tiistai 9. helmikuuta 2016

Pipo ja pesä


VillaNanna laittoi jakoon ylimääräisiä asusteitaan ja minulle tuli tämä punainen pipo. Pipo on jo korkattu käyttöön ja malli on hyväksi havaittu pyöräillessä, suojaa korviakin . Kuva on huono kännykällä näpsästy, mutta pipo on käsin neulottu ja istuu hyvin päässä. Hieno hirvikuvio ei näy kunnolla kuvassa, sitä ajattelin myöhemmin käyttää mallina sukanvarteen. Kiitokset VillaNannalle

VillaNanna esittelee blogissaan hienoja tuunausideoita, kannattaa käydä kurkkaamassa.


Sain jouluna herkkukorin ja meillähän ei korit kauaa tyhjänä seiso, vaan heti ne valloitetaan parempaan käyttöön. Tytär laittoi sinne vielä pienen tyynyn ja ympärille vanhan villapuseron. Nyt se on niin suosittu pesä, että välillä  ihan tapellaan kenen vuoro on nukkua siellä. Voisimpa itsekkin ryömiä tuommoiseen pesään =)


Tänä vuonna en taida lähetellä Ystävänpäiväkortteja, mutta Sevettijärvelle laitoin kortin menemään. Jos paketti täytyy hakea 150 km päästä, niin on kyllä turhan pitkä matka. Tiedä sitten auttaako tämä kamppanja yhtään mitään, mutta ompahan ainakin yritetty.

Minä niin hehkutin ärrä-pakettia vähän aika sitten, mutta alkaa usko mennä siihenkin. Yli viikko sitten laitoin paketin lähtemään, mutta missä lie seilaa. Perille ei kuitenkaan ilmeisesti ole mennyt, ei ainakaan näy paketin seurannassa. Kai se on kohta hommattava hevonen ja lähdettävä itse viemään pakettinsa niin kuin ennen vanhaa.

Taidan olla tällä hetkellä vähän pahalla päällä, mutta huomenna on päivä uus ja uus mieliala =)

31 kommenttia:

  1. Hienot ovat pipo ja pesäkin. Meillä on Neron kanssa yhteinen pesä, useimmiten ollaan sylikkäin, joten ei tule riitaa siitä kenen vuoro on. Käsittämätön tuo Sevettijärven postitilanne, minusta siinä loukataan kansalaisten tasavertaisuutta pahimman kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesä on oiva ratkaisu. Sain yhden kissan verran lisätilaa omaan sänkyyni =)

      Poista
  2. Hyvä pipo ja suloinen pesä<3
    On se niin väärin, että ihmisiltä viedään postikonttorit!
    Ihan kirosana tekisi mieli laittaa tuohon asiaan, mutta maltan mieleni ja toivottelen parempaa huomista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syrjäkyliltä viedään kaikki palvelut, niin se vaan näyttää olevan. Ei ole meilläkään kohta enää kuin ruokakauppa, mutta lähin kaupunkin on sentään 30km päässä.

      Poista
  3. Ihana tuo pipo. Mä voisin rakentaa tuollaisen pesän aina talveksi itselleni ♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oliskin ihanaa kun voisi vain möllötellä tuommoisessa pesässä ja odotella palvelua. Voi miksi ei synnytty kissaksi =)

      Poista
  4. Ei ole perille tullut ei. Ihmetyttää kyllä kovasti. Käyn töihin mennessä kysymässä, jos ei ihan mahdottomasti ole kyseisellä ärrällä väkeä silloin.
    On muuten lämpöisen ja hyvän näköinen pipo.
    Toivottavasti tämä päivä on parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa se sieltä vielä tulisi. Jos ei tule, niin laitan sulle uuden paketin, mutta ilman arvontavoittoa en sua kyllä jätä =)

      Poista
    2. Eiköhän se nyt perille eksy, kun ollaan molemmat käyty ärisemässä. =)
      Tässä muita kommentteja lukiessa väkisinkin alkaa miettimään, että ehkä viisainta olis tänä päivänä huhuilla sosiaalisessa mediassa kuka kulkee mihinkin suuntaan, että tarviis pakettia saada tänne suuntaan. =)
      Sevettijärvelle ajattelin ilahduttaa lapsosia omien lapsosten kanssa nyt viikonloppuna. =) Vaikkei siitä hyötyä varmaankaan ole, niin lasten siellä ja täällä ilo riittää.

      Poista
  5. Ihana ja pirtsakka on piposi ja sopii sinulle hyvin. tuollaiseen pesään minäkin voisin muuttaa talveksi vällyn alle nukkumaan. Kömpisin aina keväällä pesästä pois aurinkoa odottelemaan.
    Minulle sana Posti on nykyisin kirosana, joka saa verenpaineen nousemaan. Hinnoittelu ja palvelu ovat raivostuttavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Posti sentään toimii, vaikka onkin kallis. Ärrä-paketit näköjään kestää vikkotolkulla, eikä paketin kulkua voi seurata mistään. Kehnoksi näyttää muuttuvan Suomen sisäinen pakettien kulku. Turkista tulee Schenkerin paketti koti-ovelle parissa päivässä, mutta kotimaan sisäinen kestää ja kestää.

