torstai 20. elokuuta 2009

"Uusi pyörä"

Empäs ole vielä leuhkinutkaan tällä kirppislöydölläni. Kun näin tämän, ajattelin heti, että on niiiiin minun näköiseni polkupyörä. Kirkkaat värit eivät nyt tule oikein oikeuksiinsa tässä kuvassa, mutta se pistää heti silmään muiden pyörien joukossa. Tottakai varasin sen heti itselleni, vaikkei rahapussikaan ollut mukana. Hinta oli huima 15€. Nyt meidän perheessä on varapyöräkin, kunhan saan vielä renkaat vaihdettua parempi kuntoisiin. Minä olen tosi onnellinen tästä pyörästä. Taidan virkata vielä kirjavan satulansuojuksen siihen, sitten se on täydellinen.


Näin nätisti meillä nukutaan päiväs-aikaan. Onko suloisempaa näkyä.
Eilen siivosin koko päivän (ja sitä tapahtuu tosi harvoi, ehkä 2 kertaa/vuosi). Illalla katselin tyytyväisenä kämppääni, ei haissut kissanpissa, kaikki tavarat paikallaan ja maljakossakin kukkia pöydällä.
Vaan mikä herätys aamulla. Kukat maljakkoineen lattialla. Keittiössä lasinsirpaleita ja astioita lattialla. Lattialla puhelinta, vaatetta ym. ym. pitkin ja poikin. Lakanakaapista oli revitty kaikki tyynynliinat lattialle ja päälle oli lirahtanut "jotain" märkää. Avattu kissanruokapurkki vieri kaiken seassa. Se siitä siivoamisesta. Nämä kaksi hirviötä nukkuivat tuolilla niin viattoman näköisinä : "Mekö muka?"
Vaan silti minä en raaski niistä luopua. Ompahan jotain säpinää minunkin elämässäni.

6 kommenttia:

 1. Voi ihania pikku tuholaisia, niin viattoman näköisinä nukkuvat! Kuka lie teillä käynyt sotkemassa, eivät ainakaan nämä suloiset pikku kerät. ;)

  Kiva pyörä. Varmasti satulansuoja kruunaa koko komeuden. :)

  VastaaPoista
 2. Hah haha... huolellinen siivoaminen on aivan turhaa, sanoo toinen sekamelskojen löytäjä.
  Olet oikeassa, muuta säpinää ei enään ole, kuin jatkuvat kotivideot, pääosassa kaksi kissanpentua. Nautitaan niistä niin kauan kun ne ovat menoiässä, sitten kun ne vain nukkuu ja syö, siivotaan sitten :))
  Ihanan pyörän olet löytänyt ja halvalla. Kylillä tuntevat, kun huristelet menemään.

  VastaaPoista
 3. Voi heitä lutusia! Ihana kuva kisuista.

  VastaaPoista
 4. On varmaan pennuilla ollut hauskaa! Eihän niitä voi moittia...
  Se riemunkirjava satulasuojus viimeistelee tuon täydellisyyden!

  VastaaPoista
 5. Suloisia kissoja! :) Nuorilla kisuilla riittää kekseliäisyyttä ja energiaa. :D

  VastaaPoista
 6. Hitsi, minä maksoin samanlaisesta pyörästä 30€. Ja ajaminen onkin sitten oma tarinansa. =D

  VastaaPoista