keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Voi hyvänen aika

Minä olen tavannut tämän blogin kautta niin hyväntahtoisia ihmisiä, ettei ennen ole eteeni tainnut sattua. Moni on minua lahjoilla ja korteilla muistanut. Kiitos teille kaikille.

Eilen toi postipoika paketin suoraan koti-ovelle asti. "Tuhannen-myssyn" Taina oli sen minulle lähettänyt. Voi hyvänen aika sentään, en minä enää tiedä, mitä minä voisin sanoa. Ihan tippa nousi silmäkulmaan pitkin päivää. Voiko joku olla noin hyväsydäminen, että lähettää vieraalle ihmiselle paketin, jossa on juuri kaikkea tarpeellista.

Paketissa oli PALJON pumpulilankaa . Minulta olikin juuri apina-langat loppumassa, joten hyvin sopivaan aikaa tulivatkin.
Lisäksi pino pusseja, että voin postitella apinoitani. Tähän asti olen käyttänyt vanhoja pusseja uudelleen, mutta nekin olivat jo lopussa.
Sitten vielä kaksi suurta purkkia hirvenlihaa. Jaksaa paremmin virkata, kun laittaa välillä murua rinnan-alle :)

Monenmoista olen kyllä syönyt. Esim, lampaan-aivoja, lehmän-mahalaukku-soppaa ja pässin kiveksiä (kaikkia näitä Turkissa), mutta hirvenliha on vielä maistamatta. Eipä ole paikalliset hirvimiehet tulleet antaneeksi muuta kuin koiralle luita. Nyt sitten tulee sekin sivistyksen aukko paikatuksi :)

Oikein sydämeni pohjasta SUURET, SUURET kiitokset Tainalle.


.......


Sitten vähän Armas-asiaa.


Löytökissan-pennusta Armaksesta on kasvanut niin arka kissa, että nimikin on nykyään Armas Arkajalka. Minua se pitää äitinään, mutta jos joku muu tulee huoneeseen, niin Armas on vilauksessa sängynalla. Pelkää jopa tytärtäni, joka sentään asuu samassa huushollissa.


Illat Armas kyllä mouruaa ikkunassa, mutta ulos ei lähde, vaikka ovi on auki nenän edessä.

Eilen yritettiin opettaa sitä pihalle, mutta vilauksessa oli Armas raparperipuskan alla :)


Ilme oli : "Anti olla viimeinen kerta, kun minua näin rääkkäätte".

No, pysyköön sisäkissana, reppana Armas Arkajalka.
.....


Ikävä juttu oli eilen, että Zilga kirjoitti lopettavansa blogin pidon. Vaikka me emme koskaan luonnossa tavattu, niin tuntui kuin olisi ystävän menettänyt. Tuli vähän haikea olo. Toivottavasti tulet Zilga joskus vielä takaisin ja otat sitten minuunkin yhteyttä.


Apinoitakin on tehtynä taas uusia, mutta nyt en kiusaa teitä niiden kuvilla.


Kaunista aurinkoista päivää kaikille. Tänään aurinko hymyilee ainakin täällä Keskisessä Suomessa.

22 kommenttia:

 1. Armas on varmasti kokenut kovan trauman, ennen kuin pääsi huostaasi. kiitän sinua edelleenkin hyväsydämisyydestäsi, kun pelastit kissan.

  VastaaPoista
 2. No jessus sentään mikä määrä lankoja!!! Onpas Taina tosiaan hyväsydäminen ihminen. Tuosta läjästä saat taas muutamia apinoita tehtyä. :)

  Voi Armas ressua!

  VastaaPoista
 3. Minulla on kaksi arkaa löytökissaa, jotka ovat täysin sisäkissoja. Pelkäävät vieraita ihmisiä ja kovia ääniä sen verran paljon, että en ole edes yrittänyt niitä ulkoiluttaa. Ei kaikkien tarvitse käydä ulkona, jos ovat muuten tyytyväisiä :)

  VastaaPoista
 4. Wau mikä yllätys, piristää varmasti:) Tuo kissa söpöläinen, saattaa vielä kesyyntyä vanhemmiten.Kunhan sille vaan ei tapahdu pelottavia asioita.

  VastaaPoista
 5. -Kiitos, kiitos, kiitoksista!!!
  Eihän me vieraita olla, ihan tuttuja! Halpoja lankoja suurin osa nyt ainakin ja hirvenlihahan on "jahtimiehille ilmaista" ja meillä sitä on. Pussit olivat työpaikalla menossa roskiin, sain ne viimetipassa palastettua ja niitä jäi vielä paljon minullekin.
  -taina-

  VastaaPoista
 6. Olipa Tainalta kivasti tehty.. Juuri tästä huomaa miten pienet asiat voi vaikuttaa suuresti, ylipäätään kaikenlainen toisten ihmisten huomioiminen herättää suuria tunteita :)
  Voi Armas rukkaa, onneksi edes sinä olet sille turvana...

