sunnuntai 23. elokuuta 2009

Pupunen

Viimeinen lomaviikko alkamassa. Pitäisi varmaan kaivaa ompelukone esille ja ruveta tekemään rästissä olevia ompeluksia. Kankaita on ainakin kertynyt semmoinen kasa, että niitä pitäisi ruveta hävittämään. Tämän pupusen ompelin joku aika sitten. Kaikki on kierrätysmateriaalia, no, ei tietenkään ompelulanka. Minä olen liian pihi heittääkseni mitään pois ja nykyään onneksi onkin muotia käyttää kierrätysmateriaaleja. Mikä säästö rahallisesti ja luontokin säästyy niiltä osin. Tytär meillä ompelee jopa vaatteita itselleen, minä vain näpertelen sitä sun tätä. Ai niin, ohje tähän oli jossain ikivanhassa SuuriKäsityö-lehdessä, mutta pupun kaavoja näkyy olevan blogeissakin ihan mukavasti.

Pikkukisutkin ovat alkaneet ulkoilemaan päivittäin. On se niin mukavaa rymytä pensaissa ja pyydystellä kärpäsiä. Takaisin sisälle saaminen onkin sitten aina työn takana. Eetu-koira ja emokissa vahtivat silmä tarkkana, ettei pennuille tapahdu mitään. Eetu alkaa aina semmoisen haukkumisen, jos pennut karkaa liian kauaksi. Naapuristahan haukka vei kissan tänä kesänä, mutta uskon ja toivon, ettei se uskalla hyökätä meidän pentujen kimppuun , kun Eetu on vieressä koko ajan.
Kakun teko odottaa, sillä tytär täyttää tänään 18v. ja kummitäti on tulossa käymään. Eikun vispaamaan tästä.

3 kommenttia:

 1. Onnea tyttärellesi! Ai, kun alkoikin tekemään mieli kakkua, oikein kunnon kermakakkua!

  Ihana tuo Eetu-koira, kun on ottanut kissojen vahdin oikein tosissaan. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva pupunen. Jotenkin tuo tekee niin kivan näköiseksi,kun niinkuin farkut jalassa ja siihen samaan sävyyn sopiva neulepuserokin. Onnea tytöllesi! 18v on jo mukava ikä neitokaiselle. Voi mä jaksaisin katsella täällä vaikka aina noita ihanaakin ihanampia kisuleita!

  VastaaPoista
 3. Kyllä teidän lapset ovat kasvaneet. Olisi se ihana asia, kun nuo meidänkin kissat pääsisivät vapaasti ulos. Valjaissa käytän ja häkkiin pääsevät vapaasti, mutta kissanmieli halajaa vapauteen, sen aistii selvästi.
  Hauska pupu.

  VastaaPoista