lauantai 15. toukokuuta 2010

Pupuneiti

Sain tiedon, että käsityöliike kylällämme aukeaa kesäksi ja nyt tuli sitten kiire. Virkattuja elukoita ja lasten pipoja meni ainakin viime kesänä mukavasti ja aloitin nyt näistä elukoista. Niitä on niin mukava tehdä ja saa jämälankoja kulumaan.


Pupuneito istuksii tässä toissa vuonna maahan tökkäämieni pääsiäisnarsissien alla. Ihmeen isoja niistä tulikin, kun ovat saaneet rauhassa muhia parivuotta mullan alla.


Kuvasin nyt nämä osatkin. Eipä näihin tämän ihmmeempää ohjetta ole. Ensin pallo, siihen muutama epämääräinen osa ja kyllä se joltain elukalta aina näyttää, kun vähän koristelee :)


Muuten yritetään ottaakin tällai rennosti. Kuka näin kuumalla jaksa hötkyillä.

16 kommenttia:

 1. Kylläpäs se on söpö pupunen.
  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. On se helpontuntuista tuo virkkaaminen. Viljariltako siinä on veto loppunut ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi söpö pupu ja hurmaava aito kisu :-).

  VastaaPoista
 4. Mainio puputyttö. Kyselit blogissani mustikka/mansikkasukkien kantapään ohjetta. KAntalappu on neulottu siten, että oikealla puolella nosta yksi neulomatta, neulo yksi oikein vuorotellen koko krs. nurjalla neulo nurjaa. Seuraavalla oikean puolen kerroksella neulo yksi, nosta neulomatta yksi silmukka vuorotellen, nurjalla neulo nurjaa. Aloita jälleen alusta nosta yksi neulomatta, neulo yksi vuorotellen. Tee ihmeessä noita sukkia, ohjetta en ole saanut aikaiseksi, lähiaikoina teen. Kuten totesit, kuvasta näkee jo paljon. Varren resorin jälkeen kaksi krsta vihreällä, sitten lehdykät 5 silmukalla 2 krs, 3 silmukalla 2 krsta ja 1 silmukalla 2 krs. Pilkut 5 silmukan välein ja n. 6-7 kerroksen välein.

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että käsityökauppa aukeaa, niin pääsee nämä sun suloiset otukset ilostuttamaan jotakuta:)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihastuttava pupunen. Juu kisulit ja koiruulit osaa ottaa rennosti. meikäläinen hikoilee kamalasti näin lämpimällä ja voi kun ajatteleekin,että noilla elukoilla on vielä turkit päällä!

  VastaaPoista
 7. Tulin kertomaan, että olen samaa mieltä Turkin kissoista. Niitä oli paljon ja ne olivat hoikkia, mutta havaitsin, että varsinkin ravintoloitsijat ja kauppiaat "unohtivat" sulkea roskalaatikoiden kansia ja kissat osasivat mennä niihin. Sekin on hyvä asia, että siellä ei ole kylmä.
  Kissat olivat kaduilla usein myöskin kesuja, eli sekin kertoo, ettei niitä potkita, ne vain ovat ja, kuten sanoit, elävät omaa villiä elämäänsä.
  Tosi arkojakin kyllä tapasin.

  VastaaPoista
 8. Vastavierailulla :)
  Ompas suloinen pupu ja paljon muutakin mukavaa täältä blogistasi löytyi!
  Kissasi ovat myös ihania!

  VastaaPoista
 9. Kissat ne osaa elàmisen rentouden! Mukavaa alkanutta kesàà. Olipa mukava pààstà pitkàstà aikaa kylàilemààn blogiisi.

  VastaaPoista
 10. Pupu on suloinen ja tuo Pöhköpää leijona varsin mainio :D

  VastaaPoista
 11. Hauskoja käsitöitä.Hah, tuo kissa väsähtänyt kesken matkan koriinsa.
  Ihana! :D

  VastaaPoista