keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Eläimet jaksaa yllättää


Aikaisemmin olen jo kertonut kuinka minulta hävisi kolme kissaa saman viikon aikana kesäkuun alussa. Maijahan palasi kuukauden päästä ja Mausu neljän kuukauden päästä. Empä osannut enää odottaa, mutta nyt palasi Berniinakin oltuaan viisi kuukautta hukassa.
Missä lie lymynnyt metsissä, sillä kovin on araksi muuttunut. Piilottelee huonekalujen alla ja sähisee ja murisee toisille, ensin jopa minullekin. Oltuaan nyt rauhassa vähän aikaa ja syötyään herkkuruokaa antaa minun jo silitellä ja kehrää ihan tyytyväisenä. Juuri äsken päästin kumminkin ulos tarpeilleen. Saapa nähdä, tuleeko vielä takaisin.


Toinen yllättäjä on Eetu.
Useimpien koirien tavoin Eetukin tykkää haistella kenkiä ja työntää nokkansa sisälle niihin. Nyt se erehtyi kuitenkin haistelemaan minun vanhoja kävelykenkiäni. Liekö ollut haju liian ällöttävä, kun oli oksennus tullut aivan kengän kärkeen. No, minä tietenkin huomasin sen vasta, kun olin jo laittanut kengän jalkaani. En kyllä voinut muuta kuin nauraa. Onneksi olivat vanhat kengät, jotka muutenkin jo joutivat roskiin.

Minunkin mielestäni 5 kissaa ja 1 koira on aivan liian paljon pieneen asuntoon. Ne tuovat kumminkin niin paljon sisältöä elämääni, että yhdestäkään en voi luopua.

18 kommenttia:

 1. Olipa hienoa, että viimeinenkin karkulainen kotiutui. Joskus tuntuu itselläkin, että noita elukoita on liikaa (3 koiraa), mutta puoli vuotta ilman, niin kaipailee jo kovasti hoidettavia :)

  VastaaPoista
 2. Kaikki eläin ystävät ovat tarpeen, oli niitä sitten miten paljon tahansa.

  VastaaPoista
 3. Kissoilla ja koirilla on omanlaisensa tehtävä ihmisen seuralaisena.

  VastaaPoista
 4. Onneksi kylàluudat ovat palanneet iloksesi, ja osasi koirakin ilmaista tunteensa aika tehokkaasti.

  VastaaPoista
 5. Jos jaksat hoitaa koiran ja kissat, ei tarvitsekaan luopua. Eläimet ovat kaikkein parhaita.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kuulla hyviä uutisia! Olen samaa mieltä siitä, että eläimet antaa niin paljon lämmintä tunnesisältöä elämään.
  Jos joku kehtaa kysyä kuinka monta kissaa ihmisellä oikein pitää olla, niin vastaus on tietysti: vielä yksi :)

  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Nyt on huoletonta lähteä talvelle, kun kaikki ovat viettäneet onnistuneet kesälomat. HiHihi, Eetun vahinkoa, sellaista se on näiden kanssa.

  VastaaPoista
 8. Onnea sinulle, kun sait viimeisen reissulaisen kotiin!
  Meillä ei nyt ole kuin tuo Hipsu-kisulainen ja kaksi koiraa, mutta kenties jonain päivänä tulee uusi kisu entisten tilalle.
  Kun noihin eläimiin on tottunut, niin outoa se olisi ilman niitä.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, kun viimeinenkin "lomanviettäjä" kotiutui.
  Voi sitä Eetua, ei sentään matolle ykännyt:)

  VastaaPoista
 10. Venähti kesäloma kisulla pitkäksi! Mutta routa porsaan, tässä tapauksessa kissan, kotiin ajaa!!! Vaikka täällä kyllä vielä eletään kymmenen asteen plussakeleissä...

  VastaaPoista
 11. ihanaa että tulivat takaisin! toivottavasti pysyvätkin kotona tällä kertaa :)

  VastaaPoista
 12. Siis routa taitaa ajaa kissankin kotiin! ;)
  Tuosta Eetun "tempusta" muistui mieleeni, kun lapsuudenkodissan Killi erehtyi tekemään isän kenkään läjänsä, jonka isä huomasi tietenkin vasta, kun kenkä oli jalassa. niinpä sitten pian killi katosi eikä löytynyt mistään. Vuosia myöhemmin isä tunnusti pttaneensa Killin kyytiin lähtiessään käymään jossain maalaistalossa muutaaman kymmenen kilsan päässä. Oli siellä päästänyt Killin pihalle ja kun emäntä oli tullut siihen, oli isä alkanut kehumaan emännälle, että onpa teille nätti kissa. Emäntä siihen, ettei ole meidän kissa eikä tiedä, kenen on. Mutta oli Killi ollut vielä vuosienkin päästä kyseisessä talossa, joten hyvin siinä kuitenkin kävi.

  VastaaPoista
 13. Hyvä että karkulaiset ovat löytäneet kotiin! Koiran yllätys olisi varmaan voinut jäädä poiskin, mutta mitäs pienistä, tekevälle sattuu :D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 14. Ihania uutisia!
  Paitsi se oksu...

  VastaaPoista
 15. Vielä jatkoa keskusteluumme Killistä. Kyllä minustakin Killi pääsi hyvään paikkaan, parempaan, kuin olisi meidän perheemme mukana päässyt. Muutimme nimittäin pian tuon tapahtuman jälkeen kerrostaloon. Vaikka silloin kyllä kaipasin Killiä kun se "katosi", nyt se lähinnä huvittaa.

  VastaaPoista
 16. Pyrskähdyksen aiheutit minullekin Eetun tempulla. Onneksi ei ollut upouudet popot kyseessä :) Eläimet ovat ihania, meillä iloa tuottaa rakas kolliherramme Mörkö, joka taas tänään saalisti myyrän pihaltamme. :)

  VastaaPoista
 17. Aivan uskomatonta, että viimeinenkin palasi. Onkos hän nyt pysynyt kotona?

  Minut olisi ilman eläimiä viety jo "piipaa"autolla jonnekin ajat sitten : )

  VastaaPoista
 18. Hienoa että tuli hyvissä voimissa takaisin! Ja mitäpä sitä ilman lemmikkejä tekisi, aika tylsää olisi elo...

  VastaaPoista