torstai 21. helmikuuta 2013

Kirppis-shoppailua


Pitkästä aikaa pääsin käymään oikein kaupungin suurella kirpparilla. Hintataso oli näköjään noussut puolessa vuodessa melkoisesti, mutta minun haukansilmäni löysi kyllä ne halvat pöydät.
Alla oleva suuri PUHDAS matto 5€ kierrätyksestä, ihana vanha seinälamppu 2€ ja kaikki loput 0,50€/kpl.

Mattoja meillä kuluukin, sillä koira oksentelee tietenkin suurimman maton päälle. Olenkin alkanut ostelemaan halpoja mattoja kierrätyskeskuksesta. Likaannuttuaan parhaat laitetaan talteen odottamaan kesäistä  pesua ja huonoimmat heitetään suoraan roskiin.Tulee paljon halvemmaksi, kuin kiikuttaa paria vuorotellen pesulaan :)

Levyjä kuuntelin jo eilen ja  ihania nuoruusmuistoja Sisiliasta nousi mieleen italialaisten rakkauslaulujen myötä, oih ja voih :) Päällimmäinen tyyny on tosi vanha, kuvio on kudottu kankaaseen, oikein kunnon mummolatyyliä :). Kengätkin on niin mukavasti valmiiksi pehmeiksi muokkautuneet ja nekin sen 50senttiä, löytö minulle.


Tietenkin piti saada vähän ylellisyyttäkin. Kirjat oli pakko saada vaikka maksoivatkin 5€/kpl, mutta ne olivat tosi halpoja oikeeseen hintaan verrattuna. Pieni itämainen kuparipatsas oli vaan niin ihana, että kyllä siihen raaski euron uhrata.

Matosta tuli heti niin suosittu, että kaikki karvaiset elikkoni tulivat nuuskimaan ja maikoilemaan sen päälle samantien. Laitampa sen kumminkin vielä kaappiin odottamaan pääsiäistä. Mukava saada silloinkin puhdas matto lattialle.

On se vaan ihanaa, että nykyään on noita kirppiksiä. Köyhälläkin on vara välillä lähteä "shoppailemaan" .
"Shoppailu" kuuluu jokaisen naisen perusoikeuksiin =)

13 kommenttia:

 1. Oi mitä löytöjä! Kirpputoreilla shoppailu on paitsi tietysti halvempaa, myös paljon jännempää kuin kaupassa - ikinä ei voi tietää mihin törmää!

  VastaaPoista
 2. Olen aivan samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, että kirppiksillä shoppailu on paljon mielenkiintoisempaa ja kivempaa, kuin kaupassa.Puhumattakaan, että se on egologisempaa, voi käydä hyvällä omallatunnolla shoppailemassa :)
  Kyllä jonkinlainen shoppailu on naisille välttämätöntä!
  Hienoja löytöjä Sude!Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kanssasi tuosta shoppailusta ja kirppiksistä. Olet näköjään lankojakin löytänyt pussillisen.

  VastaaPoista
 4. Kuulun myös kirpputorien koluajiin :)
  Välillä tekee hyviä löytöjä.
  Olitko lankaakin onnistunut löytämään?

  VastaaPoista
 5. Täällä kanssa yksi kirppari shoppailija. Enää ei osaa kaupoista vaatetta ostaakaa, kaikki tuntuu niin kalliille. Ja kirpparivaatteet on jo valmiiksi kutistettu ja venytetty, ne on sitä miltä ne näyttääkin.
  Hienoja löytöjä tosiaan. Jotain pientä "turhaa" on kiva ostaa. se tuntuu hemmottelulle, vaikkei maksaisi kuin euron ; )

  VastaaPoista
 6. Minä olen huono kirpparilla kävijä. Olen huono shoppailija muutoinkin. Yleensä mietin valmiiksi, mitä tarvitsen ja mistä sen todennäköisimmin löytää. Sitten vaan pikana kauppaan ja äkkiä kassan kautta ulos. Taideoppaasi näyttävät mielenkiintoisilta. Kyllä noista kannatti vitonen maksaa kappaleelta. Niistä on iloa pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
 7. oletkin löytänyt paljon aarteita kirpparilta :)

  VastaaPoista
 8. Miekii ostin kesällä kirpparilta punaiset korkkarit ihka oikeaa nahkaa. Hinta oli kaksi euroa ja kun menin kassalle ne olikin puoleen hintaan. Vähän oli pienet, mut olen talven kävellyt sisällä niillä ja villasukat ollu jalassa, niin ovat venyneet sopiviksi.
  Kyllä oot hyviä löytöjä tehnyt ja halvalla.

  VastaaPoista
 9. Hienoja löytöjä teit. Minä en jaksa yhtään shoppailla tavallisissa kaupoissa, mutta kirpparit kiehtovat, niistä löytyy yllätyksiä.

  VastaaPoista
 10. Hyvät löydöt teit. Lapsena kuulin tuota Italian levyä usein tätini luona.

  VastaaPoista
 11. Heips, kyllä vaan sä ehit ekana blogiini kommentoimaan ;) Laita yhteystietosi riittaniemela@jippii.fi,niin kipasen joku päivä postiin :)

  VastaaPoista
 12. No, ihania löytöjä oot tehny taas! Mä en löydä ikinä mitään kivaa. Perjantaina tuun niitä ihailemaan.
  -siskos - ja sen tytär

  VastaaPoista
 13. Hyviä löytöjä teit. Kissathan pyörii uudella matolla niin kauan, että omat tuoksut tarttuvat siihen : ) En kyllä ymmärrä, mitä teet noilla piirustusoppailla, kun voisit itse opettaa muita : )

  VastaaPoista