torstai 4. elokuuta 2011

Onnekas päivä

Eilen oli niin onnekas päivä.

Ensin toi posti yllättäen paketin Nova Melinalta . Ei, en voittanut arpajaisista enkä muuta sellaista. Hän vaan päätti ilahduttaa minua.

Aivan ihana kassi. En saa päätettyä pidänkö sitä käsityökassina, vai hienostelukassina kaupunkireissulla. Nyt kesällä se saa kyllä olla hienostelukassi :)

Lisäksi on puikkopussi ja pieni rahapussukka.Tässä vielä kuva pikkupussukasta kun se on niin mahdottoman söpö. Tänne ei laiteta kolikoita likaamaan, vaan ainoastaan suuria seteleitä :) Eli on yleensä tyhjänä , hihi.Nova Melinan lapsilla on minun tekemäni apinat ja tytär on piirtänyt mukaan kuvan Balleriina-apinasta. Toisessa taitaa olla sitten pojan tekemä apinatalo. Kiitos Islallekin hienosta kuvasta.

Käykääpä kurkkaamassa Nova Melinan blogia. Siellä on aivan ihania ompeluksia ja kuvia hänen todella kauniista lapsistaan
Sitten minä tein kirppislöydön. Olen jo pitkään halunnut oikeaa levysoitinta ja nyt se tuli kirppikselle myyntiin. Hintana 5€ ,ei paha :) Toimii aivan hyvin ja nyt se sitten komeilee minun huushollissani
Piti tietenkin ostaa pari levyäkin heti. Koko eilis päivän sitten mustalaiset soitti ja Julio lauloi. Jokohan naapurit kyllästyi asumaan Nousevan auringon talossa. Hitsi, kun minä olen iloinen tästä löydöstäPirjo vielä lähetti tämmöistä kakkua.


Tähän kuuluu vielä kertoa kolme asiaa:

Lempivärisi: kirkkaanpunainen ja -sininen, muutkin iloiset värit

Lempiruokasi: Juustot, kaikenmakuiset, kaiken malliset, varsinkin kaikki vuohenmaitojuustot. Voisin varmaan elää pelkillä juustoilla :)

Minne haluaisit matkustaa: Nepaliin ja sieltä sitten Intiaan Ganges-joen pyhille paikoille. Empä taida koskaan päästä, mutta ainahan voi haaveilla.

------


SEURAAVA EI HERKILLE:


Talvella kun sairastin, sanoin lapsilleni, että jos minä kuolen, niin minut pitää tuhkata, laittaa postipakettiin ja päälle : "Intiaan, Ganges-jokeen heitettäväksi". En nyt kumminkaan päässyt vielä Gangesia näkemään, hihi. Minulla on "vähän" tämmöinen omituinen huumorintaju.

------


Ai niin, kakkua piti sitten jakaa muillekin.


Minä laitan sitä Mayolle, siinä on sisukas nainen, joka tekee eikä meinaa ja ottaa lisäksi kauniita valokuvia.

Sekä Heleenalle Nukkekoti Toiskaan. Siellä tapahtuu koko ajan ja vieraita lappaa kylässä jatkuvasti :)


Seuraavalla kerralla sitten apinoita ja Kyjylistaa.13 kommenttia:

 1. Ihanaa postia olet saanut.
  Kyllä ystävät on mahtavia !!!

  Ja wautsi mikä löytö, tuo levysoitin !!!

  VastaaPoista
 2. Ihana piirros apinasta. Kukkaro kans syötävän kiva.

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin olet saanut! Ja levysoitin on todellinen löytö.

  VastaaPoista
 4. Kiva postipoika! Ja Nova Melina, tietysti.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa postia ja mukava kirppislöytö. Meilläki on vinyylisoitin ja miehellä on tallella kaikki nuoruudenaikaset vinyylilevytkin. Ei niitä kyllä kirpparille raskis viiä!

  VastaaPoista
 6. Upeita pussukoita olit saanut!
  Kiitos nami-nami herkusta! Se onkin aivan paikallaan, kun Sanelmalla ei ole koskaan mitään tarjottavaa vierailleen. Tuosta kyllä kelpaa maistella!!

