sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Kesä täälläkin


Minä se vaan tuhertelen edelleen näitä pehmojani. Mallia voisi tietenkin muuttaa, mutta kun juuri nämä tuntuu menevän parhaiten kaupaksi. Aloitettuna on myös pari isompaa työtä jotka toivon saavani valmiiksi jouluun mennessä ;)


Pääsin kuin pääsinkin käymään pojan mökillä syömässä pojan savustamaa lohta, oli muuten hyvää. Jotkut ne viitsii kattaa kauniisti mökki-oloissakin. Minä kun katan niin se on maitopurkki pöytään, leipäpussi viereen ja jokainen hakekoon ruokansa suoraan hellalta. Siitä  huomaa kyllä että inhoan ruoanlaittoa =)

                                       

Kissat kasvaa niin vauhdilla. Vuosi sitten Ahududu oli näin pieni.


Nyt niin iso että hädintuskin mahtuu istumaan samalle paikalle. Nukkumiseen se on jo liian pieni alusta.



On kyllä niin pahankurinen katti ettei moista ole minulla ennen ollut.  Uusin leikki on aukaista kaapinovi ja käydä sieltä varastamassa kaurakeksejä, jotka näyttää olevan suurta herkkua.  On hän kumminkin niin ihana etten enää luopuisi.

18 kommenttia:

  1. Kaurakeksejä!! Hyvä juttu! Nuo ihanat pehmot eivät ole mitään tuherteluja! Mallit ovat suloisia. Ei ihme että menevät kaupaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kellepä ei kaurakeksit kelpais. Meillä ainakaan ei kauaa säily =)

      Poista
  2. "Kattaus on puoli ruokaa" vai-miten-se-meni..?! Ihanaa, kun joku muukin inhoaa ruoanlaittoa! Joskus vaan pitää tehdä jotain, ettei nälkään kuole. Hmm.
    Ahududulle rapsutus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen ratkaissut pulman ostamalla kaupasta valmiita eineksiä silloin kun olen yksin kotona.;) Silloin vaan tehdään jotain helppoa ruokaa kun tytär on käymässä. Tiskaaminenkin on mukavampaa kuin ruoanlaitto.

      Poista
  3. Aivan ihanat "tuherrukset", nuo menee varmasti kaupan! Kadehtien katson tuota kaunista kattausta, se on jo puoli ruokaa💖
    Kuuleppas katti karvanokka, heti pois kaurakeksien kimpusta, ne on minun, herkkuani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa istua kädet laiskoina, joten näitä sitten syntyy koko ajan.
      Mielelläänhän sitä istuu katettuun pöytään...... kun sen on joku muu tehnyt ;D

      Poista
  4. Kujeita riittää sun kisulilla :) On ne vaan kivoja veijareita. Vai kaurakeksit on herkkua, ne ne menee sulta ns parempiin suihin. Laita ne peltipurkkiin, ni saat itekki.
    Nuo sun pehmot on kyllä hienoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kissa on oikea riiviö. Herättää aamuisin klo 5 nuolemalla naamaani tai puremalla varpaitani. Onneksi antaa sitten nukahtaa uudestaan. Koko ajan jotain luvatonta tekemässä, mutta silti niin rakastettu.

      Poista
  5. Tuhertele sinä vaan pehmoleluja, kun noin kivan näköistä jälkeä syntyy! Etköhän sinä ne isommatkin työt jouluun mennessä saa valmiiksi, vaikka se joulu kyllä alkaa olla jo kohta ovella. Hui! En ole ennen kuullut kissasta, jonka herkkua on kaurakeksit. Ahududu taitaa olla kasvissyöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis kyllä alkaa jo valmistautumaan joulumyyjäisiin. Viime joulunakin loppui tontut kesken.
      Ahududu on oikea sokerirotta. Kaikki makeat leivonnaiset maistuu. Mitä enemmän rasvaa ja sokeria, sitä parempaa =)

      Poista
  6. meillä vähän sama homma,mutta kaurakeksi-hiiri käy napsimassa yhdenjos toisenkin,me tykätään killin kanssa ihan samoista juttuista,,"sokerihiiri" ;))
    Kuulepapa,kuuleppa!!!!
    nuo on kaikkia muuta kun tuheruksia,j jos ne niitä on niin huippu sellaisia;)...jouluun 4 kk 8 pv,ei pitkälti ei;))))'
    ihanasti katettu pöytä,ja herkullinen mökkireissu;))
    Mukavia viliposia kesäpäiviä;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava seurata kun se luulee etten huomaa sen ryöstöretkiä. Rapina sängyn alla paljastaa sen kuitenkin joka kerta. :) Tässä kerran unohdin leipomani tiikerikakun liinan alle yöksi ja aamulla sitä oli järsitty vähän joka puolelta. Kyllä tuo katti makian päälle ymmärtää =D

      Poista
  7. Kyllä hän on niin söpö. Olet tainnut hemmotella kun kurittomaksi heittäytyy. Mutta kyllä kaurakeksin varastaminen on vähän sallittua...

    VastaaPoista
  8. Mummoilla on lupa hemmotella ja kun ei muita ole täällä, niin hemmottelen sitten kissaa =)

    VastaaPoista
  9. Tuo virkattu Peppi on ihana❤ Kyllä jouluun jo kannattaa valmistautua...pian se tulee.
    Vai on sulla siellä karvainen herkuttelija. Täälläkin piti aikoinaan siirtää kissojen ruuat alakaapista yläkaappiin. Sinne ei Smirre ole vielä löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on semmoinen herkkusuu rosvo jolta ei säästy mikään. Kaikki pitää piilottaa heti. Tänään viimeksi tuhosi kaupasta ostetun ruukkutillin =) Nälkäänsä se ei sitä tee, sillä tarjolla on jatkuvasti omissa kupeissaan sekä märkäruokaa että nappuloita, mutta kukapa sitä omiansa viitsisi varastaa.

      Poista
  10. Vai keksirosvo. Meillä lähtee kaikki pieni. Stanssit, magneetit jääkaapin ovesta, jne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pyörii joulukuusenpallot vieläkin lattialla, ne kun olivat niin mukavia. Eihän lapselta voi leluja pois ottaa ;D

      Poista