maanantai 15. marraskuuta 2010

Armas

Muutama teistä on kysellyt Armaksen kuulumisia.
Tämä on nyt sitten ihan puhtaasti Armas-juttu.

Armaksesta on kasvanut jo iso poika, kuten kuvasta näkyy. Se on jo Maija-tyttöstäkin isompi. Eipä ihme, sillä Armas on takuu varmasti aina ensimmäisenä ruokakipolla.


Käytöksestä kyllä huomaa, että sillä on eri sukujuuret kuin muulla porukalla. Armas on porukan kiltein kissa. Se ei syö kukkia, ei pissi vääriin paikkoihin, eikä kiipeile kirjahyllyissä. Armas ei myöskään mongu ulos, vaan katselee tyynesti oven sisäpuolelta kylmää ulkomaailmaa.
Ainut huono tapa on, että sen pitää aina tervehtiä sisälle tulevia tyttöjä hyökkäämällä niiden niskaan. Siitähän meidän hienot rouvat ei tykkää ja sitten sähistään ja muristaan.
Armas on ainut kissoista, jonka kanssa Eetu-koira viitsii leikkiä. Eetu vanha ukko nahistelee Armaksen kanssa niinkuin pikkupojat konsanaan ja molemmat näyttää nauttivan siitä. Pojat on poikia, niinhän se on.Aamuisin kun herään, niin kukas se siinä mahan päällä lötköttääkään. Armas on oikea vieri-kissa. Eipä tarvi minunkaan yksin nukkua enää.
On se vaan semmonen Armas.

12 kommenttia:

 1. Voi tuota suloisuuden perikuvaa!!!
  Sieluani myöten imen tuota komeutta silmiini.

  VastaaPoista
 2. Pikku söpöliini, nuo vihreät silmät on erikoisen ihanat, ja katse niin tarkkaavainen.

  VastaaPoista
 3. Armas on ihana, ja niin on nimikin;-)

  VastaaPoista
 4. Taas alkaa tehdä mieli ihan omaa kissaa, mutta blogikoira ei ole lainkaan samaa mieltä:)

  VastaaPoista
 5. Oi, silmät kuin smaragdit...ihana kissa =)

  VastaaPoista
 6. Näkyy olevan tuo Armas aivan mahtavan näköinen kollikissa. Osaa viettää kissanpäiviä,kun vieressä nukkuu,eikä piittaa uloskaan monkua:)

  VastaaPoista
 7. Ah ihana Armas!

  Kiva kun pojat viihtyvät yhdessä. Tekee varmasti hyvää vanhemmalle koiralle, kun on joku joka patistaa välillä leikkimään. :)

  VastaaPoista
 8. Jos en reissailisi niin paljon, minullakin olisi tuommoinen armas Armas. Tàytyy tyytyà rapsuttelemaan toisten kisuja. Miauuu.

  VastaaPoista
 9. Ihana kissa ja kauniit silmät. Minulla on nyt niin outoa, kun on vaan yksi kissa.
  Blogissani olisi sinulle haaste, jos ehdit semmoista kurkata. Kissamaisia päiviä sinne.

  VastaaPoista
 10. Ihana Armas. Mikä mies, vautsi...

  VastaaPoista
 11. Armas on niin - armas. Ihana lötkö-mötkö. Kuulostaa samalta kuin meidän Leevin puuhat ja Nekku saa juuri tuollaisen halin sisälle tullessaan ja vastaa teidän rouvien tyyliin. Armas tykkää läheisyydestä koska sen elämässä tuli käänteitä, joiden jälkeen se pääsi vierihoitoon, ja se on ilo teille molemmille. Kaikkea hyvää "pikku" Armakselle.

  VastaaPoista