perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kehtaanko enää kertoa.........


....että voitin taas arvonnassa :)  No, turha toisten on valittaa, ettei voita koskaan. Eihän sitä voita, jos ei osallistu ja minähän osallistun aina. On niin tosi mukavaa odottaa ja saada pieniä paketteja. Piristystä yksinäisen elämään ♥
Tällä kertaa Cesilia piti arvonnan . Hän taitaa aika monelle olla vielä tuntematon, mutta käykääpä kurkkaamassa hänen ihania käsitöitään. Sieltä löytyy esim. kuva hauskoista kissasukista, jota mallia minäkin kyllä aion matkia joululahjasukkiin.

Oli kyllä niin mukava paketti :) Kunnon ruisleipää, josta kerkesin jo palan järsiä ennen kuvausta. Olikin tosi maukasta ja loput järsin tässä juhannuksen kunniaksi.
 Sitten myös virkattu pieni kori-kassi. Ei kuvassa oikein näy, mutta siinä on erikoisen kauniisti nuo sangat kiinnitetty. Kokeilin tuota jo käytännössä, eli virkatessa kassi ranteeseen ja virkkauslanka kassiin. Olikin kätevä eikä langat enää pyöri lattialla kissankarvojen seassa. Kätevän kokoinen myös ottaa mukaan ulkona virkatessa.  Kissamummolle tietenkin myös kissakortti :)
Kiitos oikein, oikein paljon Juhannus-piristyksestä ♥

Ei tämä elämä pelkkää onnea ole täälläkään. Eilen pidin oikein kunnon siivouspäivän, eli pesin ikkunat ja lattiat ja vaihdoin puhtaat verhot ja matot.Kyllä olinkin sitten väsynyt ja kaikki lihakset kipeinä :) Lopuksi meinasin vielä hoitaa pyykit ja tungin koneeseen lakanoita ja pyyhkeitä.  Eikö tuo  #¤&¤%?!!-kone simahtanut kesken pesun. Parkuhan minulta pääsi. Tänä aamuna sitten nyrkkipyykkinä huuhtelin lakanoita narulle kuivamaan pienessä hikisessä vessassa.
Eihän se koneen rikkoutuminen maailmoja kaada, mutta työttömän rahatilanne on se mikä se on ja minulle se oli suuri vahinko. Nyt harmittaa, kun tuli se polkupyörä ostettua, sillä enemmän minä pyykkikonetta olisin tarvinnut.
Uhkasinkin että laitan pyykkipaljun pyörän tarakalle ja käyn ajelemassa oikein möykkyistä tietä, kyllähän ne pyykit siinäkin putsaantuu.


No sitten käsityöjuttuihin. Minulla pitää olla aina 1000+1 työtä keskeneräisenä, niin sitten voi aina jatkaa mikä milloinkin miellyttää. KYH on loppusuoralla , tässä minun 16-22 työt, eli 4 torsoa ja 3 päätä.
Äkkiä piti nyt sitten ilmottautua Kyjyyn, että pääsee aloittamaan taas uusia. Hahaa, ihan kunnialla meinaan selvitä molemmista tempauksista ja niitten lisäksi on vielä Kat-tempaus.

Ihan hölmöä istua yksin kotona koneen ääressä Juhannus-yönä. Ei kivaa ollenkaan. Oli meillä Juhannus-sauna sentään, joka sekin on yhteissauna tuolla toisen talon päädyssä. Eikä täällä IHAN pakko ole yksin olla. Kun tulin saunasta, niin olihan siellä yksi papparainen pihalla kaljottelemassa ja lupasi pitää minun saunatakkiani sen aikaa jos käyn alasti kieriskelemässä pihanurmikolla. No, päätin jättää sen kumminkin toiseen kertaan =D

Mukavaa Juhannusta muillekin yksinäisille ja teillekin porukoissa oleville ♥ 

10 kommenttia:

 1. Kivahab´n se on, että arpaonni suosii!
  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta!
  Leppoisaa keskikesän aikaa!

  VastaaPoista
 3. Sinullahan on onnea arvonnoissa, minulla ei koskaan!

  Tavallaan yksin taallakin, isanta simahti jo pitkan aikaa sitten ja juhannuksesta ei ole tietoakaan taalla etelan mailla.

  Vaan oikeesti, tuntuu etta naista juhlapyhista tehdaan ihan liian iso juttu ja sen vuoksi yksin ja kaukana sukulaisista elavat (ja niitahan Suomessa riittaa) masentuvat ihan turhaan.

  VastaaPoista
 4. Onnea Sude, nyt lotto vetämään, kun tuollainen onnentyttö olet :)

  VastaaPoista
 5. Edelliseen postaukseen sääksiin liittyen Seilin kameraa kävin tsekkaamassa tänä aamuna, siellä äiti syötti kolmea poikasta :)

  Harmi, se pesukoneen rikkoutuminen. Jospa se olisikin joku pieni osanen eikä niin kallis, joka pitää vain vaihtaa uuteen. Pidän peukkuja sille!

  Aurinkoa ja hyvää mieltä juhannukseesi!

  VastaaPoista
 6. Rauhallista juhannuksenaikaa sinullekin. Se liina pöydälläni on pistelty joku vuosi takaperin. Voi olla jo kymmenenkin vuotta. Se aika nykyään menee niin nopeasti, ettei meinaa mukana pysyä.

  VastaaPoista
 7. Hyvää Juhannuksen jatkoa sinulle! Onneksi sulla on kissakaverit...ja hyvä tuuri :)

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon! On sulla tosiaan onnea noissa arvonnoissa. :)
  Pitääpäs käydä kurkkimassa tuon Cesilian blogissa.

  Harmi homma tuo pesukoneen rikkoontuminen. Jospa ois vaan jokin pikku vika siinä. Tosin korjaus maksaa yleensä paljon, vaikka ei iso vika olisikaan.

  Leppoisaa juhannuksen jatkoa sinulle, kissoille ja Eetu-koiralle. :)

  VastaaPoista
 9. Taidat olla onnettaren erityissuosikki :) Harmin paikka tuo pesukone, se on tosi tarpeellinen kapine. Ihminen, jolla on kissa ei taida olla koskaan yksin, saati monen kissan omistaja.

  VastaaPoista
 10. Heippa, onhan se kiva, kun on onnea arvonnassa, se piristää kivasti päivää. Se on harmi, kun pesukone menee rikki. mutta on se pyöräkin tarpeen, että pääsee liikkeelle. Kiva, kun kävit kuikkaamassa mun blogiani. Yritän taas uudella innolla aloitella sitä tuolla vuodatuksessa.Hyvää päivän jatkoa ja nautitaan kesästä, vaikka välillä on liiankin kuuma.

  VastaaPoista