  Unohdinkohan sanoa jotain, kun sanavahvistuksessa lukee: dement..? Niin joo, oikein ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa!! :)

  VastaaPoista
 7. Täällä netti avaruudessa on todella ihania ystäviä useita. Minä mietin tätä asiaa usein iltaisin. Vielä on olemassa hyvyyttä.

  VastaaPoista
 8. Aurinkoiset terveiset myös täältä Etelä-Suomesta!
  Armas on niin saman näköinen kuin Lilli-kisumme.
  Lilli on myös arka vieraita kohtaan, oma perhe kyllä menee ja on nyt tykästynyt ulkoiluunkin.

  VastaaPoista
 9. Onpas Taina muistanut sinua mukavalla paketilla! Ja minäkin voin muuten todistaa, että Tainalla ♥ on tosiaan sydän paikallaan! Paistapas sitä hirvenlihaa mieluiten voissa sipulin ja valkosipulin kanssa ja jos vielä dietti kestää, niin lorauta kermaa lopuksi sekaan, saat tosi herkkua ja helpolla.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Taina! Nyt saamme lisää ihania apinoita :-D

  VastaaPoista
 11. Kieltämättä Taina on kyllä kiva ja antelias! Armas on ihana, mitähän lie kokenut. Hyvä kun on saanut sinusta hyvän emännän ja kodistasi hyvän kodin!

  VastaaPoista
 12. Ilman ystäviä ja hyviä ihmisiä elämä olisi ankeaa. Olet saanut kivan paketin. Käyn aina välillä kurkkimassa täällä, mitä olet puuhaillut :)

  VastaaPoista
 13. Tuhannen myssyn Tainalla on varmaan sydän kultaa! Tänne eteläänkin lähetti sukkia syöpäsairaille ja muisti suklaalla postipoikiakin (ja vieläkin ne pojat muitaa Tainan).

  Voi suloista pikku Armasta! Jos ei muuta niin ainakin on turvallista viettää sisäkissan elämää.

  VastaaPoista
 14. Kiva kun oot saanut lisää apianalankaa! :)

  Laitoin kuvat omista adoptioapinoistani blogiini.:)

  VastaaPoista
 15. Mukavan yllätyspaketin oletkin saanut! Apinasi on ihania, kyllä nyt kelpaa tehdä lisää.

  VastaaPoista
 16. Ai, että olet saanut mukavan kevätylläri paketin.
  Apinasi on niin suloisen persoonallisia, ja vielä se pikkuvauvveli.
  Lisää, lisää vaan niitä näytille, ei niitä kyllästy katselemaan.

  VastaaPoista
 17. Kivan paketin sait ja voit jatkaa apinoiden tekemistä.
  Voi, Armas-reppanaa.

  VastaaPoista
 18. Muistathan, että antaja saa yleensä melkein suuremman ilon kuin saaja, joten ole onnellinen : )

  Nyt minä istun ja luen blogiasi. On ollut niin tuhannen kiire, että kaikki tärkeät asiat jää täällä lukematta. Juuri ja juuri on huitaissut jonkun oman tekstin.

  Voi ihanaa Armasta. Kissat vain tahtovat olla sellaisia, että kun epäluulon siemen on istutettu, se ei hevillä lähde.

  Nyt vasta tajusin, että asut Jyväskylässä. Olen siitä 70 km päästä kotoisin ja melkein "kotikaupunki". Siellä on tänään ExSpo -näyttely, johon poika osallistuu.

  Iloista apinakevättä sinulle, Armakselle ja muillekin : )

  VastaaPoista
 19. Komeat on lankakerät,ihana ylläri ,minullekin tuli kiva olo ja tippa melkein silmään puolestasi ♥
  Komeat on myös raparperit, meillä ei ole kuin pienet alut mökillä, mutta kyllä ne pian kasvaa, ja päästään mekin kiisselin makuun :D

  Iloista kevättä sude ja poppoo ja kaunista tulevaa kesää!

  VastaaPoista
 20. Ihanan lahjan olet saanut ja ansainnut. Täällä on niin kivoja vinkkejä kaikkeen käsityöhön, että ilo on varmaankin molemminpuolinen.
  Suloinen arka Armaskissa, kotona sisällä on turvallista, tuntuu tuumivan.

  VastaaPoista
 21. Katosi näköjään täälläkin näitä kommentteja.. Onneksi Armas on löytänyt edes sinusta turvallisen ihmisen johon luottaa..

  VastaaPoista
 22. - Olen Mayon kanssa täysin samaa mieltä!!!
  - Terveisiä armaallesi!
  -tainaf-

  VastaaPoista