      Poista
  6. Todella nätti pipo ja ihana pesä :) Postilta ei nykyään heru kuin huonoja uutisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme laitos tuo Posti nykyään, ei voi kuin ihmetellä sen toimintaa.

      Poista
  7. Näyttääpä pipo hyvänmalliselta ja hyvältä muutenkin päineen ja kasvoineenkin :) NO niin on kissulla hyvä pesä, tuollaset paikat ei todellakaan kauaa tyhjänä ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei pysy mikään paikka tyhjänä, kun nuo rontit jo valloittaa =) Kaikki vaatekaapitkin on niin kissankarvoja täynnä, vaikka kuinka yrittäisi ovia teljetä kiinni =)

      Poista
  8. Muutamia R-paketteja lähettäneenä kokemukseni on sama. Perille meno kestää viikosta puoleentoista ja seurantakoodi on hyödytön. Lähetyksen kulkuaikana ei löytänyt koodia ollenkaan, mutta muistaakseni ilmestyi näkyviin kun lähetys oli noudettu.
    Hauska kissanpesä oivallus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saisi se seurantakoodi edes toimia. Turkista tulee paketti parissa päivässä ja koko ajan voi seurata kulkua. Kerran ainoastaan oli eksynyt matkalla ja silloinkin näin että oli mennyt Lontooseen ja viipyi siellä tullissa, tuli kuitenkin kotia ilman mitään toimenpiteitä. Sama Schenker toimittaa ärrä-paketitkin.

      Poista
  9. Sevettijärven kortti on kirjoitettu. Se jäi eilen laukkuun kun ei postilaatikkoa sattunut kohdalle vaikka aika ison lenkin kuljin Statin keskustassa. Siis ei postilaatikkoa missään! Jossain ulkomailla niitä oli melkein joka korttelissa (mikä kaupunki, en muista).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla onkin semmoinen ihanuus, että postilaatikko on kolmekymmen metrin päässä =) Muita ihanuuksia tällä kylällä ei sitten olekkaan =)

      Poista
  10. Onpas kivan näköinen myssy ja varmaan lämminkin korvaläppineen päivineen. Väritkin näyttävät ainakin kuvan perusteella olevan kuin sinulle suunnitellut. :)
    Minullakin oli tarkoitus lähettää kortti Sevettijärvelle, mutta sitten aloin miettimään, ettei siitä taida olla apua enkä viitsinyt lähteä liikkeelle. No, vielähän tuo ehtis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan minun väriseni myssy =)
      Tuskimpa siitä kortin lähettämisestä on mitään hyötyä, mutta ompa pienoinen mielenosoitus postin nykyisiä toimia vastaan. Varmaan tykkäävät Sevettijärven koululaisetkin kun saavat paljon kortteja

      Poista
  11. Mukavalta näyttää niin pipo kuin pesäkin =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat onkin ahkerassa käytössä. Tänäänkin sataa räntää, joten suojaava pipo on oikein tarpeen.

      Poista
  12. Pipohan pääsi todellakin oikeaan osoitteeseen. Näyttää hyvältä päässäsi.
    Ihanan lämpöinen pesä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipo on kuin minun päähäni tehty, kiitos sinulle ♥

      Poista
  13. Kiva pipo. Otsikosta ajattelin, että nyt se on ottanut "permanenttipesän", mutta olikin kissan pesä. Varmasti kivempi kissojen kannalta.

    Postipalvelut ovat vähän niin ja näin tänä päivänä. Meille onneksi tuli pakettiautomaatti, kun posti vietiin kauas ja on vielä auki niin, ettei sinne työpäivän perään ennätä.

    Olepas nyt tarkkana - pelihimo - pahatuuli- ai jai, taitavat olla peliriippuvuuden oireita....;)
    Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole koskaan ollut permanenttia, sen verran vetää käkkärään luonnostaan. Käkkärä-aivoista ei voi kasvaa kuin käkkäräkarva =)
      Joka keväinen ilmiö, huonot luonteen piirteet herää talvihorroksesta ensimmäisenä. Jahka tulee maaliskuu niin tilanne tasottuu, onneksi =)

      Poista
  14. Hyvän mallinen pipo, ja kissoilla mainio pesä.
    Miultakin on mennyt usko postin kulkuun,juuri pakettien kohdalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpi sitten parempi, kallis posti vai hidas ärrä. Eihän tässä kohta tiedä miten pakettinsa laittelis menemään.

      Poista
    2. Mää luulen, että paree on ite mennä ja viedä paketti perille. Paitsi että matkat maksaa tuhottomasti eikä junastakaan ole taikaa, että kulkeeko se, kun veeärrä ei tiedä, että Suomessa on talvi... tv. Toinen känkkäränkkä

      Poista
    3. Se oma hevonen ja kunnon kiesit vois olla paikallaan =)

      Poista