyttää ensimmäiseksi =)

   Poista
 2. Jos edullisesti saa lankoja niin tokihan kannattaa hamstrata, eipä ne varastosa mätäne. :) Ihania värisävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä tiedä vaikka alimmaiset alkais jo mätänemään =) Olen saanut naapureiltakin niin paljon lankoja ja osa on varmaan vanhempia jo kuin minä itse =)

   Poista
 3. No kun halvalla sain, vähän kuin Sulo Vilen :D
  Ihania sävyjä langoissa. Siinä nyt riittää hetkeksi tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tapana tehdä Sulo Vileenit monenkin asian suhteen ja se kyllä näkyy kodissani. Lapset ovat uhanneet ilmoittaa minut johonkin Himohamstraaja ohjelmaan =D

   Poista
 4. Eihän lankaa voi olla koskaan liikaa. Sitä paitsihan sinä käytät lankojasi koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voi, minulla voi olla =) En ehdi eläissäni käyttää kaikkia pois mitä olen hamstrannut =)

   Poista
 5. Upeat ostokset, ja ihan totta milloin lankaa olisi liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleppas meillä käymään, niin mielipiteesi voi muuttua =) Aloin hamstraamaan halpoja lankoja jo vuosia, vuosia sitten, että teen sitten eläkkeellä kun on aikaa. Uutta tulee ostettua silti koko ajan lisää, vaikka varmasti en ehdi koskaan kuluttamaan kaikkia entisiäkään pois. Ei niitä kumminkaan voi myydä eikä antaakkaan pois, kun ovat niin rakkaita joka kerä =)

   Poista
 6. Jos alimmaisilla langoilla säästi, niin nehän kompensoi ostoksia... eli ei mikään mennyt överiksi! Nuo huivilangat on tosi kauniit! Mukavata viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on kaikki säästöä mitä halvalla saa. Vaikkei niitä koskaan tarvitsiskaan =D

   Poista
 7. Lankaostokset ei menneet överiksi, mutta joulusta puhuminen kyllä. Minulla alkoi kesäloma : D
  Jaa jaa sitä on rakastuttu nuorempaan mieheen. Täytyy kyllä myöntää, että kyllä niitä mielellään katselee, kun kohdalle osuu. Mutta katsoahan saa - alkajaisiksi : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuori mies pitää vaimonkin nuorekkaana =) Tyttäreni isä on minua 10 vuotta nuorempi, mutta nyt hänkin on jo vanha kääkkä. Kyllä minä lepuutan vieläkin silmiäni komeissa nuorissa miehissä. Katsoa saa vaan ei koskea. Enhän minä jaksaisi enää nuoren miehen vauhdissa
   Nyt pitää jo ajatella tulevaa joulua, ei mennyt överiksi se. Muuten käy niin kuin viime jouluna, kahdet lahjaksi tarkoitetut polvisukat ovat vieläkin kesken. Jokohan ne valmistuis ensi jouluksi.

   Poista
 8. Tennessee on ihan mielettömän hyvä lanka juuri leluihin. Itsekin sitä paljon käytän ja hamstraan aina, kun kohdalle sattuu. Blogissani olisi sinulle haaste: http://openlangat.blogspot.fi/2015/08/blogisi-tarina-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Novita teki kyllä virheen kun lopetti Tenneseen valmistuksen. Minäkin kerään talteen kirppareilta kaikki Tenneseet mitä vain satun näkemään. Dropsin Muscat on jokseenkin samanlaista, mutta sitä ei oikein saa kuin nettikaupoista.
   Kiitos haasteesta. Yleensä en näistä niin välitä, mutta kyllä minä tähän vastaan =)

   Poista
 9. Tenneseetä olen minäkin kaivannut, vaikka en apinoita teekään. Molemmissa ostoksissasi ihania värejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hölmö päätös lopettaa Tennesee. Muutenkin Novitalla loppuu lankamerkit ja värit liian nopeaa. Aina tulee vaan uutta ja uutta juuri kun oppii käyttämään jotain lankamerkkiä.

   Poista