lauantai 14. heinäkuuta 2012

Mitäs tässä muutakaan voi tehdä


Menipäs tämä heinäkuu nyt vetiseksi.
Ei piisaa, että ulkona lotisee koko ajan, nyt porisee sisälläkin jatkuvasti. Meillä tuota vettä on tullut niin runsaasti, että vesijohtovesikin on mennyt pilalle. Kuinkas sattuikaan, että juuri perjantaina 13 päivä aamulla tuli ilmoitus, että vedessä on kolibakteeria sun muuta. Nyt sitten keitellään 10 min. kaikkea käyttövettä :(. Tuskin vähään aikaan tilanne paraneekaan, kun sateet vain jatkuu ja jatkuu.

Ehdottelin tuossa naapurin mummoille, että nyt voitas ruveta kokoontumaan pihakeinulla ja alkaa ryypätä oikein porukalla viinaa, jos se olis terveellisempää  =). Eivät oikein innostuneet ajatuksesta. Hihi, olispa se ollut näky, kun me mummot olis maattu sammuneina pitkin pihaa =D

Onhan tästä tietenkin se hyvä puoli, että ensimmäistä kesää meilläkin pihanurmikko viheriö, kun se yleensä palaa pilalle jo juhannuksen jälkeen :)

Eipä tee mieli lähteä metsäänkään kastumaan, joten neulotaan nyt sitten vaikka sukkaa. Sattui siihenkin tulemaan homehtuneen mustikan värit, toivottavasti se ei ole enne.

Minun pikku Armaastani on kasvanut jo näin iso KOLLI =)

14 kommenttia:

 1. Neulominen kyllä on maailman parasta ajanvietettä :)

  VastaaPoista
 2. Armas on komea ja tietää miten sadepäivät saa mukavasti kulumaan. Ikävää tuo veden pilaantuminen, toivottavasti kukaan ei sairastunut. Olen käynyt sadetaukojen aikana metsässä poimimassa mustikoita ja palannut aina litimärkänä. Mustikat kyllä pulskistuvat mukavasti näissä sateissa.

  VastaaPoista
 3. Mikäpäsen mukavampaa kuin neuloa sadepäivän ratoksi.
  Mukavan näköiset sukat ole tehnyt.

  Täälläkin nurmet vihertää ja rikkaruohot rehottaa.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ei kovin pitkään tarvitse vettä keitellä. Nätit on sukat ja komea kolli! Onko tuo niitä uusia 7-veikan sävyjä?

  VastaaPoista
 5. Tänä kesänä varmaan tulee neulottua paljon kun aina sataa;)

  VastaaPoista
 6. Tänään kahden sateen välissä kävin poimimassa muutaman litran mansikoita. Ovat nyt tosi pulleita. Kiitos sateiden. Katsastin myös sienitilanteen, sillä nämä kelithän suorastaan satavat sieniä. Ja tosi on. Sekin aika alkaa pitää hamsteria kiireenä. Miauuu!

  VastaaPoista
 7. Voi, Armas on suloinen!
  Meillä oli joskus myös sellainen tilanne, asuttiin eri kunnassa silloin, että kunnan vedessä oli bakteereja ja piti sitä keitellä.
  Toivottavasti ei teillä kauaa!

  VastaaPoista
 8. On sulla huumorintajuttomia naapureita. Mä olisin heti ollu innoissani sun ehdotuksessa mukana:-) Mua vaan harmittaa kun tänne luvataan koko ajan sadetta mut oikeesti on vaan harmaata... Armas on komia - rapsutukset!

  VastaaPoista
 9. Tuttu tila tuo kolibakteeri, täällä oli vuosi sitten ja jouduin kans keittämään kaiken veden....vaikka kuinka kauan! Ei kannata ruveta ryyppäämään, tulee vain huono olo :)

  VastaaPoista
 10. Olis siinä pihapiirissä ihmettelyä jos mummot kumossa örveltelisivät =D
  Käyttöveden keittäminen ei ole kyllä kivaa vaikka elintärkeää tuossa tilanteessa.

  VastaaPoista
 11. Mitäpä sitä muuta sadepäivänä kuin neuloisi (tai aurinkoisenakaan;)

  VastaaPoista
 12. Kuulin uutisissa että teillä on tosiaan vesiongelmia. On työlästä tuollainen keittelykin. Mínun ongelma on nyt tämä outo tilanne, kun vuodatus on kaatunut ja hiljaista on. Ehkä parin viikon sisällä alkaa taas toimia.

  VastaaPoista
 13. Sateet saavat minutkin tarttumaan jatkuvasti neuleeseen tai virkkuuseen :).

  VastaaPoista
 14. Kyllä sadesäässäkin on puolensa - voi hyvällä syyllä jättää paljon tekemättä;) tai sitten puuhailla sisällä.
  Armas on kyllä tosi komea!!

  VastaaPoista