keskiviikko 26. elokuuta 2009

Kissoja ja mustikoitaOli pari niin mukavaa päivää, että laitan tännekkin monta kuvaa tällä kertaa. Ystäväni Anna-Maija haki eilen ja tänään minut mustikkaan tuonne syrjä-kylälle. Samalla tuli tarkistettua meiltä lähteneitten kissojen kuulumiset. Siinä Viiru ja Pesonen ikkunalla niin sievästi. Pari viikkoa nyt olleet ja hyvin näyttävät pärjäävän. Mahdottomalla vauhdilla syöksyilivät pitkin suuren tuvan lattiaa pallon perässä. Tuntuvat nauttivan elostaan.
Tässä Pesonen vielä ikkunalla. Uloshan ne tietenkin olisivat tahtoneet, mutta pidetään turvallisuus syistä vielä sisällä. Lähistöllä liikkuu ilveksiä ja susia, jotka kyllä pikkukissan nappaisivat.

Reinosta on kasvanut jo kunnon iso kolli. Näkyi olevan jo ensimmäinen juoksuaika tulollaan. Reino on onneksi hyväksynyt jo pikkuriiviöt reviirilleen.


Paikalla oli myös Tampereelle muuttanut Irmeli. Irmelikin sai täällä liikkua ilman narua ja kyllä se innokkaana tutkikin paikkoja. Irmeli sipsuttelee näin hienostuneesti, kuin lady ikään, eikä loiki ja lompsuttele niinkuin kollit. Aito neitokainen.


Puolukatkin alkavat jo punertamaan. Näppäsin kuvan , kun olivat niin kauniita.


Tämä kuva on todistuskappale epäileville sukulaisille ja tuttaville. Ihan varmasti olin marjassa ja poimin itse ne mustikat. Puoli sankkoa oli roskia ja vähän seassa mustikoita, mutta itse poimittuja kumminkin kaikki.
Ihan mukava oli pitkästä aikaa olla marjassa. Takaisin tultua Anna-Maijan isä vielä savusti lohta meille, jota söimme kanttarellisoosin kera. Kyllä oli herkkua.


Lopuksi laitan vielä kuvan tästä Anna-Maijan tänä kesänä virkkaamasta matosta. Vanhat t-paidat hyötykäytössä. Tämä on suuri ja erittäin kaunis tuvan vanhalla puulattialla.

7 kommenttia:

 1. Kyllä nuo kisulit on niin kivoja ja kauniita!

  VastaaPoista
 2. Siskosi (työ)kaveri kiittelee: ihana on sinun blogisi:kissoja ja käsitöitä. Mitä muuta ihminen edes tarvitsee?

  Kurkkaapa meiän (naapurin ja minun) blogia neuleharput.ajatukseni.net Sieltä löytyisi mm. vinkkilinkki pienestä neulotusta nallesta.

  KAisa

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloisia kisukuvia kaikki!
  Tosiaan hassua miten nuo tyttökissat kulkevat jotenkin sulokkaammin...

  P.S. Laitoin omaan kommenttilootaani pikkuisen tietoa bambukuidusta:-)

  VastaaPoista
 4. Ihania kissakuvia! Ikkunakuva on erityisen upea :)

  VastaaPoista
 5. Puolukat näyttää kuvassasi jo tosi punaisilta..hmm..uskaltautuisikohan sitä tänä syksynä oikein itse metsälle niitä poimimaan..minä laiska noukin ne yleensä aina torilta, son niin helppoa :D
  Tuo pyöreä matto on ihastuttavan näköinen, hienosti on t-paidat siihen hyödynnetty-niin mukavan värikäs!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kissat kaikki. Mustikkareissun uskon kovastikin onnistuneen, ihmettelen vain kuinka niin paljon roskia sait mukaan ;) Ja lohta kantarellien kanssa, nälkähän tässä tuli :¤

  VastaaPoista
 7. Ihan tuo Pesonen näyttää edesmenneeltä Miirultani. Vieläkin pidän tuota punaruskeaa väriä 'oikeana' kissanvärinä.

  VastaaPoista