torstai 29. elokuuta 2013

Hyvä kiertää


Olin jo unohtanut, että osallistuin Mustakissan "Anna hyvän kiertää" haasteeseen. Sitä mukavampi oli saada yllätyspaketti, joka oli oikein mieluisa.

K-niin kuin kiitos :)  Pikku kassille on aina käyttöä, mutta heijastava kukkanen siitä siirtyy kyllä ulkovaatteisiini. Koiran kanssa iltalenkillä on nyt jo niin pimeää ja täällä maalla heijastin on ehdoton juttu. Tuota heijastinta kehtaa kyllä pitää valoisaankin aikaan näkyvillä.
Kiitos oikein paljon, oli hyvä paketti ♥

Sitten onkin minun vuoroni jatkaa haastetta. Säännöthän on, että lupaudut jatkamaan haastetta ja laitat kolmelle menemään  jotain itsetehtyä.
Tämän kopsasin suoraan Mustankissan tyttäreltä :

Lähtekää rohkeasti mukaan, ei tämä vaadi välttämättä kutomista tai ompelemista, tuunaukset tai askartelut käyvät ihan yhtä hyvin. Kunhan haastaa itsensä jotakin tekemään.

Minä siis nyt lupaan lähettää kolmelle ensimmäiseksi kommentoivalle jotain itsetehtyä, kunhan sinä lupaudut jatkamaan haastetta. Ennen joulua yritän saada jotain valmiiksi, joten olisi kiva jos samantien laitat osoitteesi tuonne sivupalkissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen.

Toivottavasti rohkeita haasteen jatkajia löytyy ♥
..........

Äkkiähän sieltä jatkajat löytyi, hyvä hyvä ♥

SatunNainen Paula ja Anonyymi-Eija , laittakaapa osoitetta tulemaan osoitteeseen sudemi@luukku.com. Matonkuteen osoite tulikin jo, kiitos.

Eihän tämä ole tiukkapipoisten hommaa, joten  hyväksyin blogittoman Eijankin tähän mukaan. Eija jakakoon sitten hyvää niin kuin tahtoo. Hyvää ei ole koskaan liikaa ♥

4 kommenttia:

 1. Minä haluan mukaan :)
  Hyvä ei koskaan kierrä liikaa!

  VastaaPoista
 2. Tahtoo kanssa! Rrrrrrrrrrrrrrakastan yllätyksiä!! <3
  Iloinen mieli on kiva saada ja antaa!! :o)

  VastaaPoista
 3. Blogittomana näihin on niin vaikea osallistua, vaikka haluaisikin... Vai voisiko hyvää kierrättää jollakin "omalla tavalla" ?
  t. Eija

  VastaaPoista
 4. Kiva että tykkäsit! Ja heijastin olikin kiinnitetty vähän niin kuin kuljetuksen ajaksi kassiin, kivempi se varmasti takissa onkin:)

  VastaaPoista