lauantai 17. tammikuuta 2009

Eetun lahjaEetu sai lahjaksi kissojen vanhan tyynyn. Voi sitä repimisen onnea ja autuutta. Niinhän se on ihmiselläkin onni kiinni välillä ihan pienistä asioista.

5 kommenttia:

 1. Näyttää koiralla olevan hauskaa=D

  Ihmettelin tuota, kun näytti sinulla olevan uusia tekstejä, eikä ne näkynyt minulla päivityksinä.Luulin ettet ollut kirjoitellut mitään uutta.Kummallista, kun muut sivustot, missä olen lukijana, näyttävät aina uuden päivityksen minulle!!!

  Haluaisitko osallistua tähän:
  http://villikissanneuleet.blogspot.com/2009/01/kissajuttuja.html

  VastaaPoista
 2. Kävin kurkkaamassa blogilistalla sivujasi ja huomasin hassun asian.Siinä kohdassa missä pitäisi näkyä sinun kirjoitukset, näkyi minun kirjoitukset!!!Miten se voi olla mahdollista?!?
  Sinun omat kirjoitukset ei näkyneet ollenkaan, vain minun.Onkohan sinulla jotain asetuksissa väärin.Tosi kummallista.
  Kokeilin korjata tuota sillä lailla, että otin pois tuon kuvakkeeni tuosta lukijat kohdasta, josko se korjaantuisi sillä.Käyn laittamassa itseni taas takaisin jonkin ajan kuluttua, että saisin seurattua uusia kirjoituksiasi.
  Onko sinulla itselläsi ollut häikkää täällä?

  VastaaPoista
 3. Minä olen ihan tumpelo tässä asiassa, eikä kukaan tuttavistani osa neuvoa yhtään. Hyvä kun olen tämänkään vertaa osannut tehdä. Paljon mahdollista, että minulla on paljonkin asetuksia väärin. Koitan korjailla niitä kokeilemalla kaukenlaista. Olisiko sinulla mitään helppoa neuvoa miten saan liitetyä toisten bloginappeja itselleni? Ei onnistu minulta millään.

  VastaaPoista
 4. Koetanpa tässä neuvoa.Olen itse kans tumpelo näissä hommissa, kokeilujen kautta onnistunut tekeen tuon blogin joten kuten=D
  Elikkä olen tehnyt näin:
  1.Tallenna ensin napin kuva koneellesi.
  2.Sitten menet oikealla ylhäällä olevaan Muokkaa valikkoon.
  3.Klikkaa kohtaa Lisää gadget
  4.Sitten kohtaa Kuva ja haet koneelta napin kuvan ja sitten lisään kohtaan Linkki napin osoitteen.

  Höh, ymmärsitkö tuosta mitään!!!
  Itse olen laittanut lukemani blogit kohtaan Blogiluettelo, kun se vie vähemmän tilaa ja siinä näkyy myös kaikki päivitykset reaaliajassa.

  VastaaPoista
 5. Voihan vitalis, mä osasin. Kiitos, kiitos, kiitos oikein paljon neuvosta. Pääsempä nyt leuhkimaan ja opettamaan perheen teini-nörtille. Kerrankin nyt on kana viisaampi munaa.

  VastaaPoista