perjantai 19. elokuuta 2011

Päämiehelle pipo

Mansikka-aika on jo ohi, mutta kun mansikkapipoa tilattiin, niin teinhän minä sen. Ensimmäinen laatuaan eikä mikään mestariteos. Ohjeen löysin Novitan sivuilta ja lankana on Marine-puuvillalanka. Tämäkin lähti Saksaan, jossa joku oli halunnut lapselleen tämmöisen. Sain sinne myös mahtavan ison apinatilauksen joulumyyntiä varten, joten kyllä tekemistä piisaa.


Kyjytyö 13 on myös valmistunut, miesten tosi isot sukat. Välillä virkkaaminen kyllästyttää ja silloin on mukava kutoa vaikka perussukkaa. Nämä on 7-veikasta, että kestävät kulutusta.

..........

Ensimmäinen viikko työttömänä ja yksin kotona on takana päin ja näin kiirettä ei minulla ole ollut pitkään aikaan :) Sateisen viikon takia matot on vieläkin pesemättä ja marjatkin melkein poimimatta, vaan kun ei ole ehtinyt.

Sen sijaan olen kolunnut kirpputoria ja tehnyt löytöjä tytön asuntoon. Esim leivänpaahdin 1€, melkein uusi sinipiika rätin kanssa 1€, iso säkki jossa oli puhtaat täkki 2 tyynyä lakana pussilakana 2 tyynynpäällistä ja kaksi isoa pyyhettä 1€, matto lattialle 2€. Eihän sen kalustamisen tarvitse kallista olla, kun vaan jaksaa penkoa kirppareita.

Eläköön kirpparit!!!!!
Viikonloppu edessä ja tekemisen tahti senkun kiihtyy :)


17 kommenttia:

 1. Ihana myssy! Noita minäkin tikutin joku vuos sitten urakalla, kun aina joku laps näki toisella ja sit sekin halua ja enhän mä osannu kieltäytyä...
  Kirpparit on kivoja, mut täällä ei oikein ole sellaista hyvien löytöjen kirpparia, reissussa sit aina koluan paikalliset kirpparit ja niistä oken löytöjen löytöjä tehnytkin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kyllä ihastuttava mansikkapipo! Kyllä se on kumma juttu,kun aina vaan päivä päivältä tulee kiireempi:)

  VastaaPoista
 3. Ompa ihanan edullinen kirppari. Meillä päin hinnat taivaissa. Tuommonen täkkijuttukin olis ollut vähintään 15-20 euroa. Ihan joskus sattuu ns. oikea hinta kohdalleen.

  VastaaPoista
 4. Juu, edullisilta kuulostivat hinnat, ei semmoisia pahemmin näiden seutujen kirppareilla näy. Onnittelut hyvistä löydöistä! Ja myssyhän on makea kuin mansikka!

  VastaaPoista
 5. kohta noita villasukkia tarvitaan.. pipo mulla jo on..

  VastaaPoista
 6. Ihana mansikka pipo! Ja onnittelut isosta tilauksesta =D ja nuo kirpparilöydöthän ovat miltei ilmaisia. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Hyvältä tuo pipo minusta näyttää. Kiva!

  VastaaPoista
 8. Kaunis mansikkapipo ja niin komeassa päässä.
  Kyllä on mukavaa, että sinulle tulee niitä apinatilauksia.

  VastaaPoista
 9. Kiva mansikkapipo ja komea on pääkin:)

  VastaaPoista
 10. Mansikkapipa on kuin nenä päässä tuolla hemmolla.
  Kaunis pipa. Neuloin aikoinani neulekoneellani satoja pipoja...

  Ihastelin myös vanhaa työkalulaukkuasi, ihana, ihana.

  Samoin lueskelin tytön opiskelun alusta. Samoissa tunnelmissa, peruutuspaikalle, oltiin meillä muutama viikko sitten. Hyvin lähti kaikki rullaamaan.

  VastaaPoista
 11. Kaunis mansikkapipo. Kiva, että olet saanut lisää tilauksia!

  VastaaPoista
 12. Kiva pipo. Halvat ovat olleet kirppariostoksesi. Täälläpäin mitään ei saa eurolla... Hienoa, että olet saanut apinatilauksen.. On jotain tekemistä ;D

  VastaaPoista
 13. Olishan se aika hauska näky, kun joku liituraitamies tulisi mansikkapipo päässä vastaan kadulla : )

  Onnea apinatilauksesta ja oikein iloista mieltä. Tuo kissa yläoikealla on mahtava.

  VastaaPoista
 14. Niin ja vielä: onnea tyttären opintojen aloituksesta sekä asunnosta : )

  VastaaPoista
 15. Tulipa mallistasi mieleen että minäpä olen tänä kesänä nähnyt keski-ikäisen miehen mansikkapipo päässä. Mutta liituraitaa ei ollut päällä :D

  Hieno pipo ja mukavannäköiset sukat!

  VastaaPoista
 16. Tulin vastavierailulle, kun olet arvontani aikana liittynyt blogini lukijaksi. Mukavaa syksyn odotusta!

  VastaaPoista