lauantai 13. marraskuuta 2010

Apina....taas

Aina vaan apinoita.
Mieli tekisi jo tehdä tonttuja sun muuta jouluista, mutta vielä on pari tilattua apinaa työn alla.
Joku äiti tilasi jo aikaisemmin minulta kolme apinaa lapsilleen. Minä onneton onnistuin kuitenkin hupeloimaan sähköpostista kaikki viestit hukkaan, joten nyt minulla ei enää ole hänen yhteystietojaan. Jos huomaat tämän ja haluat vielä apinat, niin otatko yhteyttä uudestaan. Apinat ovat kohta valmiina. Jos ei sinusta kuulu mitään, niin laitan apinat joulumyyjäisiin.

Nyt alkaa jo kiirettä pukkaamaan. Tarkoitus oli aloittaa joululahjojen teko jo kesällä, vaan tekemättä ovat vielä. Jotenkin ei vaan virtaa ole piisannut. Jospa sitä nyt alkaisi löytymään, kun rupesin saamaan B-vitamiinia oikein pistoksina takamukseen :)

Seijasttina kyseli Armaksen kuulumisia. Laitan ensi kerralla kuvan, nyt se on jossain piilossa nukkumassa. Kaikki kissat voivat oikein hyvin. Mitä nyt Armas vaan kiusaa tyttöjä koko ajan, hyppii niskaan ja häiritsee muutenkin. Armaksesta tulikin sisäkissa, onneksi. Kerran kävi kokeilemassa lumen kylmyyttä ja nyt vain katselee tyytyväisenä oven sisäpuolella, kun tytöt lähtee ulos.

Siivous-tyhjennys-projekti jatkuu edelleenkin ja sujuu tuskitta. Olen päässyt jo vaatekaapille. Jos ei joku vaate ole mahtunut viimeiseen 10 vuoteen, niin tuskimpa se mahtuu seuraavinakaan 10 vuotena, pois vaan. Kunhan pääsen tästä vielä joulutavaroihin. Niitäkin on kertynyt noin 20 isoa laatikollista. Pojan noin 35 vuotta sitten askartelemat alkaa olla jo huonossa kunnossa, jokohan niistä huonoimmat joutais roskiin :)

Hyvää Isänpäivää kaikille. Meillä sitä ei juhlita, kun ei ole yhtään isääkään perheessä.

13 kommenttia:

 1. Sait minutkin järkiini. Vein tänään vanhoja vaatteita pois. En tule niihin ikinä mahtumaan enkä välttämättä haluakaan : ).
  Meilläkin menee isänpäivä ohi vain. Kouluaikana se taisi olla lapsille vähän kiusallista, kun niitä kortteja väsättiin. Onneksi ei tartte enää.

  VastaaPoista
 2. Hei vaan,
  minä ainakin olen kiinostunut tuosta apinasta !

  VastaaPoista
 3. Taas ihana apina, kyllä sinä sitten osaat tehdä niille ilmettä.

  VastaaPoista
 4. Nää apinat ovat vaan niin ihania. Olet saanut vangittua apinaaisuuden syvimmän olemuksen.
  Tsemppiä projketiisi, mun pitäisi tehdä ihan sama.

  VastaaPoista
 5. Apinasi löysin!!! Ovat aivan ihania!!!

  VastaaPoista
 6. Aina vaan yhtä ihania nuo apinasi!
  Odotan innolla Armaksen kuvaa, on varmasti jo iso poika:)

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon arpavoiton johdosta! Kyllä se täältä on tulossa. Tällä viikolla viimein lähtee paketti:-)

  VastaaPoista
 8. Ihana apina! Kerrassaan suloinen :).

  VastaaPoista