tiistai 10. heinäkuuta 2018

Ei vieläkään virkattua


Virkkaaminen ei vaan ole maittanut viime aikoina ja niinpä on tullut neulottua sukkia. Nämä ovatkin sopivan kokoisia KyJy-18 haasteeseen, johon tuli taas lähdettyä mukaan. Oikeasti näissä ei ole tuommoisia vaaleita laikkuja, vaan aurinko teki kuvaan kepposen.


Isosiskoni oli  evästänyt, että näyttelyn avajaisissa pitää olla tarjoilua ja ohjelmaa ja minä vähän ratsastin toisten kustannuksella ;) Viime sunnuntaina oli Vanhan Myllyn viralliset kesän avajaiset ja siinähän se meni samalla minunkin näyttelyni avajaiset.  Myllyn toimikunta tarjosi pullakahvit ja olihan siellä minunkin puolella vähän mehua ja namia. Olin sentään älynnyt viedä vieraskirjan, kiva siitä on myöhemmin lueskella kävijöitä.Ja etteikö muka ollut ohjelmaakin,  pihalla soitteli Pelimannit. ;) Sää oli oikein kesäinen ja porukkaa kävi ihan mukavasti.


Sain oikein kukkiakin. Jossain välissä kävi paikallislehden toimittajakin haastattelemassa ja kuvaamassa minua. Tunsin melkein olevani "oikea taiteilija", niin pidettiin hyvänä kaikin puolin .


Vaan mitään en olisi saanut aikaiseksi ilman tätä ihanaa ystävääni Satua. Parikymmentä vuotta minua nuorempi, mutta aina valmis auttamaan ja kuskaamaan minua, jos jonnekin hankalan matkan päähän pitää päästä. Hän se muutti tyttärenikin Outokummusta ja suureksi osaksi minutkin tänne uuteen kotiin. Aina niin iloinen ja pirteä, kuten kuvastakin näkee. Eipä parempaa ystävää voisi olla. Kiitos Satu näyttelyn järjestämisestä !!!!!


Tytär oli ostanut minulle uusia meikkejä ja pakotti meikkaamaan tilaisuutta varten. Hihihi. Eipä ole tullutkaan meikattua pitkään, pitkään aikaan, mutta vielä nuo pensselit ja kynät tuntuivat pysyvän kädessä. Yhden sortin maalausta tämäkin =) Noin avonaista mekkoa en sitten pidä yleisellä paikalla =D =D =D, ainoastaan koti-oloissa kesällä.

24 kommenttia:

 1. Siinä sitä tapahtuma, jota muistella ja uusia tulee : ) Kullan arvoinen tuollainen ystävä! Ihanat sukat : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommoinen ystävä pitäisi olla jokaisella. Kansalaisopistossa tavattiin ja nyt jo suunnitellaan yhteistä näyttelyä ensi kesäksi =)

   Poista
 2. Hienot koirasukat!
  Onnea näyttelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että sitä onnea on jo ollut roppa kaupalla. Ensimmäinen näyttelyni ja hyvin on sujunut.

   Poista
 3. Oma näyttely on tosi hieno juttu ja kiva, että sait ansaittua huomiotakin sen johdosta. Näytät oikein hyvältä meikeissä <3

  VastaaPoista
 4. Onnea sisko! On hienoa kun on taiteilija suvussa! Tulossa ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Muista ottaa Manu ja paksu rahapussi mukaan =D =D

   Poista
  2. Ja tuo oli vitsi, voit tulla ilman rahapussiakin, tervetuloa !

   Poista
 5. Ihanat sukat! Voi miten hienoa, oma näyttely, onnea siitä♥ Kauniilta näytät! Leppoisia kesäpäiviä sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sen näyttelyn pitää näköjään vaikka ei oliskaan mikään taiteilija ;) Ja kiitos, nuorena olin aika nätti, mutta nykyään vain kasa ryttyjä ja pussittavaa nahkaa =)

   Poista
 6. Pitääkö sua ruveta tästä laähin tituleeraamaan ROUVA TAITEILIJATTAREKSI? Onnea ja iloa, satatuhatta kiloa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoisen möläytyksen jos päästät suustasi, niin otan sen keljuiluna ja käännän selkäni =D =D

   Poista
 7. Kiva koirasukat ja tuo näyttelysi on aivan ihana juttu. Olisipa lähempänä. Sinulla on mukava isosisko!!

  VastaaPoista
 8. Olisi paljon mukavampi jos uskoisi jo, ettei pikkusiskoa enää tarvitse neuvoa ja opastaa joka asiassa, molemmat kun lähennytään jo 70 vuotta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 9. Onnea näyttelyyn. Sinähän olet taiteilija. Taulusi ovat hienoja ja näyttely on todella oikeassa miljöössä, siis kuvien perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän olevani "elämäntaiteilija", en muunlainen =) Monesta vaikeasta asiasta on selvitty ja se on taidetta. ;)

   Poista
 10. Onnea näyttelystä, se tulee olemaan menestys.
  Minun täytyykin laittaa sinulle postia...olen hidas, hidas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mukavasti siellä on porukkaa käynyt, en olisi uskonutkaan. Tämä on kesälomalaisten kylä, joten kauempaakin on kävijöitä ollut.

   Poista
 11. Tuollaisia "satuja" tarvitaan. Taidan olla itsekin vähän sellainen...
  Helteistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen tämän Sadun tuntenut vasta parisen vuotta ja olen tosi onnekas että tavattiin. Minusta ei enää ole Satu-tädiksi kun joka paikkaa kolottaa nykyään ja voimat ovat häipyneet jonnekin.

   Poista
 12. Kivat koirasukat! Kyllä se virkkauskin vielä joskus maittaa. Se on hyvä, kun voi harrastaa useampaa käsityölajia, niin aina voi vaihteeksi tehdä toista, jos yksi alkaa tuntumaan vähemmän kivalta.
  Onnea ja menestystä näyttelyllesi! Olisipa lyhyempi matka, niin pyyhältäisin katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olenkin neulonut liikaa, sillä selkä on käynyt niin kipeäksi, että käveleminenkin sattuu kovasti. Pakko pitää käsityötaukoa, ei tässä muu auta.

   Poista