  VastaaPoista
 7. Minulla on täällä T-Rexin levyjä odottamassa levysoitinta ja kelanauhoja odottamassa "mankkaa", joten ymmärrän ilosi.

  Punastelen täällä kauniista sanoistasi ja samalla hävettää keskeneräinen villasukka : D

  Kiitos kakusta, jätän sen iltaan, kun rauhoitun paikalleni.

  VastaaPoista
 8. Vielä tuosta Gangesista. Siellä se virtaa vielä viidenkymmenen vuoden päästäkin, joten älä pidä kiirettä. Sitäpaitsi voi tulla joku Finnairin euron lento sinnepäin ja ei muuta kuin vaelluskengät jalkaan ja katse kohti itää : )

  VastaaPoista
 9. Somat kassit ja pussit! Tuollainen kirppislöytö on oikea aarre, nyt ei muuta kun levyt pyörimään. Mukavaa alkanutta elokuuta sinulle!

  VastaaPoista
 10. Kiva jos tykkäsit. Mulla on nyt parempi mieli niiden meidän apinoiden suhteen, kun mun mielestä ne oli liian edulliset upeuteensa nähden. :)
  Heitä vaan kolikot sinne pikkupussukkaan. Sen voi sit pestä 40 asteessa jos on tarvis. :D

  VastaaPoista
 11. Me blogin lukijat ollaan kyllä kiitollisia, ettei sinua vielä tarvinnut sinne Gangesiin lähettää. :)

  Sattui muuten hassusti, että itse tässä just mietin kuolemaan liittyviä asioita, sillä tänään palaverissa minulle napsahti nakki kertoa marraskuussa pyhäinpäivän alla lapsille kuolemasta. Itselleni on hyvin luontevaa miettiä omaa kuolemaa ja usein miehen kanssa puhutaankin siitä, miten haluamme itsemme haudattavan. Kun eihän sitä voi tietää, milloin se omalle kohdalle sattuu, huomenna vai 50 vuoden päästä. Mulla on sen verran musta huumorintaju, että eilenkin ihan pokkana kerroin työterveystarkastuksessa, että meidän suvussa on tapana kuolla sydänkohtaukseen. ;) Siis kun kysyttiin, että mitä sairauksia on lähisuvussa. Tänään taas työkavereille kerroin, että minulla on haaveena virkata/ommella/kirjoa liina, jonka voi laittaa aikanaan arkkuni päälle siunaustilaisuuden ajaksi - tai entä jos olisi sellainen suvussa kiertävä liina, johon voisi kirjoa kaikkien sen alla siunattujen nimen, vähän niin kuin kastemekoissa on monissa suvuissa samantapainen perinne.

  Juu, mutta siis pointtini oli, että ei kuoleman ajatteleminen ja siitä puhuminen ole yhtään kieroutunutta, vaan oikeastaan ihan terve tapa suhtautua elämään ja sen rajallisuuteen. Nyt olen itsekin palannut työtehtäviin, jossa joutuu ihan toimenkuvan puolesta käsittelemään kuolemaakin, tosin ei nyt ihan niin usein kuin ensimmäisessä ammatissani, jossa saattoi olla viikossa viidetkin hautajaiset (tai kerran mulla oli viikonlopun aikana "Neljät häät ja yhdet hautajaiset" kuten siinä elokuvassa ;) ). Joten on tullut sellainen aika realistinen käsitys siitä, mikä meillä kaikilla on aikanaan edessä.

  Tartuin siis tuohon sinun pieneen juttuusi ihan siksi, että aihe oli juuri itselläni mielessä, kun blogiasi aloin lukemaan. :)

  VastaaPoista
 12. Haaveita pitää olla. Joskus tuntuu ihan pelottavalta se, että haaveilla on taipumus toteutua. Mullakin on nykyään ihan ikioma lankakauppa... Joten mikset pääsis sinne Gangesiin ennemmin tai sit myöhemmin.
  Tääl saares mulla on kans vinyylisoitin, jolla soitan Tapio Rautavaaraa yksin ollessani:-)

  VastaaPoista
 13. - Ilman muuta hienosttelukassina ja -pussina käytät näitä juttuja.
  Äläkä vaan koske niihin likaisilla käsilläsi.
  -tf-

  VastaaPoista