perjantai 23. huhtikuuta 2010

Arvontavoittoja

Takana taas muutama niin raskas päivä kirpparilla, ettei ole jaksanut juurikaan kirjoitella.
Onneksi postitäti on ilahduttanut minua tällä viikolla parillakin paketilla.
Alkuviikosta lennähti meille tämä koppiainen Pienilintu blogista. Siihen se istahti yölamppuni juurelle ja tillittää minua aamulla ensimmäiseksi ja illalla viimeiseksi. Se on oikein suloinen unikaveri.

Ei voi väittää, että se sopii juuri meidän sisustukseen, koska meillä ei oli mitään erikoista "sisustusta". Se sopii kuitenkin oikein hyvin meidän huusholliin:)Tänään tuli sitten Villityttö blogista tämä ihanaakin ihanampi kissapussukka. Ilmeisesti Villityttö on sen itse tehnyt.

Enhän minä tähän mitään puteleita raaski laittaa, likaantuu vielä. Minulla kulkee aina pieni virkkaus laukussa mukana (lastikkapussissa), nyt tämä saa olla minun "matkavirkkauspussukka". Saapi sitten muutkin ihailla tätä :) Hieno korttikin oli mukana ja se saa paikan keittiön seinällä.

Tässä vielä yhteiskuva, kun sopivat niin hyvin yhteen väritykseltään.

Nämä olivat molemmat mieluisia lahjoja, koska itse inhoan koneella ompelemista, eikä tule ommeltua kuin ihan ne pakolliset.

Kiitos vielä kerran molemmille.

6 kommenttia:

 1. Hienon kissapussukan on Villityttö ommellut sulle:)

  VastaaPoista
 2. Hihihiiihaa, teidän pakettienne kanssa. Hienoja juttuja.

  VastaaPoista
 3. Hyvä että pussukka on mieleinen ja sille löytyy käyttöä. Värit valitsin aikas neutraalit (ja vähän mitä sattui kaapista löytymään) kun en oikein tiennyt noista lempiväreistä.

  VastaaPoista
 4. Todella ihanat koppis ja kisupussi.
  Oletpa ollut onnekas.

  VastaaPoista
 5. Onpas sulla ollut onni myötä, niin hienoja palkintoja on molemmat :)

  VastaaPoista