sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

"Kukkia" ja sisustustaKohta menee hermot tältä kukkienkasvattajalta.

Tämä oli tilanne tänä aamuna.

Kissanohra on ihme ja kumma vielä osittain lautasella. Yleensä sen saa kerätä lattialta muutaman kerran päivässä.

Toisin on tilanne Saintpaulian raaskulla. Taisi reppana tulla tiensä päähän, vaikka yritinkin elvyttää sitä korkealla kirjahyllyssä.

Paprikat ja Annansilmät oli jo pitkällä taimella, mutta ne olikin kasvamassa "varmassa paikassa". Kastelemaankin piti nousta keittiörappusilla. Eilen aamulla purkeissa kasvoi enää pelkkä multa. Minä en enää ymmärrä. Meidän kissoille kasvaa varmaan öisin siivet, muuten tämä kaikki ei ole enää mahdollista.
"Minäkö muka teen pahoja, pieni suloinen kissa-neito".
"Taitaapa" olla entinen tämä hieno vanha tuolikin. En vain ole vielä uskaltanut roskiin heittää, kun ei tiedä minkä kimppuun nuo "kullan-nuput" seuraavaksi hyökkää. Raapimapuut ja -pömpelit eivät meillä kiinnosta
....
Huom.
Jouluverhot on lopultakin vaihdettu pääsiäisen kunniaksi vähän vaaleampiin ;)

11 kommenttia:

 1. Meillä ei tarvii kissan hoitaa tuota riiviötyötä, kun ukko pitää huolen siitä, että mun rairuohokylvöt on pitkin lattioita -ja mitä raivostuttavinta, ne tosiaankin pysyy siellä lattialla, on niin laiska, ettei viitti sotkujaan siivota!/%¤"#¤#! Nojuu, vaan loput tavarat sitten kyllä tiputtelee toi kissanriiviö -ollaan jo leikkisästi suunniteltu, että joskos keittiön työtasolle & pöydille laittaisi paimenpojan, jotta ei kissa enää menisi sinne joka välissä...

  VastaaPoista
 2. Tuon näköisen sohvatuolin olen joskus nähnyt tyttäreni luona:) No tää hänen nykyinen kissa ei ole sohvaan kynsiään teroitellut,mutta ovenpieliin kyllä. Sitten se mölli on ihan tuon teidän kissan näköinen väriltään,mutta sillä on ne luppakorvat:)

  VastaaPoista
 3. Kissa varmaan rakastaa ihmistà, joka keksii kaikenlaista mielenkiitoista raavittavaa!

  VastaaPoista
 4. Kokeile kasvattaa ruoho jälkiruokakulhossa tms. Siis multaa vain max. kaksi senttiä pohjalle. Meillä ei näin yleensä lähde vaeltamaan - joskus kylläkin ;)

  VastaaPoista
 5. Minä kuolen nauruun, vaikka tuo ei ole yhtään naurun asia.
  Yöllä ne riiviöt tekee tuhojaan. Yks kopitus käy, kun ne menee pitkin mökkiä ja välillä hypätään vauhdilla sänkyyn, niin että saa naamaansa varoa.
  Olin eilen siellä valussa ja nämä olivat muutaman tunnin kolmistaan. Samallalailla oli santut nurin ja muuta tavaraa pitkin poikin.
  Ei meilläkään ennen noin villiä meininkiä ole ollut. Luulen, että sisäkissat tekee enemmän tuhoja, kun eivät pääse vapasti ulos.
  Vaikka kyllä nuo karkaa niin ovelasti, että liemessä kohta ollaan niiden kanssa.

  VastaaPoista
 6. Voi sinua! Kyllä on hauskat kuvat, vaikka sinulle tuskin naurun asia. Sory..;)

  VastaaPoista
 7. Vai siivet:D Terävillä kynsillä voi tehdä uskomattomia asioita.

  VastaaPoista
 8. Eipä tule aika pitkäksi näiden pienten suloisten elänystävien kanssa:-)

  Minulla on entiset tapetit ja entinen parketti... Kissanruoho on istutettu painavaan saviruukkuun ja hyvin on pysynyt!

  Mä kyl ihailen ihmisiä, jotka jaksaa vaihdella verhoja! Mä en tee sallaista koskaan. Kun on yhdet hyvät löytynyt niin miksi niitä vaihtelemaan? Ja miks ylipäänsä pitäis käyttää verhoja kun Tassu repii ne kuitenkin alas...

  VastaaPoista
 9. No voi! Ah! Kauhistus! Ihania! Ei voi mitään mie hytkyn naurusta :D Kyllä sun on nyt ihan pikkupakko alkaa pelkkää multaa kasvattelemaan ... mutta mitäpä kissoille sitten ;)

  VastaaPoista
 10. Meilläkin oli viime yönä kissanriiviö taas vauhdissaan; pistin blogiin postauksenkin aiheesta:)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Meillä on melkein samannäköinen kissojen nojatuoli, selkämykseen teroitettu kynsiä ja istuinosa karvoja täynnä. Yritän aina ohjata vieraat jonnekin muualle istumaan, etteivät lähde kotiin persusta täynnä kissankarvoja!
  Ikkunalautaviljelmät kissat kyllä jättävät rauhaan, onneksi!

  VastaaPoista