perjantai 18. tammikuuta 2013

Mopsi-apinoita


Eräs mopsin omistaja halusi koiransa väreihin sopivia apinoita ja teenhän minä :) Toivottavasti nämä nyt on tarpeeksi mopsin näköisiä.
Tekisin enemmänkin tämän värisiä, mutta lankaa ei näköjään enää saa. Viimeksi kun tilasin Tapion kaupasta samalla numerolla, niin tulikin huomattavasti punaisempaa. Joissain muissakin  numeroissa olen huomannut että väri muuttuu, ei voi mitään.

Tänään tulikin kunnon virkkauspäivä. Potkuri pysyy parkissa, sillä ulkona oleva  -28 pakkanen ei juuri houkuta kylille lähtöön. Onneksi tuli jo viikolla ostettua sen verran paljon ruokaa, ettei täällä heti nälkään kuolla vaikka pakkanen jatkuisikin.
Onneksi on lämmin kämppä ja sisävessa. Huhuh, miltähän se tuntuis jos taas pitäis kömpiä pihanperälle asioille, niinkuin silloin lapsena :) 

12 kommenttia:

 1. Siis aivan ihania! Kyllä varmaan on saaja tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 2. Onhan Teillä kylmää! Meillä täällä lännempänä on enää 13 astetta.
  Apinat ovat ihania!

  VastaaPoista
 3. neuloo mopsien kanssa18. tammikuuta 2013 klo 13.50

  Mopsien omistaja minäkin ja sanoisin, että just passelit apinamopsit/mopsiapinat. Hauskat taas olet saanut aikaiseksi.

  Ulkona on uskomattoman kaunista, mutta kylmää. Nuorempana ei haitannut yhtään, nyt kypsillä kymmenillä hyytyy jo parissakymmenessä asteessa. Kevättä odotellen työn iloa päiviisi!

  VastaaPoista
 4. Meillä jo pakkanen hellitti. Enää on vain yksitoista astetta pakkasen puolella. Puucee:ssä on sitä vanhan ajan romantiikkaa talven paukkupakkasilla ja kunnon tuiskulla.
  Kivoja apinoita jälleen.

  VastaaPoista
 5. Mukavat mopsiapinat. :)

  Muistan kuinka ulkovessassa melkein pissakin jäätyi,pahimmilla pakassilla oli kuistin nurkassa ämpäri johon sai käydä mutta vain yöllä.
  Nykyaika ja mukavuudet on kyllä ihanat.

  VastaaPoista
 6. Söpö pariskunta! Nykyään on ulkovessoihin olemassa styroxrenkaita, jotta pylly pysyy lämpimänä, mutta tunkeehan se kylmä alakautta.

  VastaaPoista
 7. On se vaan mukavaa köllötellä kotilieden lämmössä kun ulkona paukkuu pakkanen.

  VastaaPoista
 8. Onneksi meillä on vaan siinä kympin huiteilla pakkasasteet. Ihan riittävästi siinäki.
  Söpöset on mopsin näköiset apinaiset. Tuo lankojen värien vaihtuminen on harmittavaa, mutta eiköhän joku oikean värinen löydy jostain. =)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Elämän perusasiat korostuu kovissa luonnon olosuhteissa. Ihminen pärjää tosi vähällä loppujen lopuksi. Meillä oli lapsena ulkohuussi aika kaukana ja opin juoksemaan lujaa : D

  VastaaPoista
 10. moikka hienoja apinoita olisikohan mahdollidta saafa ohje niihin??:)

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista