keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Enkeleitä ja sammakoita

Tämä pienen pieni enkeli valmistuu yhdessä illassa ja ohje löytyy täältä. Korkeutta on vain noin 10 cm, joten lankaakin kuluu vain vähän. Ajattelin, että näitä vosi tehdä enemmänkin joulukuusta koristamaan.Ja vaihteeksi TAAS sammakko. Tämä tilattiin jo kesäkuussa, mutta koska silloin jo oli puhe, että se menee joululahjaksi, en pitänyt kovinkaan kiirettä valmistuksessa. Jouluksi valmistui kumminkin :)

Paljon on muitakin keskeneräisiä, toivottavasti ehtivät pukinkonttiin.

----------

Olen seurannut kauhulla tv:stä amerikkalaista sarjaa:"Himohamstraajat". Kyllä, minäkin olen himohamstraaja, se on myönnettävä.

Nyt onkin uusi järjestys talossa, sillä olen laittanut uusia sääntöjä itselleni. Joka päivä on hävitettävä ainakin kaksi tavaraa, joko roskikseen tai kirpparille. Myöskin jos vie kirpparille kaksi tavaraa, tilalle saa ostaa vain yhden. Aikaisemmin kahden tavaran vieminen salli neljän ostamisen tilalle. Oioi.

Tänäänkin vein roskiin kaksi tavaraa, kirpparille kolme ja ostin tilalle vain yhden lankapussukan. Kyllä joskus pitäisi ruveta näkymään tuloksiakin kotona. Saas nähdä kauanko tämä päätös pitää. Tuleva joulu kyllä sotkee pahasti.

Muuten, kun ei se pukki kumminkaan tuo tänäkään jouluna sitä porakonetta minulle, niin tilasinpa sen tänään Anttilasta ihan itse. Kyllähän joka mummolla pitää oma porakone olla :)

22 kommenttia:

 1. Suloisia leluja, kyllä sinä osaat :)

  VastaaPoista
 2. Tuo tavaroiden vähentäminen noin onkin hyvä idea.

  VastaaPoista
 3. Jokaisessa taitaa asua pieni hamsteri. Toisilla keräilykohde vain vaihtelee.
  Kiva tuo enkeli uutena tulokkaana.
  Kyllä, jokaisella mummolla pitää olla porakone, puukko ja meisselisarja. Niitä kaikkia tarvitaan, vaikka olis mieskin talossa. Meillä ainakin ;)

  VastaaPoista
 4. Tuo sammakkoprinssi on ehdoton suosikkini. Ja ilmeet saat hänelle aina niin osuviksi.

  VastaaPoista
 5. Suloinen enkeli, minäkin olen yrittänyt enkeleitä tehdä, siis yritänyt ja purkanut.
  Ja porakone on tosi tosi tarpeellinen kodinkone.

  VastaaPoista
 6. Enkeli on ihana! Himohamstraajana liikuin Budapestin kuuluisalla kirpparilla. Ole vain varovainen, sillà jos tuolla sortilla jatkan tavaroista luopumista, joskus on edess myòs vaatteet. Mitàs teet, kun pààltàsikin alkaa vaatteet loppua? Heh, heh! Porakone tàytyy jokaisella Kunnon Mummolla olla, plus Ikean monitoimilaukku. Eilenkin tarttin ristipààmeisselià. Ilman sità olisi kattilan ripa irronnut kokonaan. Mistàs sitten olisin kiinni pitànyt.

  VastaaPoista
 7. Hòh. Siis jos Sinà jatkat, minà kun hommaan pysty. Ikàvà kyllà.

  VastaaPoista
 8. Söpöjä pehmoja! Katselin muuten pätkän samaa ohjelmaa. Aivan uskomatonta; niillä ihmisillä täytyi olla myös pahoja mielenterveysongelmia, koska asettivat tavarat jopa lastensa (tosin aikuisten) edelle.

  Tottakai joka naisella pitää olla porakone:)

  VastaaPoista
 9. Wautsi tuota Sammakkoa! Tykkään enkelistäkin ja kävin jo noutamassa ohjeen siihen.

  VastaaPoista
 10. Ihana tuo sammakko! Hamstrausharrastusta on liikkeellä täälläkin, vielä olen lähinnä keskittynyt lankoihin mutta niitä sitten riittääkin... :)

  VastaaPoista
 11. Sammakko on taas niin Ihana :D

  VastaaPoista
 12. Oi, miten suloinen enkeli :). Aivan ihastuttava ja niin kauniin värinenkin. Todella suloinen.
  Sammakko on oikein veikeä :).

  VastaaPoista
 13. Ihku enkeli pimu! Taidan napata idean joulua varten..:)

  VastaaPoista
 14. Oi,oi, tuo enkeli on ihana kertakaikkiaan! Sammamakkoherra tietysti myös. Mistähän päättelin,että on herra:) Voishan olla sammakkotyttökin!Minä olen lopettanut semmosen turhan tavaran keräämisen remontin myötä. Nyt jos ostan jotain kotiin,niin ostan vain laatua,vaikka se maksais enemmmä. Saa yhden kunnollisen,monen pikkujutun sijaan.

  VastaaPoista
 15. Oi, kuinka suloinen enkeli kaikkine otsakiehkuroineen ja silmäripsineen ;-). Oma bloggaamiseni on kovin harjoittelun asteella.

  VastaaPoista
 16. Saku on ilmeestä päätellen rakastunut!

  Aika tiukat säännöt olet itsellesi laatinut, mut eiks se ol niin et säännöt on tehty rikottaviks?

  Juu, porakone on must. Mullakin on kaks ja sen lisäksi moottorisaha:-)

  VastaaPoista
 17. Ihani leluja taas!

  Me käytin kesällä miehen kanss koko talo läpi. Kaatopaikalle ja kirpparille kuskasimme monta peräkärryllistä tavaraa.Mitään en niistä tavaroista kaipaa päinvastoin ylimääräisestä roinasta eroon pääsy on tuntunut vapauttavalta.

  Nyt meillä talo myynnissä ja kyllä nättiä ja siistiä kun ei olejoka paikka ole täynnä turhaa roinaa. Helpottaa tulevaa muuttoammekin.

  VastaaPoista
 18. Onneks olkko! Tääl mökil mä iltahämäris kävin kattomas Sukkasatoarvontojen tuloksi ja sä tulet lähipäivin saama postii meilt päi...

  VastaaPoista
 19. Ne, jotka ovat sota-ajan nähneiden lapsia, muistavat kyllä jutut, että vaikka rahaa olisi ollutkin, ei saanut tavaroita. Mulla oottaa peräti peräkärry tuossa ikkunan alla, niin pahaksi on päässyt : )

  Sammakko on upea. Olen miettinyt, että voisin joskus tilata, mutta säälittää sun joulukiireet : )

  VastaaPoista
 20. Minä tein suursiivouksen pari vuotta sitten erään muuton yhteydessä.. noin puolet koko omaisuudesta lähti jakoon muille tarvitseville (itselle ihan turhia tavaroita). Nyt on tosin taas kertynyt tavaraa nurkkiin, mutta kunhan jostain aina raaskii luopua, niin kyllä se siitä.

  Ostin myös porakoneen sekä ison työkalupakin sisältöineen kun mies häipyi kuvioista. Paljon on tullut käytettyä, suosittelen!

  VastaaPoista