maanantai 24. elokuuta 2009

Tyttären synttärit


Nyt ne on sitten molemmat minun lapseni aikuisia. Tytärkin täytti 18 vuotta. Tuntuu vähän haikealta. Tytär ei halunnut pahemmin juhlia pitää, mitä nyt kummitäti kävi ja iso-veli perheineen tuli Heisingistä. Iso-veli muistikin muhkealla raha-lahjalla ja kuohuviinipullolla, joista kiitos vielä jälkikäteenkin. Pikkusisko oli mielissään.

Miniäkin sai oman syntymäpäivälahjansa vihdoinkin. Synttärit oli jo maaliskuussa. Kyllä oli työn ja tuskan takana koko työ. Ensin tuli aivan liian pieni ja purin kokonaan. Vieläkin näyttää olevan pieni, mutta miniä sanoi että kyllä kelpaa, hän laihduttaa. Malli on uusimmasta Novitasta, tämä vaan on tehty puuvilla-langasta.


Onneksi pojan-tyttäret on toinen koira-, toinen kissahullu. Ei tule tappelua , kuka hoitaa ketäkin.Eetu oli onnessaan, kun pääsi juoksulenkille ja päälle vielä kunnon harjaukst
Sillävälin kissanpennut leikitettiin ja paijailtiin toisen toimesta.Eronhetki vain on aina haikea, kun ei omassa kodissa ole lemmikkejä äidin allergian takia. Onneksi mummolassa näitä hoidettavia piisaa.5 kommenttia:

 1. Kyllä kauniin boleron olet miniällesi tehnyt! Söpöjä tyttösiä sun lapsenlapset! Elukatkin hoidettu. Eetu näyttää kieli pitkällä lenkin jälkeen läähättävän:D

  VastaaPoista
 2. Nätti bolero ja ihan passelin kokoinenkin. Tuollainen ei saakaan olla mikään teltta:-)
  On teillä ollut kivat synttärit - kaikilla kivaa niin lapsilla kuin lemmikeilläkin. Onnittelut tyttärelle!

  VastaaPoista
 3. HEIPPATI!

  Laitan nyt kaikille Salaiseen Kirppisystävä 2:een osallistuneille viestiä:)

  Elikkäpäs, käyhän lukaisemassa tämä aiheeseen liittyvä postaus:

  http://siipiensuojassa.blogspot.com/2009/08/salaisten-kirppisystavien.html

  Kirppisterkuin

  Possumamma

  VastaaPoista