maanantai 21. maaliskuuta 2011

HHV 3

Huivihullutus kolmonen valmis. Nyt olen päässyt aikatauluun kiinni, kolme kuukautta, kolme huivia.
Tähän käytin loput "rumalangasta". Ohje on Novitan talvi 2008 lehdestä. Tein vain kaulaan tarkoitetun kokoisen ja reunaan virkkasin vielä nirkkoreunuksen, että värit menisi vähän tasaisemmin. Sen opin, että toista kertaa en liukuvärjättyä tuhlaa kolmiohuiviin. Värin vaihtuminen pääsisi kauniimmin esille jonkun muun mallisessa huivissa.


Kukkiakin on hoidettu. Tässä vuorossa siskoltani saama Helmililja. Hyvin on naatit typistetty, toivottavasti sipulit säilyvät ehjinä. Meinaan siirtää ne myöhemmin pihalle. Jospa siellä saisivat kasvaa rauhassa.
(Kukaan ei onneksi huomaa, että meillä on vielä jouluverhot ikkunoissa). Ehkä pääsiäiseen mennessä löytyy jotain kesäisempää :) Meillä ei turhia hötkyillä näissä asioissa, kun on niin paljon muuta kivaa tekemistä, esim käsitöitä ja lepäilyä.

10 kommenttia:

 1. Kaunis huivi!
  Kiitos "idealootasi" vinkistä, ihania juttuja paljon. :)
  -Ritva-

  VastaaPoista
 2. Nätti huivi! Ei meilläkään verhonvaihdoilla hötkyillä; ei vaihdettu edes jouluksi verhoja:)

  VastaaPoista
 3. Ihansuotta lankaa moitit. Ei se hullumman näköinen ole kun se on harteilla. Huivit on vaikeita kuvattavia. Mitäs niistä verhoista, mullakin on jouluverhot keittiössä. Niitä on niin ärsyttävää vaihtaa! Helppo homma siirtää ettenpäin...

  VastaaPoista
 4. Voi miten on Ihana huivi!!
  Ja haa, siinäpä on oiva natustelija kukissasi.
  Me haetaan Monakissa huhtikuun alussa lomalle meille.

  Sinulle on haaste blogissani, käy kurkkii ♥

  VastaaPoista
 5. Minusta huivin värit on kivat, mutta siinä olen samaa mieltä kanssasi, että liukuvärjätystä langasta ei kannata tehdä kolmiohuivia. Kerran olen tehnyt enkä tykännyt siitä alkuunkaan, mutta kun purin sen ja tein Revontuleksi, niin jopas tuli kaunis. :)

  Täällä ei muuten vaihdella verhoja edes jouluksi saati sitten pääsiäiseksi. Siis samat verhot roikkuu niin kauan kuin niihin täysin kyllästyy. ;D

  VastaaPoista
 6. Minulla ei ole tapana vaihtaa verhoja toisin kuin äidilläni, jolla on varmaan viidet erilaiset eri vuodenaikoihin ja juhliin.

  Niskasta muutamalla silmukalla aloitettava malli timii nätisti likuvärjätyillä langoilla, vaikka lopputulos olisikin kolmio :-)

  VastaaPoista
 7. On se mukava, että joku liljoistasi huolehtii. Jouluverhoja on turha vaihtaa, ovat valmiina ensijouluksi :-)

  VastaaPoista
 8. Upea huivi, eikä värissä ole mitään moitittavaa:)
  Meillä tuppaa verhojen vaihdot olemaan tosi harvassa... Ompelin jouluksi punaisen unikkokapan keittiön ikkunaan, siellä se vieläkin on... Onneksi ei ole niin jouluinen etteikö voisi muulloinkin käyttää;)
  Mukavaa tiistaita sinulle:)

  VastaaPoista
 9. Minustakin tuo väritys on kaunis ja huivi ihana!
  Linkitän tämän siihen HHV-keräys tekstiin, eli nimeä klikkaamalla pitäisi päästä sinne. Sen tekstin kommentteihin voi linkittää HHV-huivit.
  Tästä on tulossa keväinen lämmin päivä, hyvää sellaista päivää Sinulle!

  VastaaPoista